Σιλβέστερ Σταλόνε για Μπρους Γουίλις: «Είναι απόμακρος και αυτό με σκοτώνει»

Σιλβέστερ Σταλόνε για Μπρους Γουίλις: «Είναι απόμακρος και αυτό με σκοτώνει»

Ο 76χρονος ηθοποιός επιβεβαίωσε την επειδείνωση της κατάστασης του φίλου του, μετά τη διάγνωσή του με αφασία

willis_stallone_arthro
Μήνες μετά τη διάγνωσή του με αφασία, η κατάσταση της υγείας του Μπρους Γουίλις φαίνεται πως έχει επιδεινωθεί, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Αφορμή στάθηκαν κάποιες φωτογραφίες του που κυκλοφόρησαν, δείχνοντας τον ίδιο να περπατά στο Λος Άντζελες, φανερά αδυνατισμένος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο ηθοποιός διαγνώστηκε με αφασία και αποσύρθηκε πριν από λίγους μήνες από την υποκριτική, όπως είχε ανακοινώσει η οικογένειά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ήρθε να επιβεβαιώσει την επιδείνωση της υγείας του καλού του φίλου και άλλοτε συμπρωταγωνιστή του. Ο ηθοποιός παραχώρησε μία συνέντευξη, όπου περιέγραψε, μεταξύ άλλων, πώς είναι ο Γουίλις αυτή την περίοδο, εκφράζοντας τη θλίψη του που δεν μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του. «Ο Μπρους περνά πραγματικά πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι κάπως απόμακρος και αυτό με σκοτώνει. Είναι τόσο στενάχωρο».

Τον περασμένο Μάρτιο, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της απόσυρσης του Γουίλις από την υποκριτική λόγω αφασίας, ο Σταλόνε μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών του φίλου του στο Instagram, γράφοντας στην περιγραφή ότι: «Πάμε πολύ πίσω, προσεύχομαι για το καλύτερο για εσένα και την υπέροχη οικογένειά σου».

Οι δυο άνδρες συμπρωταγωνίστησαν στις ταινίες «The Expendables», το 2010 και το 2012. Αν και είχε προγραμματιστεί να γίνει και μία τρίτη ταινία, η αφασία δεν επέτρεψε στον Γουίλις να συναντήσει ξανά τον Σταλόνε κινηματογραφικά, όπως και κανέναν άλλο από τα μεγάλα ονόματα που έχουν συνυπάρξει υποκριτικά.


Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι σημαίνει η υποχώρηση των Ρώσων από τη Χερσώνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter

Η «πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο» υπηρετεί στην πιο επικίνδυνη πόλη



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης