Φουλ της Μπεκατώρου, φάουλ πολλά

Κρίμα εν έτει 2022 η τηλεόραση να πλημμυρίζει από μπουγαδόνερα, των οποίων η στάθμη αγγίζει πλέον ιστορικό υψηλό

TV_bekatorou
Αλλαγές στο Mega. Η Μαρία Μπεκατώρου και το «The Chase» πλέον θα γίνουν καθημερινοί και θα προβάλλονται και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.30. Προς το παρόν οι «Ρίζες» του Θανάση Ευθυμιάδη βγαίνουν εκτός προγράμματος μέχρι να ανακοινωθεί η νέα ημέρα και ώρα προβολής τους. Για να προλάβουμε κακές φήμες, δεν κόβεται η εκπομπή.

μπεξκ

Όπως μάθατε αποκλειστικά από το «Πρωινό μας», το «Survivor All Star» θα κάνει πρεμιέρα στις 8 Ιανουαρίου του 2023 και όχι πριν τα Χριστούγεννα.

Παραμονή Πρωτοχρονιάς, εκτός απροόπτου ο τελικός του «Just the two of us». Μέχρι τότε θα δούμε πολλά και θα ακούσουμε ακόμη περισσότερα.

Κούρασε λίγο ο ατελείωτος γάμος στον «Σασμό». Έναν χρόνο τον περιμέναμε αλλά είπαμε… Όχι να κρατήσει άλλον ένα. Να πάνε και σπίτια τους οι άνθρωποι, Μαθιός και Βασιλική.

Κλείσιμο
σασμος

Σε δέκα μέρες αποχαιρετούν οι «Ράδιο Αρβύλα» και έρχεται και πάλι ο «Εκατομμυριούχος». Ιδανικά και οι δύο θα έπρεπε να είναι στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Εχει χαθεί το μέτρο στην τηλεόραση και στα κοινωνικά δίκτυα. Καταργήθηκαν οι κανόνες, ο σεβασμός, οι ευαίσθητες καταστάσεις, η αξιοπρέπεια, τα καλά ελληνικά, οι καλές προθέσεις. Όλα στον αέρα. Για το υπέρμετρο «εγώ» μας. Για την εικόνα και την θέση μας. Όλα στην τηλεόραση είναι εγωκεντρικά. Όλα γυρίζουν γύρω από τα τηλεοπτικά πρόσωπα. Που προκειμένου να κάνουν αίσθηση ποδοπατούν τα πάντα και βάφουν τις τηλεοπτικές κουρτίνες» στο χρώμα που μισούσες: το «Κίτρινο»… Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα.

Επίθεση του Νίκου Μουτσινά στην Ελεονώρα Μελέτη με αφορμή τον σχολιασμό της συνέντευξης του Τάσου Σωφρονίου από τους συνεργάτες της παρουσιάστριας. Προσπαθώ ακόμη να καταλάβω τι εννοούσε ο Νίκος με την φράση «Όταν είναι στον αέρα το πρωτότυπο, δεν είναι ωραίο το copy paste». Αραγε θα υπάρχει απάντηση από την εκπομπή «Mega Καλημέρα»;

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co8e5duolag9)

Κουίζ και καληνύχτα. Ποιος έρχεται στο «Survivor All Star» που δεν τον περιμένουμε;



Ειδήσεις σήμερα:

«Έπεσαν» οι υπογραφές για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας - Τι προβλέπει η συμφωνία εξυγίανσης

Άκης Τσοχατζόπουλος: Λεηλάτησαν το σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου - Δείτε βίντεο

Σταϊκούρας: Πιθανή η λήψη πρόσθετων μέτρων για την αντιμετώπιση της ακρίβειας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης