Westworld: Έξαλλοι οι θαυμαστές με την ακύρωση της τηλεοπτικής σειράς

Westworld: Έξαλλοι οι θαυμαστές με την ακύρωση της τηλεοπτικής σειράς

Ενώ συγκέντρωσε 54 υποψηφιότητες για Emmy, το HBO ανακοίνωσε ότι η ιστορία δεν θα συνεχιστεί πλέον

Westworld__2_
Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε η είδηση ότι η σειρά του HBO με τίτλο «Westworld», η οποία μετά το ντεμπούτο του τελευταίου επεισοδίου της 4η σεζόν στις 14 Αυγούστου, ακυρώνεται.

Παρά το γεγονός ότι ήταν μια από τις πιο διάσημες και επιτυχημένες σειρές του HBO και συγκέντρωσε 54 υποψηφιότητες για Emmy, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι η ιστορία δεν θα συνεχιστεί πλέον.

Μόλις τον Οκτώβριο, ο συνδημιουργός της σειράς, Τζόναθαν Νόλαν , σχολίασε σε μια συνέντευξη ότι ήταν βέβαιος ότι το HBO, θα τους έδινε το πράσινο φως ακόμα και για την πέμπτη και τελευταία σεζόν. Ωστόσο στη μοίρα των χαρακτήρων και της πλοκής της δημοφιλούς σειράς, δόθηκε ένα απροσδόκητο τέλος.

«Πάντα σχεδιάζαμε μια πέμπτη και τελευταία σεζόν. Είμαστε ακόμα σε συζητήσεις με το δίκτυο. Ελπίζουμε να τα καταφέρουμε» ανέφερε ο Νόλαν.
Christina & Teddy's First Date | Westworld | HBO Max
Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, όλα τα προηγούμενα χρόνια η σειρά ανανεώνονταν ενώ ακόμα παιζόταν, όμως η πρόσφατη συγχώνευση των Warner Bros από την Discovery, κατέστησε την εν λόγω απόφαση πιο δύσκολη.

Η εταιρία έχει βάλει στόχο να μειώσει τα έξοδά της κατά 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια και έτσι το Westworld, ήταν μια από τις σειρές που δεν γλίτωσαν από τις περικοπές.

Κλείσιμο
Ο βασικότερος λόγος για την ακύρωση του «Westworld» φαίνεται να είναι το γεγονός ότι το κοινό του, μειώθηκε σημαντικά κατά τις δύο τελευταίες σεζόν. Επιπλέον, οι κριτικοί δεν υπήρξαν τόσο καλοπροαίρετοι με τη σειρά, όσο ήταν με τα δύο πρώτα χρόνια της. Αρκετοί θαυμαστές παραπονέθηκαν ακόμη και ότι είχε γίνει μπερδεμένο και περίπλοκο.

Με αφορμή την ανακοίνωση της ακύρωσης του «Westworld», το HBO δήλωσε:
Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων σεζόν, η Lisa και ο Jonah έχουν οδηγήσει τους θεατές σε μια οδύσσεια που ξεπερνά τα όρια, ανεβάζοντας τον πήχη με κάθε βήμα. Τους είμαστε τρομερά ευγνώμονες, μαζί με το εξαιρετικά ταλαντούχο καστ, τους παραγωγούς και το συνεργείο, καθώς και όλους τους συνεργάτες μας στις Kilter Films, Bad Robot και Warner Bros. Television. Ήταν συναρπαστικό να τους συνοδεύουμε σε αυτό το ταξίδι.

Δείτε μερικές από τις αντιδράσεις των θαυμαστών 







bmWxavwDjiKhWJQV9C0h1ITqN5N
Το Westworld έκανε αρχικά το ντεμπούτο του τον Οκτώβριο του 2016, με την πρεμιέρα του και την πρώτη του σεζόν να τα πηγαίνουν εξαιρετικά από άποψη τηλεθέασης, σπάζοντας μάλιστα ρεκόρ για τα δεδομένα του HBO. Ωστόσο, με κάθε επόμενη σεζόν η τηλεθέαση όλο και μειωνόταν, με την «βουτιά» στην 4η να είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία Eva: Σε τρείς φάσεις οι καταιγίδες - Ξεκίνησαν από το βόρειο Ιόνιο - Πότε θα χτυπηθούν Αττική και Θεσσαλονίκη


Ιταλία: Τον σκότωσε με βέλος επειδή έκανε φασαρία γιορτάζοντας τη γέννηση του παιδιού του


Δέσποινα Βανδή για Βασίλη Μπισμπίκη: Εγώ ερωτεύτηκα και θεώρησα τίμιο να χωρίσω
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης