Ρίτα Όρα: Ο γάμος, η πλούσια ερωτική ζωή, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο Κόσοβο

Ρίτα Όρα: Ο γάμος, η πλούσια ερωτική ζωή, τα δύσκολα παιδικά χρόνια στο Κόσοβο

Τι είπε η τραγουδίστρια για τον σύζυγό της, Τάικα Γουαϊτίτι και πώς άλλαξε η ζωή της μετά τη γνωριμία τους

rita-ora-mak
H Rita Ora είναι η ποπ σταρ που είναι διάσημη όχι μόνο για την καριέρα της στη μουσική βιομηχανία, αλλά και για την ερωτική της ζωή. Εδώ και κάποιους μήνες, είναι μια παντρεμένη γυναίκα, η οποία λέει τώρα πως βρίσκει «άκρως σεξιστικό» το ενδιαφέρον του Τύπου για την ερωτική της ζωή.

Πριν παντρευτεί τον σκηνοθέτη Τάικα Γουαϊτίτι αυτό το καλοκαίρι, ήταν ζευγάρι με μια σειρά από αστέρες της μουσικής, ηθοποιούς και προσωπικότητες της τηλεόρασης.

Και η 32χρονη Ρίτα λέει ότι η καριέρα ενός άνδρα δεν θα μπορούσε ποτέ να επισκιαστεί από τον αριθμό των ερωμένων που είχε.



Τους άνδρες δεν τους ρωτάνε για την ερωτική τους ζωή
«Αγαπώ τον έρωτα, αγαπώ να είμαι ερωτευμένη, είναι καταπληκτικό και τόσο διασκεδαστικό. Σε ποιον δεν αρέσει; Ζω τη ζωή στο έπακρο. Είμαι ένα εξαιρετικά παθιασμένο άτομο όταν πρόκειται για τον έρωτα, αλλά δεν βασίζω τη ζωή μου στις σχέσεις. Δεν βασίζω τις στιγμές μου στο, “Ω, θα το θυμάμαι αυτό εξαιτίας αυτής της σχέσης”, αυτό είναι απλώς μια προσθήκη στη ζωή μου. Ήμουν πάντα πολύ ανένδοτη στο να επικεντρώνομαι σε μένα και στη δουλειά μου. Κοιτάξτε, είμαστε γυναίκες. Τους άνδρες δεν τους ρωτάνε, 'Ω, είχες 100 φίλους ή φίλες'. Μερικές φορές το κάνουν, αλλά τις περισσότερες φορές όχι. Είναι μέρος του κόσμου στον οποίο βρίσκεσαι» είπε η Ρίτα Όρα σε συνέντευξή της.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC1, η τραγουδίστρια του κάνει μια αναδρομή στα δέκα χρόνια της στη σόουμπιζ, καθώς και στις περιπέτειές της με μια σειρά διασημοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των αστέρων της μουσικής Κάλβιν Χάρις, Μπρούνο Μαρς και του ράπερ Άσαπ Ρόκι.

Στάζει μέλι για τον άνδρα της
Κλείσιμο
Τελικά ηρέμησε όταν γνώρισε τον άντρα των ονείρων της -τον 47χρονο Τάικα- με τον οποίο παντρεύτηκε τον Αύγουστο.

Η Ρίτα λέει: «Είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν από παιδί. Είναι σίγουρα ένας σπουδαίος άνθρωπος. Είναι ο Ένας, είναι φοβερός. Είναι ο καλύτερός μου φίλος. Ούσα στη βιομηχανία για πάνω από δέκα χρόνια, ένιωσα ξαφνικά μια αίσθηση ηρεμίας, κατά ένα περίεργο τρόπο. Ίσως αυτό να έχει να κάνει πολύ με την προσωπική μου ζωή».



Η φιλία που κατέληξε σε έναν μεγάλο έρωτα
Στην ωριαία συνέντευξη ο δημοσιογράφος συνάντησε και τον σύζυγό της, ο οποίος αποκάλυψε πώς από φίλοι κατέληξαν ζευγάρι.

«Στην πραγματικότητα γνωρίζαμε ο ένας τον άλλον για χρόνια πριν τα φτιάξουμε. Ξέρετε ποιος την έφερε στο σπίτι μου; Ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Έκανα κάτι σαν μπάρμπεκιου, την έφερε και αρχίσαμε να μιλάμε. Απλά γίναμε φίλοι, τα βρήκαμε. Ήμασταν φίλοι για τα επόμενα 3,5 χρόνια, ήμασταν απλά καλοί φίλοι. Είχαμε σχέσεις και οι δύο. Κάθε φορά που κάναμε παρέα, απλά συνεχίζαμε από εκεί που είχαμε μείνει και ήταν μια καλή φιλία. Και τότε αποφασίσαμε να τα καταστρέψουμε όλα! Μου αρέσει που και οι δύο δουλεύουμε σκληρά, έχουμε τις δικές μας δουλειές, είμαστε ανεξάρτητοι, αλλά είμαστε οι καλύτεροι φίλοι. Είμαστε από διαφορετικά μέρη του κόσμου, αυτή είναι από το Κοσσυφοπέδιο, εγώ από τη Νέα Ζηλανδία, πολύ μακριά, αλλά το υπόβαθρό μας είναι πολύ παρόμοιο. Μεγαλώσαμε φτωχικά, είμαστε από οικογένειες της εργατικής τάξης. Ο πατέρας της έχει παμπ, έκανε πολύ παρέα σε παμπ όταν ήταν παιδί και η μητέρα μου δούλευε σε παμπ, σε πολλούς από την οικογένειά μου άρεσε να βρίσκονται σε παμπ. Ήμουν πολύ συχνά σε παμπ, σε όλη μου την παιδική ηλικία. Οι ευαισθησίες μας είναι αρκετά ευθυγραμμισμένες, νομίζω».



Τα φτωχικά παιδικά της χρόνια
Η Ρίτα προσθέτει σχετικά: «Μεγάλωσα σε μια συνοικία, πίνοντας στο πάρκο με τους φίλους μου. Ήμουν σίγουρα λίγο άγριο παιδί, αλλά δεν ήμουν ασεβές παιδί. Υπήρχε μια λεπτή γραμμή. Πρέπει να θυμάστε ότι οι γονείς μου είναι παραδοσιακοί. Είναι γονείς από το Κοσσυφοπέδιο, ανατράφηκαν με συγκεκριμένο τρόπο -παντρεύονται, κάνουν παιδιά, πηγαίνουν στο σχολείο. Οπότε γι' αυτούς ήταν πολύ σημαντικό να ακολουθήσουν αυτή την παράδοση. Εγώ ήμουν μια ανωμαλία».

Αλλά η Ρίτα επιμένει ότι η ταπεινή καταγωγή της, μεγαλώνοντας στο Δυτικό Λονδίνο με τη μεγαλύτερη αδελφή της Έλενα και τον μικρότερο αδελφό της Ντον, την ώθησε επίσης να γίνει σταρ.



Λέει: «Όταν έρχεσαι από το τίποτα και αποκτάς κάτι, έχεις πάντα αυτόν τον φόβο ότι θα καταλήξεις με τίποτα, γιατί ξέρεις πώς είναι. Έτσι, όταν πήρα μια γεύση κάποιας επιτυχίας, είπα: "Δεν μπορώ να αποτύχω". Ξαναφέρνει πίσω το πώς ένιωθα όταν δεν είχα τίποτα. Σίγουρα δεν ήθελα να αποτύχω».

Η Ρίτα διηγείται επίσης τις δοκιμασίες που υπέστησαν οι Αλβανοί γονείς της, ο Μπέσνικ και η Βέρα, οι οποίοι ήρθαν στο Ηνωμένο Βασίλειο από το σημερινό Κοσσυφοπέδιο για να γλιτώσουν από τις διώξεις καθώς η πρώην Γιουγκοσλαβία βυθίστηκε στις συγκρούσεις.



Αφού έφτασαν στο Λονδίνο το 1991, όταν η Ρίτα ήταν μωρό, η μητέρα της διαγνώστηκε με καρκίνο.

Η Ρίτα λέει: «Υπήρχαν στιγμές που ένιωθα ότι δεν το συνειδητοποιούσα. Δεν ήξερα τι να κάνω αν η μητέρα μου δεν θα ήταν κοντά μου. Όλες αυτές οι σκέψεις τριγυρνούσαν στο κεφάλι μου. Έχω ενοχές γι' αυτό. Την ίδια στιγμή οι γονείς μου προσπαθούσαν να κρατήσουν όλο το άγχος μακριά από εμάς. Δεν μας φόρτωσαν τον καρκίνο, δεν μας μιλούσαν για τα οικονομικά. Έβλεπα τη μητέρα μου άρρωστη, με χημειοθεραπεία, να χάνει τα μαλλιά της, αλλά ποτέ δεν μας παραπονιόταν».

Η Ρίτα κέρδισε υποτροφία για τη φοίτησή της στη σχολή θεάτρου Sylvia Young στο Λονδίνο, η οποία έχει επίσης αναδείξει αστέρες όπως η Amy Winehouse, η Keeley Hawes και η Dua Lipa.

Η ίδια θυμάται: «Έκανα μαθηματικά, φυσική και αγγλικά από Δευτέρα έως Τετάρτη και μετά χόρευα και τραγουδούσα Πέμπτη και Παρασκευή. Μετά ήμουν ασκούμενη σε ένα στούντιο ηχογράφησης. Προσφέρθηκα εθελοντικά να φτιάχνω τσάι, να καθαρίζω, να κάνω ό,τι χρειαζόταν, ό,τι μπορούσα, για να γίνω ποπ σταρ...».

Ειδήσεις σήμερα:

Θρήνος στον Αλμυρό για τον 25χρονο, που σκοτώθηκε από σύγκρουση του ΙΧ του με αγριογούρουνο

Μητέρα μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τον παιδόφιλο που βίασε τους τρεις γιους της

Viral η σκηνή ζηλοτυπίας της Μαρίας Σολωμού στον Mente Fuerte - «Τι είπες ρε μ@@@κα;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης