Ράσελ Κρόου: Ξανά ερωτευμένος ο 58χρονος – Ποια είναι η 31χρονη σύντροφός του

Ράσελ Κρόου: Ξανά ερωτευμένος ο 58χρονος – Ποια είναι η 31χρονη σύντροφός του

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος οριστικοποίησε το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του το 2018, βρήκε τον έρωτα στα μάτια μιας νέας γυναίκας 

_Russell_Crowe-Britney_Theriot__1_
Ο Ράσελ Κρόου είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το κρύβει, αφού εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Poker Face» στη Ρώμη, με νέα σύντροφο στο πλευρό του, την 31χρονη Μπρίτνεϊ Θέριοτ

Τα γυρίσματα του θρίλερ «Poker Face» πραγματοποιήθηκαν στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας και ο ηθοποιός σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στο φιλμ.

Ο Κρόου, ο οποίος οριστικοποίησε το διαζύγιό του από την πρώην σύζυγό του, Ντανιέλ Σπένσερ, το 2018, δεν μπορούσε να σταματήσει να χαμογελά στους φωτογράφους, καθώς αντάλλασε τρυφερές αγκαλιές με την 31χρονη.
Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός φορώντας ένα κοστούμι με μπλουζάκι, είχε τυλιγμένο το χέρι του γυρω από τη σύντροφό του, με την ίδια να λάμπει από ευτυχία. Η Θέριοτ με τη σειρά της φόρεσε ένα εμπριμέ φόρεμα σε γραμμή Α και ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με μια κομψή μαύρη βραδινή τσάντα.
Κλείσιμο
Russel_Crowe


Το ζευγάρι εδώ και πολύ καιρό έχει επιβεβαιώσει τη σχέση και τον έρωτά του, με ένα φιλί σε γήπεδο του τένις τον Νοέμβριο του 2020, όταν παρακολουθούσαν έναν αγώνα και οι φωτογράφοι τους απαθανάτισαν σε τρυφερά τετ-α-τετ.  Μάλιστα από τότε, έχουν φωτογραφηθεί πολλές φορές να παίζουν τένις στο Σίδνεϊ. Ωστόσο αυτή είναι η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση του ζευγάριου. 

Ποια είναι η Μπρίτνεϊ Θέριοτ
Σύμφωνα με το «People», η Μπρίτνεϊ Θέριοτ κατάγεται από τη Νέα Ορλεάνη της Λουιζιάνα και ολοκλήρωσε τις σχολικές της σπουδές σε ιδιωτικό καθολικό λύκειο, όπου φοιτούσαν μόνο κορίτσια.

Σπούδασε ηλεκτρολόγος μηχανικός στο Πανεπιστήμιο, ωστόσο μετά τις σπουδές της ακολούθησε τον δρόμο της υποκριτικής και έπαιξε σε μερικές ταινίες, μία εκ των οποίων το «Broken City» το 2013, όταν και γνώρισε τον Κρόου.

Μετά τη σύντομη πορεία της στη μεγάλη οθόνη, η Θέριοτ άλλαξε πορεία ξανά και πλέον ασχολείται με το real estate. Πιο συγκεκιμένα η ηθοποιός εντάχθηκε το 2019 στο πρακτορείο Mirambell Realty με έδρα τη Λουιζιάνα, γεγονός που γνωστοποιήθηκε μέσα από ανάρτηση του πρακτορείου στο Facebook.

Τον Ιούλιο του 2022, ο Κρόου μοιράστηκε μια φωτογραφία στο Twitter με τον ίδιο, τη Θέριοτ, τους δύο γιους του, Τσάρλς και Τέννισον και μερικούς από τους φίλους τους, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Ρώμη, όπου και γυρίστηκε η διάσημη ταινία «Μονομάχος».  

«Παίρνω τα παιδιά να δουν το παλιό μου γραφείο» είχε γράψει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Φωτογραφία: D Avanzo/Provvisionato/IPA / SplashNews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Τζέρεμι Χαντ ακύρωσε με το «καλημέρα» όλα τα οικονομικά μέτρα του προκατόχου του

Fake news από Τσαβούσογλου για τους 92 μετανάστες στον Έβρο - «Η Ελλάδα παραβιάζει το Διεθνές Δίκαιο»

Θρίλερ στο Παρίσι: Βίντεο καταγράφει την ύποπτη για τον φόνο της 12χρονης που βρέθηκε σε βαλίτσα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης