Τζούλια Φοξ: «Μου αρέσουν τα παραισθησιόγονα και να βλέπω τον Θεό, παρά να κάνω σεξ» λέει η πρώην του Κάνιε Γουέστ

Τζούλια Φοξ: «Μου αρέσουν τα παραισθησιόγονα και να βλέπω τον Θεό, παρά να κάνω σεξ» λέει η πρώην του Κάνιε Γουέστ

Η ηθοποιός Τζούλια Φοξ μίλησε για το πώς βλέπει το σεξ και αναφέρθηκε στους λόγους που την έκαναν να διασκεδάζει περισσότερο... με άλλους τρόπους 

julia_fox_arthro
Η Τζούλια Φοξ δήλωσε πως παίρνει περισσότερη χαρά, πίνοντας ayahuasca, παρά... κάνοντας σεξ!

Η ηθοποιός έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο podcast της Έμιλι Ραταϊκόφσκι και ανέφερε πως «δεν είναι μεγάλη φαν του συγκεκριμένου σπορ».

Όπως είπε, όταν ήταν 18 ετών εργαζόταν σε ένα... «μπαρ», ως «κυρίαρχη» και πληρωνόταν για να εκπληρώνει τις φαντασιώσεις των ανδρών.

Χαρακτήρισε μάλιστα, εκείνη την περίοδο της ζωής της ως την πιο «ταπεινωτική» και εξήγησε πως την έκανε να βλέπει το σεξ σαν μια «μονόπλευρη και τετριμμένη πράξη» μέχρι σήμερα κι ας έχουν περάσει τόσα χρόνια.

«Το σεξ για εμένα ήταν πάντα μονόπλευρο, αλλά νομίζω πως όλες οι γυναίκες μπορούν να το πουν αυτό. Το βλέπω σαν ανάγκη. Και σκέφτομαι πως "αν δεν το χρειάζομαι, τότε δεν υπάρχει λόγος να γίνει"», εξηγεί.



«Είμαι πραγματικά αναίσθητη σε αυτό το θέμα. Δεν το βλέπω σαν κάτι το συναρπαστικό. Μπορώ να μείνω και χωρίς αυτό», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Κλείσιμο
Δήλωσε μάλιστα, πως απολαμβάνει περισσότερο να «πίνει ayahuasca» (ένα νοτιοαμερικανικό ναρκωτικό που συνήθως παρασκευάζεται σε τσάι και μπορεί να κάνει κάποιον να έχει παραισθήσεις) παρά να κάνει σεξ.

«Μου αρέσει πολύ περισσότερο η ιδέα να πιω ayahuasca και να δω τον Θεό. Για εμένα αυτό είναι συναρπαστικό. Το σεξ είναι ασήμαντο», τόνισε η Τζούλια Φοξ.

«Αυτό το ποτό χρησιμοποιήθηκε για πνευματικούς και θρησκευτικούς σκοπούς από αρχαίες φυλές του Αμαζονίου και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται ως ιερό ποτό από ορισμένες θρησκευτικές κοινότητες στη Βραζιλία και τη Βόρεια Αμερική, συμπεριλαμβανομένου του Santo Daime», εξήγησε και πρόσθεσε: «Οδηγεί σε μια εντελώς διαφορετική κατάσταση συνείδησης. Μπορεί να φέρει παραισθήσεις, εξωσωματικές εμπειρίες και ευφορία».

Στο παρελθόν, η ηθοποιός είχε μιλήσει ξανά για τη σχέση της με τα ναρκωτικά. Είχε δηλώσει μάλιστα, πως συνηθίζει να κάνει χρήση μαριχουάνας, για να μπορεί να διαχειριστεί την ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή και τη διαταραχή ελλειμματικής προσοχής και υπερκινητικότητας, από τις οποίες πάσχει.

Όπως ανέφερε, αυτό που νιώθει ότι τη δυσκολεύει περισσότερο είναι το OCD, από το οποίο πάσχει.

«Συνειδητοποίησα ότι συνηθίζω να μετράω τον αριθμό των γραμμάτων μέσα στο κεφάλι μου. Πάντα ήθελα να φτάνουν το 10. Κάθε φορά που έπιανα τον εαυτό μου να το κάνει, κάπνιζα "χόρτο", ώστε να το αντιμετωπίσω», δήλωσε. «Όσο δεν καπνίζω, μετράω κανονικά. Αν χάσω το μέτρημα, ξεκινάω από την αρχή», είχε πει.

@juliafox

Replying to @auroriborealis there’s more too.

♬ original sound - Julia fox
«Η μαριχουάνα μπορεί να απαλύνει λίγο την ΙΨΔ, όμως δεν κάνει δουλειά με την ΔΕΠΥ. Είναι κάτι παραπάνω από αυτό», συμπλήρωσε η ηθοποιός σε βίντεό της στο TikTok, ενώ δήλωσε πως το κάπνισμα ουσιών είναι ο «μηχανισμός» της πλέον.



Ειδήσεις σήμερα:

Πόλεμος στην Ουκρανία: Τι σημαίνει η υποχώρηση των Ρώσων από τη Χερσώνα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Φωτεινή Πετρογιάννη: Κόντρα άνευ προηγουμένου στο Twitter

Η «πιο όμορφη αστυνομικός στον κόσμο» υπηρετεί στην πιο επικίνδυνη πόλη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης