Το «εξώδικο» της Σπυροπούλου, το «κρεβάτι» της Λέχου και οι απρέπειες Χαϊκάλη και Χριστοδούλου

Το «εξώδικο» της Σπυροπούλου, το «κρεβάτι» της Λέχου και οι απρέπειες Χαϊκάλη και Χριστοδούλου

Στην τηλεόραση τα σκαλιά δεν τα κατεβαίνεις ένα-ένα πλέον, αλλά πέντε-πέντε τουλάχιστον…

lexou433456
Μία φράση κυριαρχεί στον πρόλογο των τηλεφωνικών συνομιλιών μας με συναδέλφους. «Τι ζούμε πάλι;» Και θα συνεχίσει να κυριαρχεί για καιρό ακόμη. Γιατί κάθε μέρα μας επιφυλάσσει όλο και περισσότερες δυσάρεστες εκπλήξεις.

Το πρωί εστάλη σε όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς και στις εκπομπές, ένα δελτίο Τύπου που θύμιζε έντονα εξώδικο από τον δικηγόρο της κυρίας Σπυροπούλου. Το περιεχόμενό του είναι γνωστό, δεν υπάρχει λόγος να επαναλαμβάνεται στον περιορισμένο χώρο μιας τηλεοπτικής στήλης. Είναι σαφές ότι τα όρια ξεπεράστηκαν. Και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αλλά και κανένα επιχείρημα απέναντι στο δικαίωμα μιας εγκύου να προστατεύσει τον εαυτό της και το μωρό που κυοφορεί. Κανένα σχόλιο και καμία «εξυπνάδα» ειδικά από ανθρώπους που κάνουν «γαργάρα» τηλεοπτικούς κανιβαλισμούς που συμβαίνουν δίπλα τους. Αν νιώθεις στρουθοκάμηλος να νιώθεις παντού. Αλλιώς ας μιλήσουμε για όλους και για όλα. Δύσκολο, ε;
spiropoulou

Αγενέστατη η φράση του κυρίου Γιώργου Χριστοδούλου, η οποία αναφερόταν στην σχέση της Κατερίνας Λέχου και του Γιώργου Κιμούλη. «Όταν κοιμόταν στο κρεβάτι με τον Κιμούλη, δεν; Τίποτα;» Λυπάμαι πολύ. Τελικά το θέατρο δεν εξημερώνει τα ήθη πάντα. Επίσης, αγαπητέ κύριε Χριστοδούλου, τα κρεβάτια δε αφορούν ούτε τον δημόσιο λόγο αλλά ούτε και σοβαρά επιχειρήματα. Θλιβερό όλο αυτό που είπατε. Κρίμα.
Γιώργος Χριστοδούλου για Κατερίνα Λέχου: «Όταν κοιμόταν στο κρεβάτι με τον Κιμούλη, δεν; Τίποτα;»
Κλείσιμο

Για τον Παύλο Χαϊκάλη, ό,τι και να πω πλέον είναι μάλλον περιττό. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αν έχασε το μέτρο εσχάτως ή το είχε χαμένο κι εμείς δεν το βλέπαμε. Ο αστρολογικός χάρτης και η ανάλυση για τον παιδοβιαστή προκαλεί οργή και θλίψη. Στο «Πρωινό» αμφότεροι οι προαναφερθέντες. Ευτυχώς δεν είχαμε και τρίτο.
Πάυλος Χαϊκάλης: «Για ό,τι έγινε φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ» - Η προκλητική διάγνωση για...

Φυσικά όλο και κάπου ξετρυπώνεις μία κόντρα και όπως πολύ σωστά είπε και η Μαριλού Ρεπαπή «ζούμε σε μία περίοδο όπου η μισή σόουμπιζ απαντά σε αιχμές που εκτοξεύονται από την άλλη μισή. Από εποχές Alter είχαμε να νιώσουμε τόση ετεροντροπή». Καλύτερα δε γίνεται να τα πεις, αγαπητή μου. Το πρόβλημα είναι γιατί αυτό αφορά τον κόσμο και ακόμη περισσότερο γιατί αυτό συνιστά ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έκλεισε οριστικά το κεφάλαιο «bullying στο GNTM». Ούτε σχόλια, ούτε ερωτήσεις έχουν νόημα πλέον. Κούρασε αυτό το θέμα το οποίο «σέρνεται» εδώ και μία τριετία περίπου με όλους και όλες να λένε και άποψη.

Ο Γιώργος Αυτιάς «κεντάει» στις συνεντεύξεις.

Κλείνουμε με κουίζ: Ποιο ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και μήνες και δεν το δηλώνει δημόσια για τηλεοπτικούς λόγους;

Ειδήσεις σήμερα:

Μυστικές συνομιλίες Αμερικανών και Ρώσων - Θα παρίσταται και ο αρχηγός της CIA

Βρετανία - Παρουσιαστής του BBC εξομολογείται: «Έχω καρκίνο στο τελικό στάδιο, μου μένουν λίγοι μήνες ζωής»

Παύλος Χαϊκάλης: «Για ό,τι έγινε φταίει ο Κρόνος, θέλει πολύ σεξ» - Η προκλητική… διάγνωση για τον Μίχο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης