Βασίλης Γκουρούσης για Παπαγιάννη - Παυλίδου: «Είδα χτυπημένο τον Μάνο, η Σοφία δεν ήρθε να τη δω»

Βασίλης Γκουρούσης για Παπαγιάννη - Παυλίδου: «Είδα χτυπημένο τον Μάνο, η Σοφία δεν ήρθε να τη δω»

Ο θεατρικός παραγωγός της παράστασης, όπου έπαιζαν οι δύο ηθοποιοί, μίλησε για το παρασκήνιο της σύγκρουσης μεταξύ τους

vasilis_gkourousis__1_
Για το παρασκήνιο της σύγκρουσης μεταξύ Μάνου Παπαγιάννη και Σοφίας Παυλίδου μίλησε ο Βασίλης Γκουρούσης.

Ο θεατρικός παραγωγός της παράστασης, όπου έπαιζαν οι δύο ηθοποιοί, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν εκείνη την ημέρα και πώς κατέληξαν στη δικαστική διαμάχη.

«Με πήραν τηλέφωνο ένα βράδυ, αφού έμαθα ότι έγινε φασαρία. Δεν με πήρε η κυρία Παναγοπούλου. Με πήρε ο διευθυντής του θεάτρου και μου είπε "μας δημιούργησε πάλι προβλήματα η Σοφία για ένα παταράκι". Το ίδιο βράδυ ενημερώθηκα κι ήταν πολύ αργά. Πήρα τη Σοφία τηλέφωνο το πρώι και μου είπε ότι δεν συνέβη κάτι και πως αν την πάρει τηλέφωνο ο Μάνος να της πει συγγνώμη, θα τελειώσει εκεί το θέμα. Ο Μάνος είπε συγγνώμη για αυτό που συνέβη, δεν έπρεπε να γίνει, αναστατώσαμε χωρίς λόγο τον θίασο και εγώ κι η Σοφία για μια κακή στιγμή», περιγράφει.

«Ξαφνικά έρχεται το παιδί από τα εισιτήρια και μου λέει "κύριε Βασίλη σας ζητά ένας αστυνομικός έξω κι εσάς και την κυρία Μεταξά". Βγήκαμε με την Κόνι έξω κι εκεί μας είπε ότι τον έχει στείλει η κυρία Παυλίδου για να πάρει αυτόφωρο τον κύριο Παπαγιάννη. Εκεί έμαθα ότι έκανε μήνυση η Σοφία κι ότι ουσιαστικά με κορόιδευε το προηγούμενο διάστημα. Έπρεπε να μου το είχε πει», συμπλήρωσε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cog62483hecx)

Όπως είπε αργότερα, ο Σωτήρης Καλυβάτσης «τσίγκλησε» τον Μάνο Παπαγιάννη για την ατάκα που δεν είπε κατά τη διάρκεια της παράστασης η Σοφία Παυλίδου. «Πήγε ο Μάνος Παπαγιάννης να αλλάξει στο καμαρίνι του κι εκεί τον τσίγκλησε ο Καλυβάτσης και του είπε "επίτηδες δεν σου είπε την ατάκα, γιατί κι εσύ δεν είπες την προηγούμενη". Ο Μάνος είπε "όχι αποκλείεται, δεν τα κάνει αυτά η Σοφία". Την ρώτησε μετά ο Μάνος γιατί το έκανε, άρχισαν να βρίζονται, ανέβηκε πάνω, άνοιξε την πόρτα κι έγινε ό,τι έγινε. Η πόρτα δεν ήταν σπασμένη, μια χαρά ήταν», δήλωσε.

Τέλος, είπε πως είδε τον Μάνο Παπαγιάννη χτυπημένο, ενώ δεν είδε πουθενά τη Σοφία Παυλίδου, παρά μόνο 10 ημέρες αργότερα.

«Εγώ θα σας πω ότι είδα χτυπημένο τον Μάνο κι η Σοφία δεν ήρθε να τη δω ποτέ. Του είπα "πώς θα παίξεις έτσι;". Τη Σοφία την είδα μετά από δέκα μέρες που ήρθε για πρόβα κι ήταν μια χαρά. Βγαίνει στα κανάλια και λέει ότι εγώ πήγα σαν υπερασπιστής του Μάνου. Δεν ισχύει. Εγώ πήγα να πω τη δική μου αλήθεια. Αν και η Σοφία έχει βγει σε εκπομπές κι έχει κάνει τα φάουλ της κι έχει πει για μένα χωρίς να ξέρει καν, δεν την κατηγορώ», είπε κλείνοντας.


Ειδήσεις σήμερα:

Σκάνδαλο Theranos: Η Ελίζαμπεθ Χολμς καταδικάστηκε σε 11 χρόνια φυλάκιση για απάτη

Τσιτσιπάς: Πετά με εκνευρισμό το μπαλάκι προς τον πατέρα του και αποδοκιμάζεται - Δείτε βίντεο

«Κιβωτός του Κόσμου»: Ομολογία του πατέρα Αντώνιου για «μεγάλο κύμα καταγγελιών» - Δηλώνει αγανακτισμένος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης