ALPHA: Δυναμικό ξεκίνημα και για την εβδομάδα 7-13 Νοεμβρίου για το κανάλι

ALPHA: Δυναμικό ξεκίνημα και για την εβδομάδα 7-13 Νοεμβρίου για το κανάλι

Το κανάλι κράτησε σταθερά την πρωτιά τηλεθέασης από την προηγούμενη εβδομάδα, διατηρώντας την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών

alpha_logo
Ο Alpha βρέθηκε στην κορυφή σημειώνοντας μέσο όρο τηλεθέασης στο σύνολο κοινού με 15,2% και 14,7% στο δυναμικό κοινό (18-54).

Το Happy Day στον Alpha έκοψε πρώτο το νήμα της τηλεθέασης, την εβδομάδα 7–11 Νοεμβρίου, με μέσο όρο στο δυναμικό κοινό (18-54) 19,7%.

Το Happy Day αποτελεί τη σταθερή προτίμηση των γυναικών. Απόδειξη, ότι οι γυναίκες ηλικίας 25-44 χάρισαν στην εκπομπή την πρωτιά με 24,6%, την εβδομάδα 7–13 Νοεμβρίου, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 13,1 μονάδες!

Super Κατερίνα με super ποσοστά! Την εβδομάδα 7-11 Νοεμβρίου η εκπομπή βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης τόσο στο σύνολο κοινού με 14,8% όσο και στο δυναμικό κοινό (18-54) με ποσοστό 16%.

Οι γυναίκες έχουν δείξει ότι αγαπούν την Κατερίνα Καινούργιου, αφού και την προηγούμενη εβδομάδα της χάρισαν την πρωτιά με ποσοστό 19,6%, σε επιμέρους κοινό.

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε και το Τ-live με την Τατιάνα Στεφανίδου, την εβδομάδα 7-11 Νοεμβρίου. Η εκπομπή σημείωσε υψηλές επιδόσεις και έφερε πρωτιά στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο τηλεθέασης 15,8% και 979.000 τηλεθεατές να την παρακολουθούν έστω και για 1 λεπτό.

Ειδήσεις σήμερα:

Τζεφ Μπέζος: «Δώρισε» στην Ντόλι Πάρτον 100 εκατομμύρια δολάρια

Κωνσταντινοπούλου: «Διαγνώστηκα με μυελώδες καρκίνωμα 4 μήνες μετά τη γέννηση του παιδιού μου»

Χατζηδάκης: Έκτακτο επίδομα 250 ευρώ σε πάνω από 1 εκατ. συνταξιούχους πριν τα Χριστούγεννα

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης