Asia Express: Χριστίνα και Μαρία τερμάτισαν τελευταίες και... αποχώρησαν - Δείτε βίντεο

Asia Express: Χριστίνα και Μαρία τερμάτισαν τελευταίες και... αποχώρησαν - Δείτε βίντεο

Ο τραυματισμός της Ρασέλ που «πάγωσε» τους συμπαίκτες της, οι φωνές του Μαυρίδη για το ασήκωτο βάρος και το μάθημα των παιδιών στους παίκτες

asia
Ένα ζευγάρι, αυτό που θα τερμάτιζε τελευταίο, θα αποχαιρετούσε το Asia Express μετά το επεισόδιο της Κυριακής (16/10), όμως υπήρξε ανατροπή.

Ο Πέτρος Πολυχρονίδης στην έναρξή του ταξιδιωτικού ριάλιτι του Star εξήγησε στα εναπομείναντα ζευγάρια τι θα έπρεπε να κάνουν στη νέα τους δοκιμασία για να συνεχίσουν τις περιπέτειες τους και στο Λάος, τον επόμενο σταθμό μετά την Καμπότζη.

Από το συγκεκριμένο run του ταξιδιωτικού ριάλιτι εξαιρέθηκαν ο Παύλος και ο Νάσος Γαλακτερός οι οποίοι και είχαν κερδίσει την ασυλία στο προηγούμενο επεισόδιο. Δίνοντας όλοι για ακόμα μια φορά τον καλύτερο τους εαυτό προσπάθησαν να μην φτάσουν τελευταίοι στον τερματισμό και να κερδίσουν την παραμονή στο Asia Express.

Τα 5 ζευγάρια έπρεπε να υποβληθούν σε μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία. Τους ζητήθηκε να κουβαλήσουν ένα δοχείο νερού για 10 μέτρα όσο και το μήκος του σχοινιού που κρατούσαν στα χέρια τους. Ο Γιώργος Μαυρίδης και η Κρίστη Καθάργια είδαν και «έπαθαν» να μεταφέρουν το δικό τους. Την ευθύνη ανέλαβε ο Γιώργος ως πιο μυώδης, αλλά το πιθάρι τους ήταν τόσο βαρύ, που τον ανάγκασε να αφαιρέσει νερό από μέσα. Μετά από πολλή προσπάθεια και φωνές, κατάφερε τελικά να τη μετακινήσει και να συνεχίσουν με την αγαπημένη του την περιπλάνησή τους.

Asia Express: Οι φωνές του Μαυρίδη και το ασήκωτο βάρος


Κλείσιμο
Στο μεταξύ την ώρα που η Θεοδώρα - Ρασέλ ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο με τη μαμά της, της συνέβη ένα απρόοπτο που αναστάτωσε τόσο τους συμπαίκτες της, όσο και τον παρουσιαστή, Πέτρο Πολυχρονίδη. Μόλις λοιπόν ξεκίνησε να περπατάει, της γύρισε το γόνατο, με αποτέλεσμα να πέσει στο έφαδος, σφαδάζοντας από τους πόνους. Είναι κάτι που, όπως είπε μετά, παθαίνει συχνά.Στο άκουσμα των ουρλιαχτών της οι άλλοι διαγωνιζόμενοι έτρεξαν προς το μέρος της να τη βοηθήσουν. Η μητέρα της στην αρχή δεν είχε καταλάβει τι είχε γίνει και όταν το συνειδητοποίησε πλησίασε κοντά της, προκειμένου να της συμπαρασταθεί. Ευτυχώς τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά και η Ρασέλ μπόρεσε να συνεχίσει κανονικά τον αγώνα.

Asia Express: Ο τραυματισμός της Ρασέλ που «πάγωσε» τους συμπαίκτες της



Αυτό που ξεχώρισε από το επεισόδιο της Κυριακής ήταν το μάθημα που παρέδωσαν παιδιά στους παίκτες του Asia Express.

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnnlg027xbip)


Στο φινάλε του επεισοδίου, όμως, ο παρουσιαστής του Asia Expres έπρεπε να ανακοινώσει τα ονόματα των δύο παικτών που τερμάτισαν τελευταίοι και έπρεπε να αποχωρήσουν.

Νάσος και Παύλος Γαλακτερός είχαν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Λάος. Βιβή Μπασινά και Κατερίνα Καλίνογλου που ξεκίνησαν τελευταίες κατάφεραν να τερματίσουν πρώτες, ενώ Κρίστη Καθάργια και Γιώργος Μαυρίδης ήρθαν στη 2η θέση, 3οι τερμάτισαν οι Κωνσταντίνος Βασάλος και Φίλιππος Ιωάννου και η Κλόντια και με τη Ρασέλ ήρθαν προτελευταίες.

Έτσι το ζευγάρι που τερμάτισε τελευταίο και η πορεία του Asia Express φάνηκε να ολοκληρώνεται ήταν η Χριστίνα Κολέτσα με τη Maria Maroulis.

«Από το ταξίδι μου στο Asia Express αυτό που μου έχει μείνει πιο πολύ είναι ότι τελικά η Maria Maroulis είναι ένα από τα πιο όμορφα και γεμάτα άτομα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Είναι πολύ καλό πλάσμα και χαίρομαι πάρα πολύ που ήρθαμε ακόμα πιο κοντά εδώ πέρα», είπε η τραγουδίστρια, συγκινώντας τη συνταξιδιώτισσά της, Maria.

«Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έζησα. Θέλω λίγο χρόνο. Όταν θα γυρίσω στην Ελλάδα κι έτσι θα κάτσω λίγο και θα σκεφτώ, θα πω "έκανες autostop σε αγνώστους που μιλάνε Καμποτζιανά". Δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου autostop», πρόσθεσε η Χριστίνα Κολέτσα.

Με τη σειρά της η Maria Maroulis, ανταπέδωσε τα πολύ όμορφα λόγια της φίλης της λέγοντας «Η Χριστίνα είναι μια φανταστική γυναίκα. Είσαι δύναμη. Είσαι εκπληκτική. Και είμαι πολύ ευγνώμων και χαρούμενη που με διάλεξες να έρθω μαζί σου».

Λίγο πριν αποχαιρετήσουν τους συμπαίκτες τους, η Χριστίνα και η Μαρία παρέδωσαν τα μετάλλιά τους στη Ρασέλ και στη μαμά της.

Asia Express: Τερμάτισαν τελευταίες και αποχώρησαν από το παιχνίδι


Όπως αποκαλύφθηκε στους τίτλους τέλους του επεισοδίου η Χριστίνα και η Μαρία δεν θα αποχωρήσουν από την Ασία για την Ελλάδα, αλλά θα συνεχίσουν στο Asia Express, όμως θα έχουν ως αποστολή να μην αντιληφθεί κανένα από τα υπόλοιπα ζευγάρια την παρουσία τους.  


Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία στην Κρήτη: «Την έκρυβαν τα σκουπίδια, δεν φαινόταν» είπε συντετριμμένος ο σύζυγος της 49χρονης

Τζο Μπάιντεν: «Καμία σοβαρή σχέση μέχρι τα 30» - Viral το βίντεο με τις... συμβουλές του σε νεαρή κοπέλα

Πλεύρης: Περιμένουμε ένα κύμα κορωνοϊού που θα έρθει - Γιατί είμαστε σχετικά αισιόδοξοι






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης