Τέιλορ Σουίφτ: Η τραγουδίστρια «σάρωσε» στα MTV 2022 - Απέσπασε τέσσερα βραβεία

Τέιλορ Σουίφτ: Η τραγουδίστρια «σάρωσε» στα MTV 2022 - Απέσπασε τέσσερα βραβεία

H Αμερικανίδα τραγουδίστρια κέρδισε το βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη, του καλύτερου ποπ καλλιτέχνη, του καλύτερου βίντεο και του καλύτερου βίντεο μεγάλου μήκους

Taylor_Swift___2_
Η Τέιλορ Σουίφτ στέφθηκε βασίλισσα των φετινών βραβείων MTV, αποσπώντας τέσσερα βραβεία.

Σε μία λαμπερή τελετή που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας, η Αμερικανιδα τραγουδίστρια θριάμβευσε στα EMAs, κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη, του καλύτερου βίντεο, του καλύτερου ποπ καλλιτέχνη και του καλύτερου βίντεο μεγάλου μήκους με το «All Too Well: The Short Film».

«Ένιωσα ότι έμαθα τόσα πολλά για τον τρόπο με τον οποίο η δημιουργία ταινιών μπορεί να αποτελέσει φυσική προέκταση της αφήγησής μου» δήλωσε η τραγουδίστρια παραλαμβάνοντας το βραβείο για το Καλύτερο Βίντεο Μεγάλου Μήκους.

Φέτος, τις περισσότερες υποψηφιότητες για τα MTV EMA 2022 είχε ο Χάρι Στάιλς, ο οποίος συγκέντρωσε 7 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται και οι σημαντικές κατηγορίες του Καλύτερου Καλλιτέχνη και του Καλύτερου Τραγουδιού. Αμέσως μετά τις περισσότερες υποψηφιότητες συγκέντρωσε η Τέιλορ Σούιφτ, η οποία είχε 6 υποψηφιότητες σε σημαντικές κατηγορίες.


Κλείσιμο
Πέραν της Σουίφτ στα βραβεία πρωταγωνίστησε και η Νίκι Μινάζ, η οποία ανακηρύχθηκε, η δεύτερη «μεγάλη» νικήτρια της βραδιάς, αφού κέρδισε το βραβείο Καλύτερου Hip-Hop και Καλύτερου Τραγουδιού.

Ανάμεσα στους σταρ που «ταρακούνησαν» την αρένα ήταν ο Ντέβιντ Γκέντα, η Ρίτα Όρα, οι Muse, αλλά και οι φετινοί νικητές της Eurovision, Kalush Orchestra, το ουκρανικό ραπ συγκρότημα, οι οποίοι ερμήνευσαν το νικητήριο τραγούδι τους και έστειλαν ένα μήνυμα για στήριξη στην Ουκρανία.

Τέλος το φετινό MTV EMA Generation Change απέσπασαν τρεις ακτιβιστριες από την Ουκρανία, οι οποίες μεταξύ άλλων βρίσκουν στέγη σε πρόσφυγες και βοηθούν οικογένειες με παιδιά.



Ειδήσεις σήμερα:

Στις 18 Δεκεμβρίου οι Αρχιεπισκοπικές εκλογές στην Κύπρο - Το πλούσιο παρασκήνιο

«Δεν χρειάζεται ένας νέος ψυχρός πόλεμος» - Όσα είπε ο Μπάιντεν μετά τη συνάντηση με τον Σι Τζινπίνγκ

Μητσοτάκης: Κάποια κέντρα θέλουν πιεζόμενο πρωθυπουργό και αγκυλωμένη κυβέρνηση - Δεν «μασάμε»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης