Βραζιλία: Η 37χρονη που παντρεύτηκε τον κούκλο της «Μαρσέλο» και απέκτησαν «παιδί», τον κατηγορεί ότι την απάτησε

Βραζιλία: Η 37χρονη που παντρεύτηκε τον κούκλο της «Μαρσέλο» και απέκτησαν «παιδί», τον κατηγορεί ότι την απάτησε

Η Μεϊριβόνε Ρότσα Μοράες άρχισε να λέει την σουρεαλιστική ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές

Collage_Maker-18-Nov-2022-01_22-AM
Μια Βραζιλιάνα άρχισε να απασχολεί τα μέσα ενημέρωσης της χώρας της όταν αποφάσισε να παντρευτεί την πάνινη κούκλα της, την οποία ονόμασε Μαρσέλο, επειδή όπως λέει βαρέθηκε τα τερτίπια των ανδρών.

Η Μεϊριβόνε Ρότσα Μοράες άρχισε να λέει την σουρεαλιστική ιστορία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές, αποκαλώντας τον Μαρσέλο τον «ιδανικό και πιστό σύζυγο» που πάντα ήθελε να έχει.

μαρσελο1


Το ζευγάρι έγινε viral στο TikTοk οπού μοιράζεται την ιστορία του έρωτά τους. Η 37χρονη γυναίκα ισχυρίστηκε ότι έμεινε έγκυος και για να μην γεννήσει εκτός γάμου αποφάσισε να παντρευτεί τον κούκλο της σε μια τελετή που συμμετείχαν 250 άτομα.

@meirivonerocha

que dia mais que especial o meu casamento que romantico

♬ Porque Eu Te Amo - ANAVITÓRIA
Κλείσιμο


Μετά τον μήνα του μέλιτος, το ζευγάρι υποδέχτηκε το κούκλο-παιδί του Μαρσελίνιο στις 21 Μαΐου. Μάλιστα κατάφερε να αποκτήσει το «μωρό» σε μόλις 35 λεπτά, με τη... γέννα να λαμβάνει χώρα στο σπίτι της με γιατρό και νοσοκόμα.



Ωστόσο λίγο πριν γιορτάσει τη πρώτη επέτειο της ανακάλυψε ότι ο Μαρσέλο δεν είναι τόσο πιστός. Ισχυρίστηκε ότι «πήγε σε ένα μοτέλ με μια άλλη γυναίκα», και μάλιστα λέει ότι «βρήκε μηνύματα στο τηλέφωνό του».

μαρσελο3


«Μια φίλη που αποκάλυψε ότι είδε το Μαρσέλο να μπαίνει σε ένα ξενοδοχείο με μια άλλη γυναίκα, ενώ εγώ βρισκόμουν στο νοσοκομείο με τον γιο μου Μαρσελίνιο που είχε ίωση. Εκείνος αρνήθηκε την προδοσία. Στην αρχή νόμιζα ότι έλεγε ψέματα, αλλά μετά άρχισα να ψάχνω μέσα από το τηλέφωνό του και είδα τις συνομιλίες, που με έκαναν να βεβαιωθώ ότι με απατά» δήλωσε η ίδια.

Η Μοράες μίλησε ανοιχτά για την… προδοσία του Μαρσέλο σε ένα βίντεο στο TikTok, το οποίο συγκέντρωσε 2 εκατ. προβολές και πάνω από 120.000 likes.
Η 37χρονη γυναίκα ισχυρίζεται ότι είπε στον «άνδρα» της να κοιμηθεί στο σαλόνι, καθώς δεν ήθελε πια να μένει στο ίδιο δωμάτιο μαζί του.

@meirivonerocha

a primeira noite no nosso casamento que discutimos e o meu esposo foi dormir no sofá,estou muito triste só com o tempo para perdoar mas o amor fala mais alto tenho que dar uma dura nele mesmo!#mulher casou com um boneco

♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) - Paloma Faith


Ενώ σχεδίαζε να τον «διώξει από το σπίτι», αποφάσισε να μην το κάνει, για χάρη των παιδιών της, της Κάρολ, του Ντιέγκο και του νεογέννητου Μαρσελίνιο. «Πάντα θυμάμαι τους όρκους που ανταλλάξαμε στον γάμο μας, όπου υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλο “αιώνα πίστη”. Έτσι δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου το έκανε αυτό» εξομολογήθηκε.

μαρσελο4




Ειδήσεις σήμερα:

8 φορές ισόβια, 50 χρόνια κάθειρξη και 327.000 ευρώ χρηματική ποινή στον «ψευτογιατρό»

Τι είναι το κοτόπουλο... χωρίς κοτόπουλο - Η γεύση και πώς «καλλιεργείται»

Μηταράκης: Έχουμε όρια απέναντι στον Ερντογάν - Είναι αυτονόητο ότι «δεν θα έρθουν βράδυ»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης