Μις Υφήλιος: Ποια είναι η Κορίνα Εμμανουηλίδου που διεκδικεί τον τίτλο

Μις Υφήλιος: Ποια είναι η Κορίνα Εμμανουηλίδου που διεκδικεί τον τίτλο

Το 22χρονο μοντέλο βρίσκεται στις ΗΠΑ, για να δώσει μάχη για τον τίτλο - Δείτε φωτογραφίες της

korina_ira_xr
Η Κορίνα Εμμανουηλίδου είναι έτοιμη να διεκδικήσει τον τίτλο της Μις Υφήλιος, της ομορφότερης γυναίκας στον κόσμο για το 2022.

Η Ελληνίδα από τη Βέροια είναι μόλις 22 ετών και έχει ύψος 1.80, ενώ εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, όπου ετοιμάζεται πυρετωδώς για να δώσει μεγάλη μάχη για τον τίτλο, στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Ορλεάνη στις 14 Ιανουαρίου.

Η επίσημη εθνική ενδυμασία  με τίτλο: «Να πάρουμε την ιστορία μας πίσω», με την οποία θα εμφανιστεί στον διαγωνισμό, αποκαλύφθηκε μέσα από την επίσημη σελίδα του «Star & Mr GS Hellas» και είναι εμπνευσμένη από τη Θεά Ήρα.

Η φετινή εθνική ενδυμασία απεικονίζει την Θεά, μαζί με το εμβληματικό της δόρυ και το μυστικιστικό της σύμβολο, το παγώνι με όλες του τις ιδιότητες. Πρόκειται για μία δημιουργία του γλύπτη TASOS HORRUS.

Αξίζει να τονιστεί ότι τόσο το βραδινό φόρεμα της, το οποίο σχεδιάστηκε ειδικά για αυτή, όσο και η εθνική της ενδυμασία, είναι δημιουργίες που σκοπό έχουν να φέρουν την Ελλάδα στο κέντρο συζήτησης για την Υφήλιο.

Στον συγκεκριμένο διαγωνισμό για την παρουσίαση των μοντέλων με μαγιό, όλες οι χώρες έχουν λάβει από τους διοργανωτές μία λευκή μεταξωτή κάπα. Στην πλάτη της οποίας η κάθε χώρα πρέπει να την φιλοτεχνήσει με ένα στοιχείο σημαντικό από την ιστορία της. Η Ελληνική αποστολή θέλοντας να περάσει ένα μήνυμα σχετικό με τις αρχαιότητες της χώρας μας που κοσμούν τα μουσεία άλλων χωρών, έχει πάρει την πρωτοβουλία να απεικονήσει στην κάπα τη θεά Αφροδίτη.

Κλείσιμο


Το νεαρό μοντέλο έχει τελειώσει τις σπουδές της ως make up artist και στο παρελθόν, έχει τιμηθεί ξανά με διάκριση, καθώς ξεχώρισε ανάμεσα σε 20 υποψήφιες στον διαγωνισμό Star GS Hellas. 

Η ίδια ασχολείται με το μόντελινγκ από την ηλικία των 16 ετών, όμως σταδιακά ανακάλυψε και την αγάπη της για το μακιγιάζ και κάποια στιγμή φιλοδοξεί να ανοίξει το δικό της κέντρο αισθητικής. Επιπλέον η 22χρονη έχει μία ιδιαίτερη αγάπη και στα ταξίδια, έτσι παρακολουθεί και μαθήματα, για να μπορέσει να γίνει αεροσυνοδός. 


Δείτε φωτογραφίες της Κορίνας Εμμανουηλίδου 




Ειδήσεις σήμερα:

ΗΠΑ: 14χρονος πυροβόλησε 3 φορές στο κεφάλι την φίλη του επειδή ήθελε να χωρίσουν - «Πρέπει να πεθάνεις»


Aγνώριστη η Κρίστιν Σκοτ Τόμας στη νέα ταινία που γυρίστηκε στις Κυκλάδες


«Κύμα» δωρεάς οργάνων – Αυξήθηκαν οι δότες κατά 14% μέσα σε έναν μήνα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης