Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Στο παρελθόν είχα παντρευτεί, ο γάμος ήταν κάτι πολύπλοκο»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Στο παρελθόν είχα παντρευτεί, ο γάμος ήταν κάτι πολύπλοκο»

«Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί» συμπλήρωσε ο ηθοποιός

Iwannidis
Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» με αφορμή την αποψινή πρεμιέρα του talk show «Night out» στις 00:10, που θα προβληθεί μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

«Είμαι πολύ καλά γιατί κάνω τα πράγματα που θέλω. Η ζωή μου είναι καλά σοταρισμένη και ολοκληρωμένη. Πορεύομαι προς τα 40» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός, ενώ για τον ρόλο του παρουσιαστή, τον οποίο αναλαμβάνει τον τελευταίο χρόνο σχολίασε: «Μου αρέσει που είμαι παρουσιαστής. Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μου πράγματα που έχω κάνει ως τώρα, ίσως γιατί βάζω ένα λιθαράκι του εαυτού μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cokfldukkve1)

Κάνοντας αναφορά στην εικόνα που θεωρεί ότι έχει ο κόσμος για το πρόσωπό του τόνισε: «Ο κόσμος έχει σχηματίσει μία άλλη εικόνα για εμένα γιατί δεν είχα ποτέ την αυτοπεποίθηση να δείξω τον πραγματικό μου εαυτό. Αισθάνομαι ότι δεν υπάρχει λόγος να υπάρχω ως Θεοχάρης όπως με ξέρουν οι κολλητοί μου φίλοι, γιατί υπάρχει μια ασφάλεια πίσω από αυτό».

«Δεν φοβάμαι την έκθεση γενικότερα. Βγαίνω γυμνός στις παράλιες και είμαι πολύ χαλαρός. Αν πάρει η κοινή γνώμη κάποια πράγματα, μπορεί να τα κάνει ό,τι θέλει και αυτό δεν με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής. Θέλει δύναμη, νιώθω ευάλωτος. Ως παιδί ήμουν πολύ ατίθασος και καθόλου ευάλωτος» πρόσθεσε.

Κλείσιμο
«Όταν άρχισα να βλέπω τι αντίκτυπο έχει η δημόσια εικόνα στους ανθρώπους γύρω μου αλλά και στον ίδιο μου τον εαυτό “κλείδωσα” και είπα ότι δεν χρειάζεται γι’ αυτό και δεν θα με δεις να λέω τη γνώμη μου για τίποτα γιατί είναι περιττή. Θα ήθελα πάρα πολύ να φτάσω σε σημείο να κάνω αυτό που κάνεις κι εσύ, να εμπνέω ανθρώπους μέσα από την στάση και τις απόψεις μου. Δεν ξέρω αν θα φτάσω ποτέ σε αυτό το σημείο, γιατί μου αρέσει η ιδιωτικότητα. Στο τέλος της ημέρας λέω δεν βαριέσαι, άστο. Δεν θέλω να προκαλώ» είπε συνομιλώντας με τη Δανάη Μπάρκα.

Μιλώντας για το προφίλ του ζεν-πρεμιέ που συχνά του απέδιδαν, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ξεκαθάρισε: «Δεν θέλησα ποτέ να δημιουργήσω μια τηλεπερσόνα. Μου έλεγαν ότι ταιριάζω στο προφίλ του ζεν πρεμιέ αλλά δεν μπόρεσα να ταιριάξω ούτε σε αυτό».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους, που τον έκαναν να ασχοληθεί με την υποκριτική και αποκάλυψε ότι τον γοήτευσε το γεγονός ότι μπαίνει και βγαίνει από ρόλους.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cokg91mfe2yh)

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στα 15 του χρόνια, έφυγε για την Αμερική ως μαθητής ανταλλαγής και τότε μάλιστα ζούσε μαζί με μια οικογένεια, την οποία δεν γνώριζε.

«Μπήκα στη Νομική και μετά έφυγα στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσω σκηνοθεσία. Εκεί έκανα πολλές δουλείες για να μπορώ να στηρίζω τον εαυτό μου».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cokgb2o54bbl)

Στην Ελλάδα ξεκίνησε να δουλεύει, όταν γύρισε από την Αμερική το 2007: «Ποτέ δεν με έχουν κάνει να αισθανθώ “λίγος” αν και πολλές φορές είχα από μόνος μου την ανασφάλεια να τους προλαβαίνω και να το λέω εγώ πρώτα» σημείωσε.

Σε σχετική ερώτηση αν ποτέ θέλησε να τα παρατήσει όλα, απάντησε: «Υπήρξε μια φορά το 2011 οπού ήθελα να τα παρατήσω όλα και έφυγα για Αγγλία. Στην Αγγλία δούλεψα σε παραγωγή και έκανα και άλλες δουλειές, μέχρι και booker μοντέλων», ενώ συμπλήρωσε «Ήθελα πάλι να ξεφύγω γιατί με πλήγωσαν πράγματα που είχαν να κάνουν και με τη δουλειά. Κάποια πράγματα δεν πήγαν όπως ήθελα και θεώρησα ότι απέτυχα. Έκτοτε δεν έχω ξανανιώσει ότι θέλω να τα παρατήσω». 

«Έχω “δουλέψει” αυτό το κομμάτι στον χαρακτήρα μου, δηλαδή το να μην τα παρατάω και να επιμένω, γιατί από ένα σημείο και μετά οι άνθρωποι βαρέθηκαν να με βλέπουν να κάνω "επανεκκίνηση". Τα κάνω όλα σκόνη και αρχίζω από την αρχή» τόνισε ο ηθοποιός.


Ο ηθοποιός μίλησε επίσης για την οικογένειά του και για τη σχέση που διατηρεί με τους γονείς του: «Έχω κάνει πολλά πράγματα και δεν έκανα ποτέ τίποτα που να μην είναι στα άκρα. Δεν είχα μέτρο και δεν ξέρω αν φταίνε οι γονείς μου σε αυτό. Οι γονείς μου ήταν πολύ διαλλακτικοί. Δεν υπήρχε ποτέ περιορισμός σχεδόν σε τίποτα. Υπήρχε τόση αγάπη από τους γονείς μου που την εκμεταλλεύτηκα και μάλιστα έκανα κατάχρηση. Πάντα έλεγα “μπα – μα”. Και οι δυο γονείς είναι ένα, δεν ξεχωρίζω κάποιον. Η αδερφή μου είναι για εμένα ένα πολύ μοναδικό πλάσμα γιατί μου μιλούσε σκληρά. Ήταν αυτό που δεν είχα εισπράξει από τους γονείς μου».

Κάνοντας λόγο για την προσωπική του ζωή ο Θεοχάρης Ιωαννίδης αποκάλυψε ότι έχει παντρευετεί: «Με γοητεύει το χιούμορ σε έναν άνθρωπο και η ωμότητα. Όταν κάποιος είναι ωμός μαζί μου, κάτι μου αρέσει σε αυτό και “τσιμπάω”. Έχω κάνει αρραβώνα στο παρελθόν και έχω παντρευτεί κιόλας. Ο γάμος ήταν για εμένα κάτι πολύπλοκο. Την δεδομένη στιγμή ήθελα να το κάνω και το έκανα. Θέλω πολύ να κάνω ένα παιδί, αλλά θέλω να εξαλείψω το να είναι για εγωιστικούς λογούς».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cokgdl47kx3d)


Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη και τις δηλώσεις του ο ηθοποιός ευχαρίστησε τον Αντρέα Γεωργίου και αποκάλυψε σε ποιους θα έλεγε "συγγνώμη" και σε ποιους "σαγαπώ": «Αν έπρεπε να πω ένα “ευχαριστώ” αυτό θα ήταν στον Αντρέα Γεωργίου. Είναι παραπάνω από αδερφός μου και μια ψυχή που με έσωσε. Αν έπρεπε να πω ένα “σ ‘αγαπώ” αυτό θα ήταν στους γονείς μου και την αδερφή μου. ”Συγγνώμη” θα έλεγα στη Δανάη. Αν έπρεπε να πω “μην φύγεις” θα το έλεγα στον εαυτό μου».


Ειδήσεις σήμερα: 

Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 26χρονος για την παράσυρση της 21χρονης

Μουντιάλ 2022: Ανατριχιαστική η ακτινογραφία στο κρανίο του Σαουδάραβα παίκτη μετά τη σύγκρουση με τον τερματοφύλακα

Κιβωτός του Κόσμου: Πρώην στέλεχος άδειασε θυρίδα με άκρα μυστικότητα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης