Μαντόνα: «'Ελεγαν εμένα πόρνη, αλλά τώρα η Καρντάσιαν ποζάρει με γυμνά οπίσθια στα εξώφυλλα»

Μαντόνα: «'Ελεγαν εμένα πόρνη, αλλά τώρα η Καρντάσιαν ποζάρει με γυμνά οπίσθια στα εξώφυλλα»

«Με αποκαλούσαν πόρνη αλλά τώρα η Καρντάσιαν μπορεί να κοσμεί το εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού με τα γυμνά της οπίσθια» - Το βίντεο από την άβολη συζήτηση με τον Ρίτσαρντ Κάρλετον πριν 30 χρόνια που ανάρτησε

madonna-m
Η Μαντόνα δεν απολαμβάνει πια την ίδια αποδοχή από τον κόσμο, με τις τελευταίες από τις αναρτήσεις στα social media να έχουν διχάσει αρκετά το διαδικτυακό κοινό της.

Η «βασίλισσα της ποπ» είναι από τις πιο σέξι καλλιτέχνιδες της γενιάς, με τις αποκαλυπτικές εμφανίσεις της σε εξώφυλλα και φωτογραφίσεις να έχουν αφήσει το στίγμα τους στις περασμένες δεκαετίες.

Πλέον αυτό άλλαξε και η Μαντόνα αντί να λαμβάνει σχόλια θαυμασμού, επικρίνεται για «περίεργες» και «άβολες» αναρτήσεις, όπως τη χρεώνουν καθημερινά θαυμαστές της. Οι επεμβάσεις στο πρόσωπό της, οι προκλητικές στάσεις του σώματός της και τα παθιασμένα φιλιά με άνδρες και γυναίκες που δίνουν και παίρνουν στο προφίλ της στο Instagram της παίρνουν πολλή από τη δόξα που απολάμβανε στο παρελθόν.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Madonna (@madonna)


Με αφορμή την πιο πρόσφατη από της δημόσιες αναρτήσεις της, όπου υπαινίσσεται ότι είναι γκέι, η Μαντόνα δέχθηκε κριτική. Συνδυαστικά μάλιστα, με τις προκλητικές φωτογραφίες της, τα επικριτικά σχόλια έπεσαν «βροχή», προκαλώντας την αντίδρασή της.

Σε Instagram story που ανέβασε πριν μερικές ώρες, η 64χρονη κάνει μνεία στον εαυτό της ως πρωτοπόρος για τις γυναίκες στη βιομηχανία του θεάματος, τονίζοντας ότι εκείνη ότι «άνοιξε το δρόμο» για άτομα όπως η Μάιλι Σάιρους, η Cardi B και η Κιμ Καρντάσιαν να αναδείξουν τη σεξουαλικότητά τους.

Μάλιστα θυμήθηκε το βιβλίο της με τίτλο «S.E.X» και το περιεχόμενό του, ενώ αναφέρθηκε στις παραπάνω σελέμπριτι και τα σέξι πρότζεκ τους που έγιναν viral χάρη σε εκείνη, όπως άφησε να εννοηθεί.

«Πριν από 30 χρόνια δημοσίευσα ένα βιβλίο με το όνομα S.E.X, εκτός από φωτογραφίες με γυμνό, υπήρχαν φωτογραφίες με άντρες να φιλιούνται με άντρες, με γυναίκες να φιλούν γυναίκες και εμένα να φιλάω τους πάντες. Πέρασα χρόνια δίνοντας συνεντεύξεις σε στενόμυαλους ανθρώπους που προσπάθησαν να με ντροπιάσουν που ενδυνάμωσα τον εαυτό μου ως γυναίκα. Με αποκαλούσαν πορνη, μάγισσα αιρετική και διάβολο.

Τώρα η Cardi B μπορεί να τραγουδήσει για το .. της. Η Κιμ Καρντάσιαν μπορεί να κοσμεί το εξώφυλλο οποιουδήποτε περιοδικού με τον γυμνό κω.. της και η Μάιλι Σάιρους μπορεί να μπει σαν μια "καταστροφική μπάλα" (εννοεί το βίντεο του "Wrecking Ball" όπου εμφανίζεται γυμνή). Παρακαλώ σκ..ες».

Δείτε την ανάρτησή της
madona8282_2

Τα βίντεο από την άβολη συνέντευξη για το βιβλίο της

Στη συνέχεια ανάρτησε απόσπασμα από την αμήχανη συνέντευξη με τον Ρίτσαρντ Κάρλετον από την Αυστραλία μετά την κυκλοφορία του ρητού βιβλίου «S.E.X», πριν από 30 χρόνια.

Στο βίντεο Κάρλετον ανέφερε ότι «τρόμαξε» αφού διάβασε το βιβλίο της και εκείνη τον ρώτησε τι ακριβώς φοβήθηκε.

«Η φωτογραφία σου που καβαλάς τον καθρέφτη και αυνανίζεσαι; Νόμιζα ότι ήταν φρικτό. Μου φαίνεται φρικτό» της είχε απαντήσει και του είπε: «Φοβάσαι μια γυναίκα που μπορεί να ανάψει μόνη της τον εαυτό της;».

«Λίγο, ναι φοβήθηκα. Δεν ξέρω γιατί...Αλλά είμαι εδώ για να μιλήσω για σένα, όχι για μένα» αποκρίθηκε ο Κάρλετον.

Δείτε το βίντεο
Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Μαντόνα για την κυκλοφορία του βιβλίου της
Κλείσιμο


Ειδήσεις σήμερα

Τρανς κωμικός γδύθηκε σε live βρετανική εκπομπή και έπαιξε αρμόνιο με το... μόριό της - Δείτε βίντεο

«Με απειλούσε, με χτυπούσε - Μόνο εγώ ξέρω γιατί του έριξα βιτριόλι», λέει η 38χρονη

Σκλάβες σε οίκους ανοχής στην Αθήνα: Φρικτές αποκαλύψεις κοριτσιών από την Μολδαβία






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης