Μαύρο Ρόδο: Ο Ζαμάφτας απειλεί να σκοτώσει τη Γιάννα και εκείνη εξαφανίζεται

Μαύρο Ρόδο: Ο Ζαμάφτας απειλεί να σκοτώσει τη Γιάννα και εκείνη εξαφανίζεται

Την ίδια ώρα ο Γιώργος ζητά από τον Σταυρίνο να του πει την αλήθεια για την περασμένη νύχτα - Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

mauyrorodo2379
Συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στο αποψινό επεισόδιο της δραματικής σειράς «Μαύρο Ρόδο». Οι ήρωες βρίσκονται αντιμέτωποι με αποκαλύψεις και αδιέξοδα που ταράζουν τις ισορροπίες. Απόψε, στις 22:40, στο MEGA η συνέχεια. Διαβάστε όσα θα συμβούν στο αποψινό επεισόδιο.

Επεισόδιο 31 (Τετάρτη 30/11)

Η Γιάννα έρχεται αντιμέτωπη με τον Ζαμάφτα, ο οποίος απειλεί να τη σκοτώσει. Ευτυχώς, εμφανίζεται η Τασούλα την τελευταία στιγμή. Η Αλεξία ζητάει από την Ηγουμένη να εξομολογηθεί και βοηθάει την Ελισάβετ με το διακόνημά της. Η Αυξεντία βρίσκεται στο χωριό και ο Σαράντος είναι σίγουρος πως τον κοροϊδεύει με το θέμα της Παλιόβρυσης. Ο Γιώργος θέλει από τον Σταυρίνο την αλήθεια για τη χθεσινή νύχτα. Η Γιάννα εξαφανίζεται και όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Ο Θέμης μαθαίνει από την Πολυξένη ότι η γυναίκα του δεν είναι αυτή που νομίζει και έχει μάλλον «φύγει» από τον γάμο τους. Ο Πέτρος ακολουθεί τη μητέρα του και τελικά βρίσκει το αμάξι της στο ξενοδοχείο που μένει ο Βίκος. Η Ευτυχία βρίσκει ζωντανή την κόρη της. Ο Λευτέρης θυμίζει στην κόρη του, κάτι από το παρελθόν της.

Δείτε το τρέιλερ
Μαύρο Ρόδο | Τετάρτη 30/11 22:40 (trailer)

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός
Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος
Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς
Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS
Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Ειδήσεις σήμερα:

Goncharov: Μία «ταινία του Σκορσέζε» έγινε viral χωρίς… να έχει γυριστεί ποτέ!

Νοσηλευτής κατηγορείται ότι ασέλγησε σε 16χρονο κορίτσι σε ξενώνα εφήβων 

Σε 55χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη ο ένας νεφρός της 21χρονης Εμμανουέλας

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης