Ο Μουτσινάς «σφάζει» με το γάντι και «Μουρμούρα» και «Νύχτα» ανανεώνουν

Ο Μουτσινάς «σφάζει» με το γάντι και «Μουρμούρα» και «Νύχτα» ανανεώνουν

Οσο κι αν τα ριάλιτι ρίχνουν πυροτεχνήματα στον τηλεοπτικό ουρανό, οι σειρές παραμένουν το φως στο τούνελ

moutsinas3463
Την ώρα που αυτάρεσκα συνάδελφοι πανελίστες και μη ισχυρίζονται, πως όλα τα αποκλειστικά ρεπορτάζ που αφορούν το «Survivor All Star», τα γνωρίζουν μέρες πριν αποκαλυφθούν, χαχαχα, ο Νίκος Μουτσινάς έχει την απάντηση… Ετσι λοιπόν, για όλους όσοι ισχυρίστηκαν, ότι γνώριζαν εδώ και μέρες πως αποχωρεί η Βρισηίδα, εκείνος απάντησε ότι το γνώριζε, πριν καν εκείνη μπει στο ριάλιτι. Ο,τι καλύτερο άκουσα σήμερα. Ε, μα!

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cppeljmqhtw9)

Δύο πολύ καλές σειρές του Alpha, η δραματική «Αυτή νύχτα μένει» και η κλασική κωμική και αγαπημένη «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχιστούν και την επόμενη σεζόν. Λογικό να επενδύει ένα κανάλι σε δύο καλές παραγωγές. Όπως όλα δείχνουν, αν ξεπεραστούν κάποια μικρά εμπόδια, πράσινο φως για την επόμενη σεζόν θα πάρει και ο επιτυχημένος «Σασμός».
Μαζί τους θα αρχίσουν να προβάλλονται και τέσσερις σειρές, οι οποίες φέτος δεν θα ενταχθούν στο πρόγραμμα λόγω Εθνικών Εκλογών και φυσικά λόγω ριάλιτι. Η «Μάγισσα» του ΑΝΤ1, το «Milkyway» και ο «Αγιος Παΐσιος, β’ μέρος» του MEGA, η «Παραλία» της ΕΡΤ.

νυτχτα

Κλείσιμο
Ακόμη προσπαθώ να καταλάβω τι εκπομπή είναι το «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν»… Σίγουρα πάντως είναι ένα καλό βήμα της δημόσιας τηλεόρασης για ν' ακουστούν προσωπικές απόψεις των παρουσιαστών. Κάποιες εξ αυτών, ειδικά σε ό,τι αφορά τον Φώτη Σεργουλόπουλο, είναι χρήσιμες για κάποιους στενόμυαλους και φωτεινές για πολλά σκοτεινά μυαλά. Όμως το να μπουν αμφότεροι σε διαδικασία να απαντούν σε συναδέλφους της ιδιωτικής τηλεόρασης, δεν είναι απαραίτητο… Αλλωστε την ελευθερία της έκφρασης πρεσβεύουν.

φωτης


Μένουμε στην ΕΡΤ. Δεν είναι όλες οι σειρές τόσο καλές. Ισως είναι η ώρα για μία επανεκτίμηση των παραγωγών της μυθοπλασίας. Επίσης όλα αυτά τα μαγκαζίνο, που δεν τα βλέπει τόσος κόσμος, ίσως χρειάζονται μία άλλη προσέγγιση κι έναν επαναπροσδιορισμό.

Η σύγχυση που κυριαρχεί κατά μήκος και πλάτος της ελληνικής τηλεόρασης είναι τόσο εμφανής με αφορμή τα ρεπορτάζ και τα αφιερώματα στον τέως βασιλιά που πέθανε χθες. Το χειρότερο είναι όταν εκφέρουν άποψη άνθρωποι ανιστόρητοι. Το να διαβάσεις και να μάθεις όσα χρειάζονται θεωρείται περιττό πλέον στις εκπομπές. Ολοι μιλούν για όλα. Με την ίδια άνεση που κρίνεται η επίδοση του Κωνσταντίνου Βασάλου στο «Survivor», σχολιάζεται και ο ρόλος του Κωνσταντίνου Γλίξμπουργκ στην πολιτική ζωή της χώρας. Επίσης οι κηδείες δεν είναι κοσμικό γεγονός! Φτάνει με την τηλεοπτική σαπουνόφουσκα.

Το κουίζ της ημέρας και της νύχτας: Ποιες ομοκάναλες παρουσιάστριες αποφεύγουν να διασταυρωθούν ακόμη και στους διαδρόμους του σταθμού;


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης