Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω βιώσει πολλές δυσκολίες που με έχουν μάθει να ιεραρχώ τα πράγματα»

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω βιώσει πολλές δυσκολίες που με έχουν μάθει να ιεραρχώ τα πράγματα»

«Λέω "όχι" εκεί που δεν αισθάνομαι εμπιστοσύνη με το περιβάλλον» ανέφερε η ηθοποιός 

Mirto_Alikaki
Η Μυρτώ Αλικάκη εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και μίλησε για τη ζωή της, για τα επαγγελματικά σχέδιά της, αλλά και για τη συμμετοχή της στη σειρά του MEGA, «Μαύρο Ρόδο».

Η ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά στο γεγονός ότι στη δουλειά της, είναι «χαμαιλέοντας» και μπορεί και προσαρμόζεται σε κάθε ρόλο: «Υπάρχουν πράγματα που σε δυσκολεύουν, μου έχει συμβεί αυτό σε μία ταινία που λεγόταν "Κλέφτες" του Μάκη Παπαδημητράτου, μαζί με τον Πέτρο Λαγούτη. Ήρθε ο Πέτρος και μου είπε περιχαρής ότι μας πρότειναν να παίξουμε σε αυτή την ταινία, και το διάβασα και είπα "δεν μπορώ να το κάνω". Ήταν μία γυναίκα που έκανε ναρκωτικά, έτσι μέσα σε μία κατάσταση πολύ σεξουαλική, και του είπα ότι δεν μπορώ να το κάνω. Τελικά με έπεισε και το έκανα. Δεν ξέρω εάν το έκανα καλά, αλλά το έκανα, το προσπάθησα. Μου φάνηκε ξένο, δεν είχα τις αντίστοιχες προσλαμβάνουσες για να μπορέσω να το κάνω, δεν φοβήθηκα για την εικόνα μου».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-comzv1m4h8ih)

«Είναι ενδιαφέρον και πολύ ανακουφιστικό να έχεις μόνο αυτό, το να φαίνεται μόνο το πρόσωπό σου, γιατί έχεις μόνο αυτό. Και αυτό σημαίνει το μέσα σου. Είναι μέχρι να αντιληφθείς το τι φοράς. Στην αρχή ήμουν έξω από τα νερά μου όταν φόρεσα τα ράσα, μετά τα φορούσα και ένιωθα ότι είμαι αυτή η γυναίκα. Είναι λες και με το που τα φοράς γίνεσαι ένας άλλος» πρόσθεσε η Μυρτώ Αλικάκη.

«Θέλω να δοκιμάζομαι σε διαφορετικά πράγματα. Έχω πει "όχι" σε πράγματα. Λέω όχι εκεί που δεν αισθάνομαι εμπιστοσύνη με το περιβάλλον. Έχει τύχει να πω όχι σε σειρά που έκανε επιτυχία. Αλλά δεν έχει να κάνει απαραίτητα με τους συντελεστές» αποκάλυψε.

Κλείσιμο
Μιλώντας για την ψυχανάλυση: «Έχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση και έχω βιώσει πολλές δυσκολίες και στην οικογένειά μου που με έχουν μάθει να ιεραρχώ τα πράγματα. Δεν στεναχωριέμαι για πράγματα που είναι δευτερευούσης σημασίας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Μυρτώ Αλικάκη έκανε λόγο για τα παιδιά της και μίλησε για τον γιο της, ο οποίος θέλει να ακολουθήσει τον δρόμο της υποκριτικής: «Με ρωτάει πράγματα γιατί έχει ένα ενδιαφέρον να μαθαίνει για τους γονείς του, είναι ένα παιδί ο Δημήτρης που του αρέσει να κάνει ερωτήσεις. Πιστεύω ότι στην ζωή δεν έχει νόημα να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές. Με έχει ρωτήσει ο γιος μου εάν έχω βιώσει κάποια κακοποιητική συμπεριφορά, Είναι παιδί που είναι μέσα στα πράγματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Πέθανε η 21χρονη που παρέσυρε ο 26χρονος Αλβανός στη Θεσσαλονίκη

«Κάτω ο Σι» φώναξαν Κινέζοι διαμαρτυρόμενοι για το lockdown λόγω Covid

Νέα εμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του μπροστά από διηπειρωτικό πύραυλο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης