Κρις Χέμσγουορθ: Το βίντεο που στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την οικογένειά του

Κρις Χέμσγουορθ: Το βίντεο που στολίζει το χριστουγεννιάτικο δέντρο με την οικογένειά του

O σταρ του «Thor» εκμεταλλεύεται τον ελεύθερό χρόνο του για να είναι με τα αγαπημένα του πρόσωπα, μετά την ανακάλυψή του ότι έχει γενετική προδιάθεση για Αλτσχάιμερ

chris_hemsworth__1_
Ο Κρις Χέμσγουορθ ετοιμάζεται για τις γιορτές των Χριστουγέννων και περνάει τον ελεύθερό του χρόνο με την οικογένειά του.

Ο γνωστός ηθοποιός του «Thor» είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και συχνά μοιράζεται με το κοινό του στιγμές από την καθημερινότητά του. Αυτή τη φορά, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram τη διαδικασία του στολισμού του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Ο Κρις Χέμσγουορθ φαίνεται στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό, να σηκώνει στους ώμους του την σύζυγό του, προκειμένου να ανεβάσει το αστέρι στην κορυφή του δέντρου. Από κάτω οι κόρες του ζευγαριού, αλλά και τα κατοικίδιά τους φαίνονται πως απολαμβάνουν την στιγμή.

Στη λεζάντα ο ηθοποιός έγραψε: «Πέρυσι το δοκιμάσαμε, αλλά με εμένα στους ώμους της Έλσας... Ούτε το δέντρο, αλλά ούτε και τα γόνατά της τα κατάφεραν. Μετά από 12 μήνες προετοιμασίας επιτέλους το καταφέρνουμε. Ένα αστέρι γεννιέται!!».

Δείτε το βίντεο:


Πρόσφατα, ο πρωταγωνιστής του «Thor» ανακάλυψε ότι έχει γενετική προδιάθεση για Αλτσχάιμερ. Όπως δήλωσε πρόσφατα σε συνέντευξή του στο Vanity Fair, το DNA του έχει ένα διπλό γονίδιο APOE4, γεγονός που κάνει 8-10 φορές πιο πιθανό να αντιμετωπίσει μελλοντικά τη νόσο. Η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά σπάνια, όπως σημείωσε ο ίδιος, καθώς ανήκει στο 2-3% του πληθυσμού που έχουν το ίδιο γονίδιο.

Αποφάσισε λοιπόν, να περάσει λίγο χρόνο εκτός της κινηματογραφικής βιομηχανίας, προκειμένου να αφιερωθεί στην οικογένειά του. «Το να κάνω ένα επεισόδιο σχετικά με τον θάνατο και ξαφνικά, να έρθω αντιμέτωπος με τη δική μου θνησιμότητα, με έκανε να πω "Θεέ μου, δεν είμαι έτοιμος ακόμα"», είπε χαρακτηριστικά σχετικά με τη σειρά ντοκιμαντέρ της Disney+, «Limitless», στο πλαίσιο της οποίας ανακάλυψε την αλήθεια για το DNA του.

«Θέλω να βρίσκομαι σε αυτόν τον χώρο, όμως μετά αρχίζεις να μιλάς για παιδιά και οικογένεια. Πραγματικά, μου προκάλεσε μια επιθυμία να πάρω λίγο χρόνο εκτός. Και από τότε που τελειώσαμε τα γυρίσματα, το μόνο που κάνω είναι να κλείνω εκκρεμότητες, με τα συμβόλαια που έχω κάνει», αναφέρει ο ηθοποιός.

Φωτογραφία άρθρου:
Shutterstock

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης