Μέγκαν και Χάρι: Οι βασιλικοί «μετανάστες» αφήνουν την έπαυλη του Μοντεσίτο για νέο «παλάτι» στο Hope Ranch

Μέγκαν και Χάρι: Οι βασιλικοί «μετανάστες» αφήνουν την έπαυλη του Μοντεσίτο για νέο «παλάτι» στο Hope Ranch

Πληροφορίες θέλουν τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ να μετακομίζουν σε νέα γειτονιά - Ποιες πολυτελείς εγκαταστάσεις διαθέτει το κτήμα στο «Hope Ranch»

meghan_markl
Βαλίτσες φτιάχνουν ξανά οι «αντάρτες» των βρετανικών ανακτόρων, Μέγκαν και Χάρι, αφού η έπαυλη στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια μάλλον δεν τους βολεύει, όπως γράφει ο βρετανικός Τύπος.

Στο κτήμα των 14 εκατομμυρίων δολαρίων, γνωστό και ως «Chateau of Riven Rock»  στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, το ζεύγος δεν φέρεται να έχει βρει τη γαλήνη του, σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

«Οι βασιλικοί μετανάστες» έχουν στρέψει το βλέμμα τους σε ένα οίκημα στην κοινότητα «Hope Ranch», που απέχει μόλις 13 χιλιόμετρα από το Mοντεσίτο.

spiti_meghan_2
χαρι1


«Φημολογείται στην πόλη ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ είτε έχουν ήδη αγοράσει ένα ιδιωτικό κτήμα στο Hope Ranch, είτε το ψάχνουν, αφού συνειδητοποίησαν ότι η έπαυλη στο Mοντεσίτο δεν έχει αρκετό χώρο», γράφει δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Santa Barbara News-Press».

Κλείσιμο
Στην κοινότητα «Hope Ranch», η τιμή των ακινήτων φτάνει μέχρι και τα 22 εκατ. δολάρια. Πρόκειται για παράκτιο προάστιο της Σάντα Μπάρμπαρα που διαθέτει και του πουλιού το γάλα...



Η πιθανή νέα γειτονιά της τετραμελούς οικογένειας δεν διαθέτει μόνο πολυτελείς εγκαταστάσεις γκολφ, αλλά και πρόσβαση σε γήπεδα τένις, χώρους για πικνίκ και μονοπάτια για ιππασία.

Ενώ το Mοντεσίτο φιλοξενεί πολλές διασημότητες, όπως η Kέιτι Πέρι, ο η Έλεν ντε Τζένερις και η Τζένιφερ Άνιστον, η πλούσια ιδιωτική γειτονιά του «Hope Ranch» θα είναι μία πιο ήσυχη επιλογή για το ζεύγος και τα δύο παιδιά τους.

meghan-harry-moro-arthro


Οι υποτιθέμενες προσπάθειες μετεγκατάστασης των Σάσεξ έρχονται δύο μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι το σπίτι τους ίσως είχε στοχοποιηθεί από εισβολείς τον Μάιο.

Το ζευγάρι μετακόμισε στo Mοντεσίτο το 2020.

χαρι2


χαρι3


Τα έγγραφα ιδιοκτησίας δείχνουν πως το ευρύχωρο αρχοντικό των εννέα υπνοδωματίων και 16 μπάνιων, στην πολυτελή περιοχή Μοντεσίτο. Το σπίτι των 1.672 τετραγωνικών μέτρων βρίσκεται σε μία έκταση 54 στρεμμάτων με φράκτες να περιβάλλουν όλη την έκταση και να προσφέρουν ιδιωτικότητα.

Το σπίτι διαθέτει βιβλιοθήκη, γραφείο, σπα με ξεχωριστή σάουνα, γυμναστήριο, αίθουσα παιχνιδιών, θέατρο, κελάρι και πάρκινγκ πέντε αυτοκινήτων. Ωστόσο, δεν φέρεται να είναι αρκετό για τις ανάγκες των Σάσεξ...

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλεκτρονικές πληρωμές - e-wallet: Από 1η Νοεμβρίου η δυνατότητα επίδειξης εγγράφων σε τράπεζες και εταιρείες τηλεφωνίας

Καβάλα: Ο 56χρονος ήταν κακότροπος και έβριζε μονίμως

Η κοκκινομάλλα αστυνομικός που έπιασε τον «Εσκο» της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης