Λουκία Παπαδάκη: «Η δεκαετία που διανύω είναι η πιο ξεκούραστη της ζωής μου»

Λουκία Παπαδάκη: «Η δεκαετία που διανύω είναι η πιο ξεκούραστη της ζωής μου»

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη της ηθοποιού

Loukia
Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και τόνισε πως διανύει την πιο ξεκούραστη δεκαετία της ζωής της. Η ηθοποιός που φέτος συμμετέχει στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, πως έχει αποδεχτεί τον εαυτό της, έτσι ακριβώς όπως είναι.

«Αυτή η δεκαετία που διανύω είναι η πιο ξεκούραστη της ζωής μου γιατί είναι όλοι αυτοί οι μύθοι που τελικά είναι πραγματικότητα. Κάποια στιγμή, δε σε νοιάζουν πολλά πράγματα, συνειδητοποιείς το πόσο ολοκληρωμένο και μοναδικό πράγμα είναι ο καθένας μας. Ερχόμαστε σε επαφή με τον εαυτό μας, τον αγαπάμε και τον αποδεχόμαστε. Είναι πολύ λίγα τα σημαντικά που αξίζουν την έννοια μας, το άγχος μας, το ζόρι μας» ανέφερε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-coc1850iwn4h)

Μιλώντας για την καριέρα της, σημείωσε: «Τα δύσκολα, οι δοκιμασίες που πρέπει να τις περάσεις, υπάρχει λόγος. Μετά, έρχεται το φως. Μόλις τέλειωσα την σχολή, ξεκίναγα θέατρο και τηλεόραση. Εγώ δεν ήξερα τι θα συμβεί, ήξερα ότι και να συμβεί κάτι, εφόσον κάνεις δουλειά που θα προβάλλεται, αναγκαστικά θα σε ξέρει ο κόσμος μέσα από τη δουλειά. Δε φοβήθηκα».

Κάνοντας λόγο για τον ρόλο της στη νέα σειρά του MEGA, με τίτλο «Μαύρο Ρόδο», η Λουκία Παπαδάκη είπε: «Η ‘Κύρα’ είναι μια γυναίκα που πολύ λίγα πράγματα την εκπλήσσουν, είναι έτοιμη για πάρα πολλά πράγματα, δεν της φαίνεται τίποτα παράξενο. Είναι έτοιμη, ψύχραιμη, ενίοτε κυνική αλλά για μένα κουβαλάει πάρα πολύ πράγμα πίσω».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Λαβρόφ απάντησε με μπλουζάκι και βερμούδα στα δημοσιεύματα για καρδιακό επεισόδιο

Το PKK αρνείται οποιαδήποτε ανάμιξη στην έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

«Χρυσή» φοροδιαφυγή από γνωστό ενεχυροδανειστήριο στο κέντρο της Αθήνας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης