Asia Express: Υψηλή τηλεθέαση και στην επανάληψη του παιχνιδιού

Asia Express: Υψηλή τηλεθέαση και στην επανάληψη του παιχνιδιού

Η χθεσινή μετάδοση του ριάλιτι  άγγιξε το  18,9% και ήρθε πρώτο στη ζώνη του

asiaexpress2879
Το «Asia Express» έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει το ριάλιτι ζευγαριών, φέρνουν το νέο πρότζεκτ του STAR σε υψηλή θέση, ακόμη και στην επανάληψή του.

Η χθεσινή μετάδοση του «Asia express», Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, άγγιξε το  18,9% (18-54) και ήρθε πρώτο στη ζώνη του. Η απήχηση ήταν μεγάλη τόσο στο ανδρικό όσο και στο γυναικείο κοινό. Σε επιμέρους κοινό είχε μερίδιο 41,8% (άνδρες 25-34)

Το νέο ταξιδιωτικό παιχνίδι περιπέτειας, που σημειώνει μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από δώδεκα χώρες ήρθε στην οθόνη του STAR και προβάλλεται κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 21:00 με ξεχωριστές δοκιμασίες και παιχνίδια.

Τα 9 ζευγάρια του «Asia Express» είναι:

Γιώργος Μαυρίδης - Κρίστη Καθαργιά (ζευγάρι)
Ο Γιώργος και η Κρίστη παντρεύτηκαν πρόσφατα. Τελικά είναι το Asia Express το ιδανικό ταξίδι του μέλιτος;

Χριστίνα Παππά - Δημήτρης Παππάς (μαμά-γιος)
Η Χριστίνα λατρεύει τον γιο της και το δηλώνει σε κάθε ευκαιρία. Στο Asia Express όμως χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα!

Μαυρίκιος Μαυρικίου - Ιλάειρα Ζήση (ζευγάρι)
Ο Μαυρίκιος κατάφερε να πείσει την Ιλάειρα να πάνε στο Asia Express.
Θα την πείσει όμως να παραμείνουν;

Χρήστος Ζώτος - Στέλιος Λεγάκης (φίλοι)
Ο Στέλιος και ο Χρήστος τα καταφέρνουν πολύ καλά στο τραγούδι. Στο Asia Express όμως θα πρέπει να αφήσουν τα μικρόφωνα και να πιάσουν τα σακίδια!

Κωνσταντίνος Βασάλος - Φίλιππος Ιωάννου/ Fipster (φίλοι)
Αν και φίλοι, ο Κωνσταντίνος και ο Φίλιππος σπάνια συμφωνούν...
Θα βάλουν στην άκρη τις διαφορές τους, για να τα βγάλουν πέρα στο Asia Express;

Χριστίνα Κολέτσα – Maria Maroulis (φίλες)
Η Χριστίνα και η Μαρία δεν χάνουν ποτέ ευκαιρία για τραγούδι.
Ποια άλλα ταλέντα τους θα ανακαλύψουν στο Asia Express;

Ρασέλ – Κλόντια Ρασέλ (μαμά-κόρη)
Η Ρασέλ δηλώνει ότι δεν θα μπορούσε να έρθει με κανέναν άλλο στο Asia Express, παρά μόνο με τη μαμά της. Θα καταφέρει η Κλόντια να τα βγάλει πέρα και να κάνει περήφανη την κόρη της;

Βιβή Μπασινά - Κατερίνα Καλίνογλου/Kat Kat (φίλες)
Η Βιβή είναι για το language και η Kat Kat για το body language.
Θα τους χρησιμεύσουν και τα δύο εξίσου στο Asia Express;

Νάσος Γαλακτερός - Παύλος Γαλακτερός (μπαμπάς-γιος)
Ο Νάσος δηλώνει πως ο μεγαλύτερος τίτλος του είναι, ότι είναι ο μπαμπάς του Παύλου. Τώρα ήρθε η ώρα και για τους δύο να διεκδικήσουν τον τίτλο των νικητών του Asia Express.

Ωστόσο, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση, αλλά και την αποχώρηση που προβλήθηκε τηλεοπτικά χθες, ο αριθμός των παικτών έχει μειωθεί.

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, τόσο η Θεοδώρα Ρασέλ όσο και ο Fipster ξέσπασαν σε κλάματα εκμυστηρευόμενοι στους ταξιδιωτικούς τους παρτενέρς πως δεν αντέχουν άλλο στο Asia Express.

Αναζητώντας κάποιο κατάλυμα προκειμένου να ξεκουραστούν τη βροχερή νύχτα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μαζί με τον καλό του φίλο, Fipster άρχισαν να απελπίζονται χτυπώντας πόρτα-πόρτα ότι έβρισκα στο δρόμο τους. Κάτι που επιβάρυνε, δε, το γεγονός πως δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν στα αγγλικά σχεδόν με κανέναν ντόπιο.

Όσο και αν προσπαθούσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος να ηρεμήσει τον ταξιδιωτικό του παρτενέρ, εκείνος άρχισε να κλαίει με λυγμούς. «Δεν μπορώ άλλο. Σήμερα είναι από τις χειρότερες μέρες της ζωής μου» αναφώνησε ο Fipster όταν τελικά συνάντησαν τη Θεοδώρα Ρασέλ και τη μητέρα της με τις οποίες και πέρασαν όλοι μαζί τη νύχτα.

Asia Express| Ξέσπασε σε κλάματα ο Fipster: «Δεν μπορώ άλλο»

Σπίτι που θα τους φιλοξενούσε για να περάσουν τη βροχερή νύχτα έψαχναν και η Θεοδώρα Ρασέλ μαζί με την μητέρα της. Το νεαρό μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM δεν έκρυψε την έντονη ανησυχία και κούραση της.

Τα ζευγάρια έπρεπε να κάνουν οτοστόπ και να φτάσουν στον σταθμό του bamboo train, να κινήσουν χειροκίνητα για κάποια χιλιόμετρα το τρενάκι και μετά τον τερματισμό τους, θα έπρεπε πάλι να κάνουν οτοστόπ και να μετακινηθούν μέχρι το σημείο που βρισκόταν ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο οποίος και θα τους ανακοίνωνε ποιο θα ήταν το ζευγάρι που θα αποχωρούσε.

Η Βιβή Μπασινά και την Κατερίνα Καλίνογλου ήταν αυτές που ήρθαν τελευταίες και θα έπρεπε να αποχωρήσουν. «Το παιχνίδι είναι πάρα πολύ δύσκολο! Πάρα πολύ δύσκολο. Εμάς γενικά τα πράγματα τις πρώτες μέρες δεν μας πήγαν και τόσο καλά, δεν απογοητευτήκαμε, αλλά μετά το σημερινό τα σημάδια όλα δείχνανε πως πάμε πίσω Ελλάδα» δήλωσε, μέσα σε όλα, η Βιβή Μπασινά κατά την αποχώρησή της από το Asia Express.


Ειδήσεις σήμερα:

12 μήνες φυλάκιση με αναστολή στον Μαραντίνη - Δεν κατέβαλλε διατροφή στη Χρηστίδου

Επιπλέον 14 νέα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

«Συμμορία» από την Αχαΐα άρπαξε 43χρονο ζητώντας 20.000 ευρώ με αφορμή μερικά... σπασμένα δόντια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης