Σασμός: Η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Μαθιός της κρατά μυστικά και σκέφτεται να φύγει

Σασμός: Η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Μαθιός της κρατά μυστικά και σκέφτεται να φύγει

Την ίδια ώρα ένα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου - Διαβάστε όσα θα συμβούν στα επόμενα επεισόδια

vasiliki_mathios723928
Τα νέα επεισόδια στον «Σασμό» έρχονται με πολλές ανατροπές και εξελίξεις.

Διαβάστε όσα θα συμβούν στη σειρά του Alpha από τη Δευτέρα 5 έως και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Η φωτιά στα κτήματα διχάζει το χωριό. Ο Παύλος στο νοσοκομείο. Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ Καλλιόπης και Παύλου. Η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Μαθιός της κρατά μυστικά. Η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα στον Φαρμάκη.

Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 45

Οι οικογένειες των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων μαζεύονται και αρχίζουν τα συμβούλια για το θέμα των κτημάτων. Η Αργυρώ παλεύει μέσα της, μην ξέροντας ποια απόφαση να πάρει για τα κτήματα. Τελικά ανακοινώνει στον Αστέρη πως θα τα κρατήσει κι αυτό πυροδοτεί την αντίδραση της Καλλιόπης, που εκτοξεύει απειλές. Η όλη κατάσταση έχει δημιουργήσει αναταραχή κι ανησυχία στο χωριό. Την ίδια στιγμή ο Λευτέρης λέει την αλήθεια για τη μητέρα του στη Θοδώρα. Η Βασιλική, ο Μαθιός και ο Αστέρης αναστατώνονται με τη στήριξη του Νικηφόρου στις απόψεις της Καλλιόπης. O Παύλος, οργισμένος και διψασμένος για εκδίκηση, πάει και παραμονεύει έξω απ’ το αρχοντικό των Σταματάκηδων. Εκεί, όμως, γίνεται μάρτυρας μιας μεγάλης απειλής.
ΣΑΣΜΟΣ

Τρίτη 06 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 46

Η φωτιά διχάζει το χωριό. Ο Νικηφόρος τα βάζει με όλους σίγουρος ότι το έκανε ο Παύλος. Ο Αστέρης από την άλλη προσπαθεί να κατευνάσει τα πνεύματα, δίχως να ξέρει πως η Αργυρώ με μια κίνηση που τους αφήνει όλους εμβρόντητους τινάζει στον αέρα όσα θεωρούσε μέχρι τώρα δεδομένα. Ο Σταύρος απειλεί τον Αστέρη ενώ η Καλλιόπη πρέπει ν’ αποφασίσει πως θ’ απαντήσει. Η Αιμιλία ανησυχεί για τον Παύλο που πάει στο νοσοκομείο ενώ ο Λευτέρης αποφασίζει να τιμωρήσει τον Πάνο.

Τετάρτη 07 Δεκεμβρίου – Επεισόδιο 47

Ο Παύλος στο νοσοκομείο συγκρούεται με τον Δημήτρη για την Αιμιλία ενώ ο Ευθύμης βρίσκεται ανάμεσα στους δύο φίλους του. Ο Σταύρος αποφασισμένος να διεκδικήσει το παιδί ζητά τη βοήθεια της Στέλλας. Η Βασιλική ανακαλύπτει πως ο Μαθιός της κρατά μυστικά και σκέφτεται να φύγει ενώ η Αργυρώ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.
ΣΑΣΜΟΣ_-_Ευ_Σαμαρα__Ορ_Αυγουστιδης

Πέμπτη 08 Δεκεμβρίου - Επεισόδιο 48

Ένα στραβοπάτημα φέρνει τη Νάντια στην αγκαλιά του Νικηφόρου, ενώ ο Μανόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Λευτέρη για τον Πάνο. Η αποκάλυψη της Στέλλας για τον Αστέρη κάνει τον Σταύρο να χάσει τελείως τον έλεγχο, ενώ Αργυρώ και Μαρίνα αγωνιούν για το μέλλον του παιδιού της. Ο Δημήτρης ζητά από την Αιμιλία να διαλέξει, ενώ ο Αντώνης επιστρέφει στο τμήμα έτοιμος να στήσει την παγίδα στον Φαρμάκη. Καθώς η Καλλιόπη ξεκαθαρίζει με τον Παύλο, ο Μαθιός προσπαθεί να κατευνάσει τη Βασιλική που για πρώτη φορά ζητά … Σασμό.


«Σασμός», Δευτέρα έως Πέμπτη στις 21:00

Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστική κατάθεση γυναίκας που έχασε σύζυγο και παιδιά στο Μάτι - Έκλαιγαν στο ακροατήριο

Sun: Ατύχημα για τον Πούτιν - «Έπεσε στο σπίτι του από τις σκάλες και τραυματίστηκε»

«Δεν κρατάω κακία σε κανέναν», λέει ο παπάς Δημήτρης μετά την απομάκρυνσή του από τους Αγίους Ισιδώρους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης