Αποκλειστική Αλιμπέρτη και εντυπωσιακή Βιτινάρος…

Αποκλειστική Αλιμπέρτη και εντυπωσιακή Βιτινάρος…

Αρωμα γυναίκας στην τηλεόραση για να ξεχάσουμε την ανδρική γκρίνια απ’ όπου κι αν προέρχεται

TV_aliberti
Αύριο το «Πρωινό μας» έχει μία δυνατή για τα τηλεοπτικά δεδομένα αποκλειστικότητα. Η Σοφία Αλιμπέρτη σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση μας ξεναγεί στην Πάρο μέσα από τα δικά της μάτια και μιλάει για ανθρώπους και γεγονότα-σταθμούς στη ζωή της στην Φαίη Σκορδά. Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία μεγάλη επιτυχία καθώς εδώ και χρόνια η Αλιμπέρτη δεν δίνει συνεντεύξεις και περιορίζεται σε διακριτικές δηλώσεις για την καριέρα των γιων της.

Η Σοφία Χατζηπαντελή φεύγει, η Μαίρη Βιτινάρος έρχεται. Γενικά και ειδικά στο ριάλιτι «GNTM» το diversity εγκαταλείπει όλα τα πεδία και το πρόγραμμα πλέον περνά σε «μοντελικό κατεστημένο». Με δίμετρη κριτή, η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή, κλασική ομορφιά Barbie και με τις διαγωνιζόμενες να είναι κι αυτές από την πλευρά τους κορίτσια με κλασικές προδιαγραφές. Για να μην κοροϊδευόμαστε…



Ένα πολύ ωραίο αφιέρωμα στον Νίκο Ξυλούρη έχει ετοιμάσει ο Σταύρος Θεοδωράκης για την επιστροφή των «Πρωταγωνιστών» του. Ολοι γνωρίζουμε πώς δουλεύει ο Σταύρος και είμαστε σίγουροι ότι θα είναι εξαιρετικό το αποτέλεσμα για ένα πολύ ιδιαίτερο θέμα κι έναν ιστορικό καλλιτέχνη. Την Πέμπτη στις 22.40 στον Alpha.

Αλλαγή και πάλι για την «Στοργή» του ΣΚΑΪ. Η σειρά «μετακομίζει» την Παρασκευή στις 21.00 και η Δευτέρα μένει ολοκληρωτικά διαθέσιμη στον ξένο κινηματογράφο.

Την Παρασκευή θα γίνει και η πρεμιέρα της νέας κωμικής σειράς των Ρέππα – Παπαθανασίου στο Mega «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».


Το πρώτο επεισόδιο της δραματικής σειράς του MEGA, «Μαύρο Ρόδο» τα πήγε πολύ καλά καθώς το παρακολούθησαν σχεδόν ένα εκατομμύριο τηλεθεατές και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης σημειώνοντας ποσοστό 25,9% στο σύνολο του κοινού, ενώ το υψηλότερό του ποσοστό 35,8% το κατέγραψε σε επιμέρους γυναικείο κοινό. Η κάλυψη ξεπέρασε τα δύο εκατομμύρια τηλεθεατές. Στη ζώνη μετάδοσής του, το «Μαύρο Ρόδο» άφησε πίσω τον ανταγωνισμό κατά 11,2 μονάδες στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 η σειρά σημείωσε ποσοστό 18,9%.
Mavro_Rodo__1_

Συμπιέστηκε από τον ανταγωνισμό το «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ1 το οποίο προσγειώθηκε στο 5%. Κρίμα. Ηταν άβολο αυτό που συνέβη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μεταξύ του Αρη Καβατζίκη και του Νίκου Μάνεση. Δεν υπήρχε πρόθεση για δημοσιογραφική «έκθεση» του συναδέλφου. Μια πλάκα, η οποία μάλιστα είναι στήλη, έγινε. Μην παίρνουμε τόσο σοβαρά τον εαυτό μας τηλεοπτικά. Και κάτι ακόμη. Ο Αρης Καβατζίκης είναι άψογος δημοσιογράφος με μέτρο και με σεβασμό για τον εκάστοτε συνομιλητή του.

Πολύ ισχυρός φέτος ο Γιώργος Αυτιάς στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στον ΣΚΑΪ. Με καλές επιδόσεις και στο σύνολο και στο δυναμικό κοινό. Με καλοδουλεμένη εκπομπή, με πολλά ρεπορτάζ και με ειδήσεις.

Ένα κουίζ από τα παλιά για καληνύχτα. Σε ποιον δημοσιογράφο, ο οποίος μιλούσε ακατάπαυστα για να εντυπωσιάσει, είχε πει ένας μεγάλος και με εκτόπισμα καναλάρχης: «Αγόρι μου, δεν θα γίνεις ποτέ σταρ. Οι σταρ πρώτα ακούνε και μετά μιλάνε. Εσύ μόνο μιλάς»…

Ειδήσεις σήμερα:

Η διαφορά ηλικίας θα είναι για τους δικούς σου μεγάλο πρόβλημα, έγραφε στην Άννα ο 56χρονος

«Αν δεν στείλεις φωτογραφίες, θα σε κάνω ξεφτίλα» – Πώς εκβίαζαν τα θύματά τους οι δράστες του μαζικού revenge porn

Μποϊκοτάζ από το Παρίσι και άλλες έξι γαλλικές πόλεις στο Μουντιάλ του Κατάρ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης