Βάσια Τριφύλλη για Σοφία Παυλίδου: «Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;»

Βάσια Τριφύλλη για Σοφία Παυλίδου: «Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;»

«Είχα πει στη Σοφία να μην το συνεχίσει, τώρα κοιμάται ήσυχη;» αναρωτήθηκε η ηθοποιός 

Trifylli
Η Βάσια Τριφύλλη παραχώρησε μία συνέντευξη στην οποία μίλησε για την ελληνική τηλεόραση, για τη δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, αλλά  εξέφρασε και τη γνώμη της για το πρόσωπο του Σταμάτη Φασουλή.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την λέξη «ανακατώστρα», την οποία χρησιμοποίησε για να περιγράψει τη  Σοφία Παυλίδου.

Μεταξύ άλλων η Βάσια Τριφύλλη τόνισε ότι δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό, για το οποίο κατηγορήθηκε ο Μάνος Παπαγιάννης, αλλά αποκάλυψε πως ο ηθοποιός, είχε ζητήσει συγγνώμη ενώπιον όλου του θιάσου: «Είχα πει στη Σοφία να μην το συνεχίσει. Ωραία, και τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;».

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-comzzdkm79ll)

Όσον αφορά στο σχόλιο «ανακατώστρα»: «Εν τη ρύμη του λόγου το είπα, δεν το είπα ως επαγγελματική διαστροφή της κοπέλας».

Κλείσιμο
Η Βάσια Τριφύλλη δεν δίστασε να τοποθετηθεί και να εκφράσει τη γνώμη της για τον Σταμάτη Φασουλή, ενώ δήλωσε πως θα ήθελε και εκείνη να συμμετάσχει στο J2US: «Ο Σταμάτης Φασουλής δεν έχει καμία σχέση με show, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο ταλέντο στο show αλλά… εκεί ο Σταμάτης. Δεν τον συμπαθώ κιόλας. Σου εύχομαι να μην τον μάθεις, φαντάσου κάνω και τον σταυρό μου. Δεν μου έκανε κάτι προσωπικά, θα τον είχα σφάξει. Το λέω για να μη σε στεναχωρήσει όπως στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους από εμάς».

Μιλώντας για την ελληνική τηλεόραση η ηθοποιός μίλησε ανοιχτά για τον «έρωτά» της με τη μικρή οθόνη: «Μόνο τηλεόραση βλέπω πλέον, ούτε γκόμενο δεν βλέπω. Έχω πέσει με τα μούτρα στο γκομενιλίκι μου με την τηλεόραση».

Η δικαστική διαμάχη
Τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, ολοκληρώθηκε η δίκη της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, σχετικά με το περιστατικό ξυλοδαρμού, το οποίο έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παράστασης «Πετάει πετάει» στο θέατρο Χυτήριο το 2018.

Ο Μάνος Παπαγιάννης κρίθηκε ένοχος από το δικαστήριο για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης, για το οποίο κατηγορήθηκε από την ηθοποιό Σοφία Παυλίδου, ενώ του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τέσσερις μήνες με αναστολή.

Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, με την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη, ωστόσο να καταθέτει έφεση επί της απόφασης.

Υπέρ της Σοφίας Παυλίδου κατέθεσαν ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Ρέα Τουτουντζή, η Κόνι Μεταξά και η Κάτια Νικολαΐδου, ενώ υπέρ του Μάνου Παπαγιάννη κατέθεσαν η σύζυγός του Αγγελική Δαλιάνη, ο Βασίλης Γκουρούσης, ο θεατρικός παραγωγός Δημήτρης Αγγελόπουλος κι ένας τεχνικός της παράστασης.

Από το πλευρό του Μάνου Παπαγιάννη δεν έλειψε η σύζυγός του, Αγγελική Δαλιάνη η οποία ήταν και μάρτυρας υπεράσπισής του.

Ειδήσεις σήμερα:

Ασημίνα Καρέλια: Η ιστορία της ζωής της, η δωρεά στην «Κιβωτό», ο ενδοοικογενειακός πόλεμος

Ρίτα Όρα: Ο γάμος, η πλούσια ερωτική ζωή, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο Κόσοβο

Το ντέρμπι για το One Love στο Μουντιάλ - Και στο τέλος διαμαρτύρονται οι Γερμανοί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης