Περικλής Κονδυλάτος για Γιώργο Ασημακόπουλο: «Κάποιοι άνθρωποι εξαφανίζονται από το οπτικό μου πεδίο»

Περικλής Κονδυλάτος για Γιώργο Ασημακόπουλο: «Κάποιοι άνθρωποι εξαφανίζονται από το οπτικό μου πεδίο»

«Η ψήφος του ήταν ένα είδος προδοσίας στη φιλία μας…» τόνισε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης 

kondilatos-asimakopoulos
Ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από το Survivor All Star και λίγες ώρες μετά το τηλεοπτικό ταξίδι του στον Άγιο Δομίνικο, μίλησε μέσω skype στην εκπομπή «Πρωινό μας».

Κάνοντας λόγο για τις πρώτες του στιγμές μετά την αποχώρησή του από του ριάλιτι επιβίωσης: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Οι πρώτες στιγμές εκτός παιχνιδιού πάντα κουβαλάνε μια συγκίνηση. Το περίμενα ότι θα ήμουν εγώ που θα αποχωρούσα πρώτος. Μόλις σχηματίστηκαν οι ομάδες, αυτό που λέγαμε με τη Βρισηίδα είναι ότι δημιουργήθηκαν εξ αρχής υποομάδες. Προσωπικά δεν είχα κάποιον δικό μου. Ενώ υπήρχαν παιδιά από τη δική μου φουρνιά, η Καρολίνα, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Μαριαλένα ήταν από τη δική μου χρονιά αλλά εγώ δεν έμεινα όσο αυτή και δεν ήμουν στους amigos με αποτέλεσμα όταν τα παιδιά κλήθηκαν να ψηφίσουν, κατάλαβαν ότι ήμουν μειοψηφία και ήμουν η πιο εύκολη ψήφος για να βγουν από τη δύσκολη θέση».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpq2ujoma19l)

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του ο σχεδιαστής κοσμημάτων σημείωσε: «Είδα τον Κώστα Παπαδόπουλο που χάρηκε και ανακουφίστηκε και χάρηκα κι εγώ γιατί το ήθελε πάρα πολύ».

Όσον αφορά στη συμμετοχή του στο φετινό Survivor All Star ο Περικλής Κονδυλάτος δήλωσε: «Ποτέ δε συστήθηκα ως αθληταράς με τις φοβερές επιδόσεις. Όταν είπα το ναι, δεν είχα ξεκάθαρη εικόνα για το ποιος θα είναι. Στη δική μου φουρνιά ήταν πολλοί παίκτες κοντά μου αγωνιστικά. Όταν ανακάλυψε ότι θα είναι όλοι οι νικητές και αυτοί που είχαν φτάσει 2οι-3οι ήταν πολύ αργά για να κάνω πίσω γιατί θέλω να έχω και μια καλή σχέση με την παραγωγή εφόσον μου έχουν φερθεί καλά».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpq2xgtetih5)


Για το αν θεωρεί δίκαιη ή άδικη την ψηφοφορία τόνισε: «Οι συμπαίκτες μου δεν ψήφισαν αγωνιστικά γιατί ήμασταν πάρα πολύ λίγο καιρό…».

Τέλος, ο Περικλής Κονδυλάτος μίλησε και για τον Γιώργο Ασημακόπουλο λέγοντας: «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Εγώ τον αγαπώ. Δε περίμενα να συμπεριφερθεί έτσι… Δε θέλω να πω τι έχω κάνει για τον Γιώργο και πόσο έχω προσπαθήσει για τον Γιώργο… Αν αγαπώ τους ανθρώπους και προσπαθώ γι΄ αυτούς το κάνω μέσα από την ψυχή μου χωρίς να περιμένω ανταπόδοση αλλά όταν προδίδομαι, δε μπορώ να προδίδομαι χαριτωμένα. Δε του κρατάω κακία. Του το είπα αυτό ευθέως αλλά δε ξέρω τι θα δείτε… Δεν έχω ζητήσει ποτέ τα ρέστα από κανέναν, απλά κάποιοι άνθρωποι εξαφανίζονται από το οπτικό μου πεδίο κάποια στιγμή. Αυτή η ψήφος ήταν μια είδους προδοσίας στη φιλία μας…».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cpq2y2ss5ylt)
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: 14χρονος πυροβόλησε 3 φορές στο κεφάλι την φίλη του επειδή ήθελε να χωρίσουν - «Πρέπει να πεθάνεις»


Aγνώριστη η Κρίστιν Σκοτ Τόμας στη νέα ταινία που γυρίστηκε στις Κυκλάδες


«Κύμα» δωρεάς οργάνων – Αυξήθηκαν οι δότες κατά 14% μέσα σε έναν μήνα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης