Η Μόνικα Μπελούτσι έγινε 58 ετών: «Όταν είσαι νέος έχεις την ομορφιά του διαβόλου, όμως η ζωή συνεχίζεται»

Η Μόνικα Μπελούτσι έγινε 58 ετών: «Όταν είσαι νέος έχεις την ομορφιά του διαβόλου, όμως η ζωή συνεχίζεται»

Η Ιταλίδα καλλονή παραχώρησε συνέντευξη και τόνισε πόσο σημαντικό είναι να «αγκαλιάσει μια γυναίκα τον εαυτό της σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται» - «Όσο το σώμα χαμηλώνει, η ψυχή ψηλώνει»

bellucci
Μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε η Μόνικα Μπελούτσι, με αφορμή την ημέρα των 58ων γενεθλίων της και δήλωσε πως είναι απόλυτα συμφιλιωμένη με τον χρόνο που περνάει.

Η ηθοποιός εξήγησε πως δεν έχει καμία εμμονή με τη νεότητα κι αντιθέτως, έχει καταφέρει να αγκαλιάσει τον εαυτό της και να τον αγαπήσει σε όποια ηλικία κι αν βρίσκεται.

Μιλώντας στους «Sunday Times» δήλωσε αρχικά πως: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που νιώθουν ελεύθερες κι έτοιμες να μεγαλώσουν, με πολλούς διαφορετικούς τρόπους».

Όπως είπε, δεν είναι διατεθειμένη να χαραμίσει τα χρόνια της, ακολουθώντας αυστηρές κι εξαντλητικές δίαιτες, ούτε θα «λιώσει» στο γυμναστήριο, έχοντας ένα μόνιμο άγχος για την εικόνα της. Φυσικά, αγαπάει τον εαυτό της και τον φροντίζει, κάνοντας πιλάτες για να διατηρηθεί σε φόρμα, ενώ απλά προσέχει τη διατροφή της για μερικές ημέρες, αν νιώσει ότι έχει ξεπεράσει αυτό που θεωρεί στο μυαλό της «ιδανικό» για εκείνη.

«Δεν έχω τέτοιες εμμονές. Πάντα ήμουν γυναίκα με καμπύλες. Ποτέ δεν ήμουν πολύ αδύνατη, αυτή είναι η φύση μου. Και θέλω να συνεχίσω να μεγαλώνω με αυτόν τον γαλήνιο τρόπο. Όταν είσαι 50 και 60, δεν έχεις τις ίδιες ανάγκες με εκείνη την περίοδο που ήσουν 20. Αλλάζεις, όπως όταν υποδέχεσαι στον κόσμο ένα μωρό. Αλλάζεις προτεραιότητες. Έρχεσαι δεύτερη. Αυτό νομίζω πως σου δίνει άλλη οπτική», εξήγησε η Χολιγουντιανή ηθοποιός.

Κλείσιμο

Όπως είπε στη συνέχεια, εκείνη πλέον βλέπει το πέρασμα του χρόνου ως κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στη ζωή της. «Υπάρχουν πολλές διαφορετικές στιγμές στη ζωή κάποιου. Όταν είσαι νέος, έχεις την ομορφιά του διαβόλου, έτσι το αποκαλούν στη Γαλλία. Σημαίνει η ομορφιά της νεότητας, η ομορφιά μιας βιολογικής στιγμής στη ζωή σου. Όμως, η ζωή συνεχίζεται», δήλωσε.

«Το σώμα μεγαλώνει και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι' αυτό. Την ίδια στιγμή όμως, είμαστε τυχεροί, γιατί αυτό σημαίνει ότι έχουμε μακροζωία. Όσο το σώμα χαμηλώνει, η ψυχή ψηλώνει», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι μητέρα δύο κοριτσιών, της 18χρονης Ντέβα και της 12χρονης Λεόνι, τις οποίες απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Βενσάν Κασέλ. Αν και έχουν χωρίσει από το 2013, διατηρούν μια πολύ καλή σχέση για χάρη των παιδιών τους. «Έχουμε χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια, όμως όταν είσαι γονιός, είσαι γονιός για πάντα. Είναι όμορφο να έχουμε μια καλή σχέση για τα παιδιά μας. Βρισκόμαστε όποτε μπορούμε», ανέφερε.



Τέλος, εξήγησε πως θέλει να μεταδώσει στις κόρες της τα κατάλληλα ερεθίσματα και να τις κάνει να μη μπουν ποτέ σε έναν «πόλεμο» μεταξύ γυναικών και ανδρών. Αντιθέτως, θέλει να τις μάθει να σέβονται, να επικοινωνούν μαζί τους και να μην έχουν μέσα τους μίσος.

«Πλέον έχουμε το θάρρος να μιλήσουμε για κάποια πράγματα, γιατί υπήρξαν γυναίκες που το έκαναν πριν από εμάς. Δεν πιστεύω σε κανέναν πόλεμο όμως. Ούτε αυτόν μεταξύ γυναικών, αλλά ούτε κι εκείνον μεταξύ ανδρών και γυναικών. Πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε ένα κοινό έδαφος επικοινωνίας. Δεν θέλω να διδάξω τις κόρες μου να έχουν μέσα τους μίσος. Δεν φέρνει τίποτα», είπε κλείνοντας.


Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock


Ειδήσεις σήμερα:

Η βασίλισσα της Δανίας δείχνει τον δρόμο στον Κάρολο: Θα αφαιρέσει τίτλους από Χάρι και Μέγκαν;

ΕΕ σε Πούτιν: «Δεν θα αναγνωρίσουμε ποτέ τις παράνομες προσαρτήσεις από τη Ρωσία»

Πέθανε ο Ζάχος Χατζηφωτίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης