Άννα Βίσση: Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ, «Gazoza»

Άννα Βίσση: Δείτε το νέο της βιντεοκλίπ, «Gazoza»

Σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα

Αννα-Βισση-_-Gazoza-Backstage-3
Το «Gazoza», σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφορεί από την Panik Gold, είναι ένα ευρηματικό και ξεσηκωτικό τραγούδι, για κάθε άνθρωπο που βροντοφωνάζει τον έρωτα και διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του.

Το «Gazoza» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video, γεμάτο χορό, χρώμα, fun, θετική διάθεση και εκπλήξεις, με το απαράμιλλο στυλ και την αστείρευτη ενέργεια της Άννας Βίσση. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Κωστελίδης/ Bodega Visuals και το fashion direction η Σοφία Καρβέλα.

unnamed__15_

Στο video συμμετέχουν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου W.F.C. Mykonos, ο νικητής του περσινού «Survivor» Στάθης Σχίζας, η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του μποξ Ελευθερία Παλαιολόγου, δημοφιλείς YouTubers όπως η Βενετία Καμάρα, ο Fipster και ο Γιάννης Κατινάκης, αγαπημένοι φίλοι της Άννας Βίσση, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αντιγόνη Βιντιάδη και Βασίλης Φορτούνης, καθώς και χορευτές μεταξύ των οποίων ο ταλαντούχος 9χρονος Αιμίλιος Γκαρίπης. Τις χορογραφίες έκανε η Νεφέλη Θεοδότου.

Με αρχηγό την Άννα Βίσση, το music video μας μεταφέρει από ένα μεγάλο πάρτι σ’ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και η «Gazoza»... σκοράρει στις καρδιές μας!

Κλείσιμο
Άννα Βίσση - Gazoza - Official Music Video

Στο μεταξύ, η Άννα Βίσση ετοιμάζεται για τις εμφανίσεις της στο «Hotel Ερμού», για 7η χρονιά, όπου, από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, θα γράψει ξανά ιστορία στις νύχτες της Αθήνας, μαζί με τη μοναδική της μπάντα.



Ειδήσεις σήμερα:

Κυνηγητό e-αποδείξεων για έκπτωση φόρου έως 2.300 ευρώ

Από την Ντόχα, στις φυλακές του Σαιν-Ζιλ η Καϊλή - Οι κατηγορίες, οι ποινές και τα ερωτήματα

Φιλίνη VS Μπάρμπα: Το τρολάρισμα και η κόντρα χρόνια δεν κοιτά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης