Η Ηλιάκη εξομολογείται, η Ρούλα αυτοτρολάρεται και η Παπουτσάκη αναγεννιέται

Η Ηλιάκη εξομολογείται, η Ρούλα αυτοτρολάρεται και η Παπουτσάκη αναγεννιέται

Παράξενες μέρες ζούμε και στον κόσμο μας και στην τηλεόρασή μας με το μέτρο να αγνοείται

TV_iliaki
Μία νέα μάστιγα έχει ρημάξει το τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Αυτή που θέλει πιο νεόκοπους δημοσιογράφους να λυσσομανάνε πάνω από «αποκλειστικά» θαρρείς και ανακάλυψαν τον τροχό κάθε φορά που λένε πως ένας πανελίστας μπορεί και να μην παραμείνει στην θέση του… Για να έρθει η νέα τάση «ο διαψευστάκιας» να πει πως μίλησε με τον μεγαλοπαράγοντα και δεν είναι έτσι τα πράγματα αλλά πολύ σπουδαίος ο συνάδελφος, που είπε αυτό που είπε. Να σε κάψω Γιάννη… Και όλο αυτό συνιστά δημοσιογραφική εξίσωση, τρομάρα μας. Ευτυχώς εμείς προλάβαμε και ζήσαμε τις καλές εποχές του ρεπορτάζ, την πραγματική συναδελφική αλληλεγγύη και φυσικά την αναζήτηση της ουσίας και του σημαντικού τηλεοπτικού περιεχομένου. Τα άλλα…. Άστα καλύτερα.

Κάπως έτσι ένιωσαν σπουδαίοι οι απανταχού παίκτες ριάλιτι. Οι οποίοι φυσικά έχουν κάθε δίκιο να νιώθουν έτσι, όταν δέκα τουλάχιστον εκπομπές τους ακολουθούν κατά πόδας, τους παρακαλάνε για μία δήλωση και κάνουν την τρίχα τριχιά. Και κάπως έτσι φτάσαμε σε σημείο μία παίκτρια ριάλιτι να ακυρώσει στο παρά πέντε την συμμετοχή της σε εκπομπή γιατί δεν την προανήγγειλαν. Καλά να πάθουμε όλοι. Εμείς το προκαλέσαμε αυτό. Δοξάσαμε την υποκουλτούρα και τώρα αντιλαμβανόμαστε τις συνέπειες. Αναρωτιέμαι τι θα γίνονταν όλοι αυτοί αν δεν τους καλούσε κάποια εκπομπή. Πόσο πιο καλή τηλεόραση θα είχαμε και πώς θα είχαν μπει όλοι στην θέση που τους αρμόζει. Αλλά ποιος τολμάει; Ελάχιστοι.

«Πότε τελειώνει το Μουντιάλ;» αναρωτήθηκε η Ρούλα Κορομηλά στο twitter τρολάροντας με τον τρόπο της τα νούμερα τηλεθέασης που συνέθλιψε το βράδυ του Σαββάτου η Εθνική ομάδα Αργεντινής. Ρούλα, υπομονή. Μουντιάλ είναι, θα περάσει.

Μετά από πολύ καιρό, η Μαρία Ηλιάκη έδωσε μία συνέντευξη στο marieclaire.gr και την Εβίτα Τσιλοχρήστου. Είπε πολλά και με εξομολογητική διάθεση. Για τα δύσκολα αλλά και για τα ευχάριστα, που της έφερε η ζωή τελευταία. Αυτά κρατάμε και αξίζει να την διαβάσετε.


Υπέροχη Κατερίνα Παπουτσάκη «χτυπά» σε πολλά καλλιτεχνικά ταμπλό, είναι πανέμορφη, ορεξάτη και διαχειρίζεται με μαεστρία και αξιοπρέπεια τα όσα συμβαίνουν στην προσωπική ζωή της. Απολαυστική.


Κλείσιμο
Πόσο σημαντικός ηθοποιός ο Δημήτρης Αλεξανδρής. Πάντα επιλεκτικός, πάντα χαμηλών τόνων και με την συμμετοχή του στον «Σασμό» επιβεβαίωσε τα όσα θυμόμαστε από τις προηγούμενες ερμηνείες του.

Κουίζ: Ποιο στέλεχος διασπείρει ψευδείς ειδήσεις για να κάνει ντόρο για τον σταθμό του αλλά τον έχουν πάρει χαμπάρι όλοι;

Ειδήσεις σήμερα:

Ξέσπασμα βίας από Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Αναποδογύρισαν αυτοκίνητα, ανάβουν φωτιές

Νατάσσα Μποφίλιου: «Νιώθω ευγνωμοσύνη για κάθε καλό λόγο, αδέρφια» λέει μετά τις αντιδράσεις για το Λονδίνο

Ληστεία στην Αργυρούπολη: Φωτογραφία με τον 53χρονο συνταγματάρχη να ληστεύει τράπεζα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης