Night Out: Ο Αποστόλης Τότσικας και ο Λάκης Γαβαλάς έρχονται στην εκπομπή

Night Out: Ο Αποστόλης Τότσικας και ο Λάκης Γαβαλάς έρχονται στην εκπομπή

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τους καλεσμένους του με πολλές εκπλήξεις και προκλήσεις - Δείτε το τρέιλερ

τοτσικασ_γαβαλας49
Η πιο επεισοδιακή έξοδος με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη έρχεται την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου και την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου στις 00:10, στο MEGA  και το «Night Out»..

Την Τετάρτη, ο Αποστόλης Τότσικας προσγειώνεται στην πιο φιλόξενη ταράτσα της πόλης και το «Night Out» ξεκινά με ποτό και κουβέντα για την καταλυτική είσοδό του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» αλλά και για την επανένωσή του με την ομάδα του «Μπρούσκο».

Το παιχνίδι του «Night Out» αρχίζει με μεγάλες εκπλήξεις τόσο για τον καλεσμένο, όσο και για το κοινό. Στις προκλήσεις που ακολουθούν, ανακαλύπτουμε τα κρυφά ταλέντα του Αποστόλη Τότσικα στα drums αλλά και στο πώς χειρίζεται τις λέξεις.

Η Ελένη Βαΐτσου αιφνιδιάζει τον Αποστόλη εισβάλλοντας στην ταράτσα και μαζί με τον Αντρέα Γεωργίου μοιράζονται μοναδικές backstage στιγμές από το «Μπρούσκο» και συζητούν χαριτολογώντας για το ενδεχόμενο ενός remake.

Δείτε το τρέιλερ
Night Out | Τετάρτη 30/11- Πέμπτη 1/12, 00:10 (trailer)

Στην επόμενη δοκιμασία, ο Αποστόλης Τότσικας θα πρέπει να πετάξει ψηλά. Χωρίς καμία προηγούμενη εμπειρία σε extreme sports, ο τολμηρός καλεσμένος καλείται να δοκιμάσει τα όριά του με αλεξίπτωτο πλαγιάς. Πώς θα αντιδράσει η σύζυγός του Ρούλα Ρέβη;

Η βραδιά ολοκληρώνεται με μία αφοπλιστικά ειλικρινή συζήτηση ανάμεσα στον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Αποστόλη Τότσικα. Ο δημοφιλής ηθοποιός μοιράζεται αναμνήσεις από τα παιδικά του χρόνια και την πορεία του στο χώρο της υποκριτικής.

Την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται τον εκκεντρικό Λάκη Γαβαλά στην ταράτσα της εκπομπής και τον υποβάλλει στις πιο πρωτότυπες δοκιμασίες.

Μετά από μία συζήτηση για την αυτοβιογραφία του καλεσμένου που κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία, ο Λάκης Γαβαλάς καλείται να απαντήσει σε δύσκολες ερωτήσεις από τους μαθητές του στην σχολή όπου διδάσκει styling.

Στην επόμενη δοκιμασία, ο Λάκης Γαβαλάς επιβεβαιώνει το ταλέντο του στις κόντρες, μέσα από έναν συναρπαστικό αγώνα air hockey. Από τις προκλήσεις, δεν θα λείψει ούτε ένα εναλλακτικό ψάρεμα που θα συνοδευτεί από καθάρισμα και ψήσιμο του ψαριού. Πώς θα τα πάει ο ενθουσιώδης καλεσμένος;

Στο τέλος του «Night Out», ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και ο Λάκης Γαβαλάς μιλούν για όλους και για όλα.

Κανείς δεν βαριέται να βγει, όταν έχει κάπου τόσο ωραία να πάει!

Ειδήσεις σήμερα:

DailyMail: Σχέδιο ανάπλασης €14 εκατ. συζήτησαν Κάρολος - Μητσοτάκης για το Τατόι

Βρήκαν χρηματικό ποσό σε διαμέρισμα του πατέρα Αντώνιου και της πρεσβυτέρας

Σεισμός στην Εύβοια: Οι δύο λόγοι που προβληματίζουν τους επιστήμονες μετά τα 4,8 Ρίχτερ

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης