Σοφία Παυλίδου μετά τη νίκη της στη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είναι λυτρωτικό»

Σοφία Παυλίδου μετά τη νίκη της στη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είναι λυτρωτικό»

Η ηθοποιός παραχώρησε τις πρώτες της δηλώσεις, μετά την απόφαση του δικαστηρίου και την ποινή των τεσσάρων μηνών φυλάκισης με αναστολή που επιβλήθηκε στον Μάνο Παπαγιάννη

sofia_pavlidou
Η Σοφία Παυλίδου κρίθηκε αθώα στη δίκη εις βάρος του Μάνου Παπαγιάννη και μίλησε για την απόφαση του δικαστηρίου, που έκρινε τον ηθοποιό ένοχο και τον καταδίκασε σε τέσσερις μήνες φυλάκιση με αναστολή, για σωματική βλάβη.

Η ηθοποιός μίλησε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην εκπομπή «Happy Day» και αρχικά, αναφέρθηκε στην ποινή που επιβλήθηκε στον συνάδελφό της.

«Εμένα δεν με αφορά η ποινή. Το δικαστήριο ξέρει γιατί έβαλε αυτή την ποινή, έχει τα κριτήριά του κι έβαλε μια ποινή. Εμένα δεν με ενδιαφέρει να τιμωρήσω κάποιον. Η ουσία είναι η δική μου αθώωση και η δική του ενοχή. Εννοείται ότι νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση, μετά από τέσσερα χρόνια δικαιώνομαι διπλά, για τη μήνυση που μου είχε κάνει για τις επικίνδυνες σωματικές κακώσεις που του είχα προκαλέσει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Αθωώθηκα και φυσικάμ έφαγε την ποινή αυτή των τεσσάρων μηνών για τον ξυλοδαρμό που έχω υποστεί με αναστολή. Φάνηκε ότι η μήνυση που μου έκανε ήταν μήνυση στρατηγικής, για να φοβηθώ και να μη συνεχίσω, όπως και οι μηνύσεις που έκανε στους μάρτυρές μου. Αυτή η κίνηση στρατηγικής έπεσε στο κενό. Όσον αφορά το να μην είχαμε φτάσει στο δικαστήριο, φυσικά και αυτό είναι το λογικό. Αν ο κύριος Παπαγιάννης είχε κάνει κάποιες κινήσεις για να μη φτάσουμε, δεν θα είχα κάνει τη μήνυση. Αν μου είχε ζητήσει συγγνώμη ακόμα και ιδιωτικά και το είχαμε συζητήσει, δεν θα έκανα μήνυση».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cocngmhwi6yp)

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η ίδια δεν είδε καμία μεταμέλεια στη στάση του Μάνου Παπαγιάννη. «Όλοι οι άνθρωποι παρασύρονται, όλοι οι άνθρωποι έχουν κακές στιγμές. Δεν συνέβη αυτό. Όπως βλέπουμε από τη συνέντευξή του μετά, δεν υπάρχει κάποια μεταμέλεια παιδιά. Αν υπήρχε, κάτι θα έλεγε αυτός ο άνθρωπος», είπε και συμπλήρωσε για τη στιγμή που άκουσε την τελική απόφαση: «Όταν άκουσα την απόφαση, αισθάνθηκα λύτρωση και ήμουν πολύ συγκινημένη. Είναι λυτρωτικό».

Τέλος, η ηθοποιός ρωτήθηκε αν έχασε το κουράγιο της αυτά τα τέσσερα χρόνια. Όπως είπε, κάποιες φορές θεώρησε ότι κι η δική της υπόθεση θα «χαθεί» όπως και άλλες μέσα στο #MeToo, όμως πίστευε στην ελληνική δικαιοσύνη.

«Χάνεις το κουράγιο σου, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν έχασα την πίστη μου στην ελληνική δικαιοσύνη. Αλλά επειδή δεν ξέρω από νομικά, δεν γνώριζα τι άλλο μπορεί να κάνει αυτός ο άνθρωπος, τι άλλο μπορεί να συμβεί. Όταν έλαβα το χαρτί της μήνυσης, τότε χάθηκα. Δεν ήξερα τι μπορεί να κάνει, γιατί κάποια πράγματα στην εποχή μας πληρώνονται. Αλλά ευτυχώς, το δικαστήριο είχε τις αποδείξεις μου, τους μάρτυρές μου. Δεν είχε καμία απόδειξη από την άλλη πλευρά για αυτά που ισχυριζόταν ο θύτης, οπότε εννοείται εγώ βγήκα νικήτρια. Δεν ξέρω τι ισχυρίζεται ο κύριος Παπαγιάννης. Αν απλά με είχε βρίσει και με είχε απειλήσει, δεν θα έκανα μήνυση. Ο ξυλοδαρμός ήταν που με έφτασε εκεί», δήλωσε κλείνοντας.


Δείτε βίντεο: Σοφία Παυλίδου μετά τη νίκη της στη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είναι λυτρωτικό»
Σοφία Παυλίδου μετά τη νίκη της στη δικαστική διαμάχη με τον Μάνο Παπαγιάννη: «Είναι λυτρωτικό»


Ειδήσεις σήμερα:

Καλάθι του νοικοκυριού: Στο ΦΕΚ η επικαιροποιημένη λίστα προϊόντων – Τι αλλάζει


Καιρός: Βροχές σήμερα στα δυτικά


Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα διλήμματα για τις εκλογές και η εξόρμηση στην κοινωνία

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης