Ελεονώρα Μελέτη: Η παρουσιάστρια φωταγώγησε το δέντρο... του σπιτιού της

Ελεονώρα Μελέτη: Η παρουσιάστρια φωταγώγησε το δέντρο... του σπιτιού της

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε η παρουσιάστρια στο Instagram 

meleti_dentro
Η Ελεονώρα Μελέτη σε χριστουγεννιάτικη διάθεση φωταγώγησε το δέντρο της και με ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram, μετέφερε το γιορτινό της πνεύμα στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του MEGA έκανε μια ανάρτηση και απαθανατίστηκε να ανάβει τα χριστουγεννιάτικα λαμπάκια. Η Ελεονώρα Μελέτη βιντεοσκοπήθηκε να στέκεται δίπλα στο δέντρο της στο σαλόνι και η δημοσίευση σηματοδότησε τη δική της δημόσια έναρξη για την εορταστική περίοδο, παρόλο που όπως τόνισε το δέντρο της έχει στολιστεί εδώ και καιρό.

Οι ακόλουθοι της σχολίασαν τον στολισμό της, ενώ η ίδια βρήκε την ευκαιρία να πει δυο λόγια για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

«Το δικό μας το δεντράκι το ανάψαμε εδώ κ καιρό! Αρχές Νοέμβρη! Του Πειραιά όμως το ανάβουμε αύριο! Κ έχω τεράστια χαρά! Εκεί μπροστά, στο δημοτικό θέατρο, ένα δέντρο τοοοοσοοομεγάλο! Με τον δήμαρχο της πόλης όπου γεννήθηκα κ μεγάλωσα, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να ξεσηκώνει κ με όλους εσάς που θα έρθετε να νιώσουμε λίγο μαγεία Χριστουγέννων... κάποτε περνούσα καθημερινά έξω από το δημοτικό θέατρο, κολλούσα στο τζαμί το κούτελο μου, στο σχολικό λεωφορείο, κ προσπαθούσα να μετρήσω τα σκαλιά του θεάτρου μέχρις ότου χάσω το χάσω από τα μάτια μου…άλλες φορές προλάβαινα άλλες όχι… αύριο από αυτά τα σκαλιά θα δώσουμε το σύνθημα! Σας περιμένουμε!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης.

Δείτε τη δημοσίευση 



Ειδήσεις σήμερα:

Κατάθεση μητέρας για το Μάτι: «Λιώνανε τα πόδια του παιδιού μου, δεν υπήρχε κανείς»

Γρηγόρης Πετράκος για Χριστόφορο Παπακαλιάτη και το Maestro – «Εθνικός woke σκηνοθέτης»

Η Σελίν Ντιόν με δάκρυα στα μάτια αποκάλυψε την ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχει

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης