Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Ελένη Μενεγάκη ήξερε ότι ποτέ δεν θα τη ρωτούσα κάτι που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Η Ελένη Μενεγάκη ήξερε ότι ποτέ δεν θα τη ρωτούσα κάτι που θα τη φέρει σε δύσκολη θέση»

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για τη συνέντευξη με την παρουσιάστρια στο «Fishy» και την τηλεοπτική συνύπαρξη με τη Βάσω Λασκαράκη

tsimitselis
Συνέντευξη έδωσε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και αναφέρθηκε τόσο στην πρώην σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη, όσο και στην Ελένη Μενεγάκη.

Ο ηθοποιός μίλησε στο «Πρωινό μας» και αρχικά, αναφέρθηκε στη συνεργασία του με την ηθοποιό στη σειρά «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», αλλά και τη συνέντευξη που πήρε από την παρουσιάστρια στην εκπομπή του, Fishy.

«Η Ελένη Μενεγάκη δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να έρθει στην εκπομπή, γιατί με αγαπάει και την αγαπάω πολύ, οπότε το είχαμε συζητήσει από την πρώτη στιγμή», είπε αρχικά.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cof9ldky28tt)

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν μου έβαλε κανέναν όρο η Ελένη. Ήξερε ότι ποτέ δεν θα τη ρωτούσα κάτι που θα την φέρει σε δύσκολη θέση».

Αναφορικά με τη Βάσω Λασκαράκη δήλωσε: «Στο "Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη" θα είμαι στα 25 από τα 60 επεισόδια. Με τη Βάσω δεν συναντιόμαστε στα γυρίσματα, αλλά έτσι και αλλιώς με τη Βάσω συναντιόμαστε γενικά».

Κλείσιμο
«Πριν λίγες ημέρες είχε γενέθλια η κόρη μας, οπότε ήμασταν πάλι μαζί. Εφόσον υπάρχει καλή συνεργασία με τη Βάσω για ένα παιδί, θα κωλώσουμε σε μια σειρά; Ο ένας θέλει το καλό του άλλου. Είμαστε σε μια σειρά που δεν κάνουμε το ζευγάρι όπως στην "Πολυκατοικία". Το να κάναμε ξανά το ζευγάρι θα ήταν πολύ δύσκολο», συμπλήρωσε κλείνοντας.



Ειδήσεις σήμερα:

«Τον χτυπούσαν με σίδερο στα πόδια» - Καταγγελίες «φωτιά» για την Κιβωτό του Κόσμου

Με «σκονάκι» ο Μπάιντεν στην G20 για να αποφύγει γκάφες - Δείτε τις «σκηνικές οδηγίες»

Pirelli 2023: Γνωστά σέξι μοντέλα όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί στο διασημότερο ημερολόγιο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης