Ιωάννης Παπαζήσης: «Υπήρξα ψώνιο πριν γίνω ηθοποιός, ήμουν έξω από την πραγματικότητα»

Ιωάννης Παπαζήσης: «Υπήρξα ψώνιο πριν γίνω ηθοποιός, ήμουν έξω από την πραγματικότητα»

Ο ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής, τη ζωή στην Αθήνα και τις διαφορές που έχει με τον τόπο του, ενώ αναφέρθηκε επίσης στον γιο του

ioannis_papazisis
Ο Ιωάννης Παπαζήσης έδωσε συνέντευξη και μίλησε για την υποκριτική και τον ρόλο του ως πατέρας.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Δύο στη 1» και αρχικά, αποκάλυψε πως ποτέ δεν είχε όνειρο να ασχοληθεί με τον χώρο του θεάματος.

«Δεν ήταν καθόλου στις σκέψεις μου το να γίνω ηθοποιός. Οι σκέψεις μου ήταν πολύ μικρές και ήταν μέσα στο κοινωνικό σύνολο της μικρής πόλης που μεγάλωσα. Ζούσα για το σήμερα και μέσα στο κοινωνικό σύνολο μιας μικρής πόλης. Δεν περίμενα ότι θα φύγω από εκεί και θα καταλήξω ηθοποιός στην Αθήνα», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, θεωρεί ότι η διαδρομή αυτή προέκυψε τυχαία και τελικά, αποδείχθηκε δύσκολο κομμάτι.

«Το ταξίδι της ζωής μου με επέλεξε. Δεν το επέλεξα. Δεν ξέρω αν βίωσα ωραία πράγματα, το λέω και το ξαναλέω ότι η δουλειά του ηθοποιού είναι δύσκολο κομμάτι. Είναι δύσκολο να είσαι ηθοποιός και στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Στα 20 χρόνια που ζω στην Αθήνα, θεωρώ ότι έζησα πράγματα για 30 χρόνια, όχι για 20», είπε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coy3jpgf56uh)

Όσο για το αν έπεσε ποτέ στην παγίδα του «ωραίου», εξήγησε: «Θεωρώ ότι έχω ένα σώμα, ένα πρόσωπο κι ένα μυαλό, τα οποία εμένα με ικανοποιούν και μου αρκούν για τη δουλειά μου. Δεν θεώρησα ποτέ τον εαυτό μου τόσο ωραίο, ώστε να πέσω στην παγίδα να παίζω μόνο τον ωραίο. Έχω την ικανότητα να ξεφεύγω από αυτό το μικρό που είναι η εξωτερική εμφάνιση. Ψώνιο υπήρξα πριν γίνω ηθοποιός, ήμουν έξω από την πραγματικότητα. Δεν χρειάστηκε λοιπόν, να πάθω κάτι όταν έγινα ηθοποιός. Είχα πάθει από πριν κάτι».

Αν δεν ακολουθούσε το επάγγελμα του ηθοποιού, ο Ιωάννης Παπαζήσης δήλωσε πως θα έκανε σίγουρα κάτι μοναχικό. «Αν η ζωή δεν με πήγαινε στην υποκριτική, θα με έβλεπα ή σε κάτι πολύ ακραίο, μοναχικό και να είμαι σε μια δουλειά στο χωριό μου ή κάτι άλλο που θα με έκανε να φεύγω μακριά. Το μοναδικό πράγμα που αγάπησα σε αυτή τη ζωή είναι το να φεύγω από οτιδήποτε με κλείνει, ακόμα και αν αυτό είναι μια θεατρική σκηνή. Δεν μου αρέσει να μένω στα ίδια, σιχαίνομαι τα στάσιμα νερά», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πατρότητα και τον γιο του. «Ήθελα να γευτώ τις ευθύνες της πατρότητας, δεν ήθελα να είμαι μακριά από αυτές. Είμαι ένας πολύ ενεργός μπαμπάς. Έχω νιώσει πως μέσα από τον Ιάσονα γίνομαι καλύτερος άνθρωπος, προσπαθώ να γίνομαι», κατέληξε.


Ειδήσεις σήμερα:

Εύα Καϊλή: Διεγράφη από ΠΑΣΟΚ και ευρωσοσιαλιστές για σκάνδαλο χρηματισμού από το Κατάρ

Διπλή αυτοκτονία στην Καλαμάτα: Παίρνουν καταθέσεις από συγγενείς και φίλους

Εύα Καϊλή: Όταν αποθέωνε το Κατάρ στο Ευρωκοινοβούλιο - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης