Σίντι Κρόφορντ: «Δεν είμαι 25 πια, γιατί να προσπαθώ να μοιάζω τόσο;»

Σίντι Κρόφορντ: «Δεν είμαι 25 πια, γιατί να προσπαθώ να μοιάζω τόσο;»

Το διάσημο μοντέλο μίλησε για το πέρασμα του χρόνου και πώς το αντιμετωπίζει 

cindy-crawford
Συνέντευξη παραχώρησε η Σίντι Κρόφορντ και αναφέρθηκε στις γυναίκες, το πέρασμα του χρόνου και πώς νιώθει η ίδια στα 56 της.

Το πρώην τοπ μόντελ μίλησε στο περιοδικό «Haute Living» και ανέφερε αρχικά, πως έχει αποδεχτεί πλήρως την ηλικία της και δεν την ενδιαφέρει να προσπαθεί να μοιάζει νεότερη.

«Δεν έχει νόημα να μου λένε ότι δείχνω νέα. Δεν είμαι 25 πια, γιατί να προσπαθώ να μοιάζω 25; Έχω κάνει παιδιά, έχω μια τεράστια εμπειρία ζωής πίσω μου. Ξέρω ότι έχω γεράσει, αλλά θεωρώ ευτύχημα να μπορείς να γερνάς. Σημαίνει ότι είσαι ζωνταντός», δήλωσε το μοντέλο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην πορεία της στον χώρο του μόντελινγκ και δήλωσε πως πολλές φορές, μπορεί να νιώθει ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση, όμως θέλει να συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα κορίτσια που θέλουν να μπουν στον χώρο.

«Αντιμετωπίζω τον εαυτό μου σαν έναν παλαίμαχο αθλητή. Μπορεί να γνωρίζω τους κανόνες του παιχνιδιού καλύτερα από μια νεαρή κοπέλα, αλλά δεν έχω πια λαιμό 20 ετών για να το θέσω πιο απλά», είπε αρχικά.


«Μερικές φορές λέω από μέσα μου "παράτα τα, φτάνει", αλλά μετά σκέφτομαι πως αν το κάνω αυτό, είναι σαν να λέω στις γυναίκες ότι σε κάποια ηλικία η ομορφιά λήγει και πρέπει να κάνουμε στην άκρη. Δεν θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα», εξήγησε η Σίντι Κρόφορντ.




Ειδήσεις σήμερα

Τσούνης: Τι θα κάνουν οι ΗΠΑ αν η Τουρκία επιτεθεί στην Ελλάδα

Viral βίντεο: Καλλονή φίλαθλος «τρέλανε» τον σπορτσκάστερ - Άρχισε να τραγουδάει σε ζωντανή μετάδοση

40χρονος προσπάθησε να βιάσει 20χρονη στη Νίκαια - Την ξυλοκόπησε όταν αντιστάθηκε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης