Μαρία Κορινθίου: Η απάντησή της για το «Πρωινό» και τον Λιάγκα - Η αντίδραση του Αϊβάζη

Μαρία Κορινθίου: Η απάντησή της για το «Πρωινό» και τον Λιάγκα - Η αντίδραση του Αϊβάζη

Η ηθοποιός παραδέχτηκε «έμμεσα» ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του παρουσιαστή, στη θέση της Δούκισσας Νομικού - Τι είπε ο σύζυγός της

maria-korinthiou
Η Μαρία Κορινθίου ετοιμάζεται για την επιστροφή της στην τηλεόραση, αλλά αυτή τη φορά όχι στον ρόλο της ηθοποιού.

Τα τελευταία δημοσιεύματα τη θέλουν να βρίσκεται από τη Δευτέρα στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα στην παρέα του «Πρωινού», προκειμένου να αντικαταστήσει τη Δούκισσα Νομικού, η οποία αποφάσισε να αποχωρήσει.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» η Μαρία Κορινθίου προσπάθησε να αποφύγει να δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση και θέλησε να χειριστεί το θέμα με διπλωματία.

«Ετοιμάζω πολλά ωραία. Θα σου απαντήσω πιο διπλωματικά. Είμαι ευγνώμων. Αυτό που βλέπω είναι θαυμασμός, αγάπη και γίνονται και κάποιες προτάσεις. Από εκεί και πέρα είναι τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες. Κάνω 10.000 πράγματα, οπότε για εμένα πρέπει να κουμπώνουν όλα μεταξύ τους», σχολίασε.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cngcyedfgt61)

Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε και τον Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος όταν ρωτήθηκε για τη σύζυγό του και το νέο της επαγγελματικό βήμα, απάντησε: «Ποιος ξέρει; Εκπλήξεις έρχονται».

Κλείσιμο
Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cngd3e31j3nl)

Τις φήμες επιβεβαίωσε και η εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», αναφέροντας πως η Μαρία Κορινθίου πολύ πιθανόν να ασχοληθεί με το κομμάτι των συνεντεύξεων των καλεσμένων.

Glomex Player(40599v1wl82wi2dg, v-cngen2og2hg1)

Πριν λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λιάγκας ανακοίνωσε πως από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου, έρχεται στο «Πρωινό» μία φίλη του για να βρίσκεται στα γυναικεία θέματα, στη στήλη των ζωδίων και της μαγειρικής.

Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής δήλωσε: «Θέλω να πω κάτι. Ακούω τόσα χρόνια, βγήκε η νέα Μενεγάκη, βγήκε ο νέος τέτοιος. Ακούω τόσα χρόνια πως έρχεται ο τάδε για να αντικαταστήσει τον τάδε, λες και ξέραμε ποια είναι η θέση του προηγούμενου. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και το τραγούδι. Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο Πρωινό, μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα… Να πω το όνομα; Χτίζω αναμονή κοινού» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιάγκας:  Η ανακοίνωση για την έλευση στο Πρωινό



Ειδήσεις σήμερα:

Οι Ευρωπαίοι είδαν στην Πράγα το πραγματικό πρόσωπο του Ερντογάν - Καρότο και μαστίγιο από Μητσοτάκη

Αποφυλακίστηκε η απατεώνισσα του Instagram Άννα Σόροκιν και νοίκιασε σπίτι στο Μανχάταν

Η Βόρεια Κορέα χαρακτηρίζει τις δοκιμές πυραύλων μέτρο νόμιμης άμυνας μπροστά στις «στρατιωτικές απειλές» των ΗΠΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης