Γιάννης Τσορτέκης για το «Maestro»: Με έπιασε μία ταραχή και μία αναγούλα, όταν έμαθα για τον ρόλο μου

Γιάννης Τσορτέκης για το «Maestro»: Με έπιασε μία ταραχή και μία αναγούλα, όταν έμαθα για τον ρόλο μου

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον κακοποιητή σύζυγο στη νέα σειρά του MEGA μίλησε για τον ρόλο του, αλλά και τα περιστατικά κακοποίησης στη σύγχρονη κοινωνία

giannis-tsortekis
Συνέντευξη παραχώρησε ο Γιάννης Τσορτέκης και αναφέρθηκε στον ρόλο του στη σειρά «Maestro».

Ο ηθοποιός υποδύεται τον κακοποιητή σύζυγο στη νέα σειρά του MEGA και όπως είπε, ακόμα προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός πως όλη η Ελλάδα... τον μισεί.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», δήλωσε για την πρώτη του αντίδραση, όταν του ανακοίνωσαν τον ρόλο του: «Η πρώτη μου αντίδραση ήταν σωματική. Με έπιασε μία ταραχή και μία αναγούλα αυτόματα. Με τάραξε πάρα πολύ. Προσπαθώ να το διαχειριστώ το μίσος του κόσμου, γιατί στα λόγια καλά είναι, αλλά στην πράξη… Έχω κάνει προϋπολογισμό, θα κλειστώ μέσα, θα κλειδωθώ στο σπίτι μου».

Όπως είπε στη συνέχεια, προκειμένου να μπει στον ρόλο του και να τον κατανοήσει πραγματικά, προσπαθεί να δικαιολογήσει στο μυαλό του τις πράξεις του. Να καταλάβει δηλαδή, γιατί αυτός ο χαρακτήρας έφτασε σε αυτό το σημείο. «Μπαίνω στη διαδικασία να "δικαιολογώ" οποιονδήποτε, γιατί δεν είμαι άγιος και όλα είναι υπό συνθήκες. Ο Χαράλαμπος με μία άλλη Μαρία μπορεί να μην ήταν αυτός. Η Μαρία δεν έχει ευθύνη που τρώει ξύλο από τον Χαράλαμπο. Δεν δικαιολογείται, δεν δικαιολογώ τις πράξεις του, αλλά θέλω να δω γιατί φτάνει ο άνθρωπος σε αυτό το σημείο».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cnz5gjvxjwc9)

Κλείσιμο
Για το #MeToo και τις καταγγελίες περί κακοποίησης στο θέατρο και στην τηλεόραση ο Γιάννης Τσορτέκης δήλωσε: «Δεν είναι σημαντικότερο αυτό που έκαναν αυτοί οι τρεις ηθοποιοί από αυτό που κάνουν άλλοι τρεις, που ίσως δεν φαίνονται. Η λειτουργία του #MeToo έχει εφαρμοστεί στον χώρο του θεάτρου και του κινηματογράφου, υπάρχουν όμως κι άλλοι χώροι που συμβαίνει αυτό».

Τέλος, ο Γιάννης Τσορτέκης  μίλησε για τα παιδιά του και ανέφερε πως «τρελαίνεται» για τον γιο και την κόρη του. Ωστόσο, προσπαθεί να μην τα κακομαθαίνει, όπως λέει, αλλά ούτε και να τους θέτει περιορισμούς. «Δεν μπορείς να λες "μη" και "δεν" στα παιδιά, εκεί στραβώνει το πράγμα», είπε.


Ειδήσεις σήμερα:

Ταυτοποιήθηκε ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου, πιθανόν έχει διαφύγει στο εξωτερικό

Κεφαλονιά: «Αγώνας» για να σωθεί 2,5 ετών παιδί - Με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ στο Ρίο (φωτογραφίες)

Θεσσαλονίκη: Θανατηφόρο τροχαίο για αστυνομικό στον Εύοσμο - Χτύπησε στο κεφάλι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης