Πέτρος Λαγούτης: «Ο γιος μου έγινε vegan και με έχει επηρεάσει και εμένα»

Πέτρος Λαγούτης: «Ο γιος μου έγινε vegan και με έχει επηρεάσει και εμένα»

«Το παιδί μου τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης, αλλά έκανε έναν μικρό ρόλο στο “Έτερος Εγώ” και τον έδιωξαν» ανέφερε ο ηθοποιός

Lagoudis
Ο Πέτρος Λαγούτης, με αφορμή τον ρόλο του στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, καλεσμένος στην εκπομπή «2night show», με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, 

Ο ηθοποιός θυμήθηκε τα μαθητικά του χρόνια αποκαλύπτοντας πως ήταν ροκάς με μακριά μαλλιά, πως ονειρευόταν να γίνει ποδοσφαιριστής, αλλά και πως πέρασε όγδοος στα ναυτιλιακά.

Επιπλέον ο Πέτρος Λαγούτης μίλησε και για τους δύο γιους που έχει αποκτήσει μαζί με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη.

«Ο Δημήτρης, ο μεγάλος μου γιος τελείωσε το πρώτο έτος του Θεάτρου Τέχνης όμως επειδή έκανε έναν μικρό ρόλο στο “Έτερος Εγώ” κάτι που το Θέατρο Τέχνης δεν δέχεται τον έδιωξαν. Τώρα περιμένουμε να δούμε αν θα πάει σε κάποια άλλη σχολή ή αν θα ξαναπάει στο Θέατρο Τέχνης αλλά από την αρχή… Δεν έχουν πρόβλημα μόνο με την τηλεόραση, ούτε στο θέατρο αφήνουν τα παιδιά να παίξουν ενώ φοιτούν».

«Του έχω μιλήσει για τις δυσκολίες του χώρου αλλά του έχω πει πως δεν πρέπει να επηρεαστεί ποτέ από το γεγονός πως τα πράγματα σε μένα και τη μητέρα του πήγαν καλά στη δουλειά. Υπάρχουν χιλιάδες ταλαντούχοι ηθοποιοί που περνάνε δύσκολα. Από εκεί και πέρα θέλω και τα δυο παιδιά μου να κάνουν αυτό που θέλουν… Ο Δημήτρης έγινε vegan και με έχει επηρεάσει και εμένα. Έχω ελαττώσει αρκετά το κρέας» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός για τον μεγάλο του γιο.

«Ο μικρός μου γιος, είναι 16.5 ετών τώρα, παίζει ποδόσφαιρο στον Ιωνικό και κάνει μια άλλη σοβαρή προσπάθεια. Προσπαθεί να παίξει επαγγελματικά ποδόσφαιρο. Κι εκεί τα πράγματα είναι δύσκολα» σχολίασε ο Πέτρος Λαγούτης.

Δείτε το βίντεο
Κλείσιμο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn8ldbl622ll)

Τέλος ο ηθοποιός έκανε λόγο για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο «Παγιδευμένοι».

«Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ιδιαίτερος τύπος. Είναι πολύ ωραίο παιδί. Είναι μια κατηγορία μόνος του. Στην αρχή λες “τι φάση;”. Αλλά τελικά λες είναι και γ@@ω τα παιδιά. Είναι πολύ ντόμπρος, πολύ ευθύς και ότι έχει να πει στο λέει. Εξαιρετική όμως είναι και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντούροφ. Αυτή η κοπέλα θα μείνει. Στο λέω και να με θυμηθείς» δήλωσε.

«Είναι μια δολοφονία που χωρίς να το γνωρίζουμε από την αρχή, άμεσα εμπλεκόμενοι είναι οι δυο πρωταγωνιστές μας… Εγώ είμαι αστυνόμος πάλι… Δε ξέρω γιατί με διαλέγουν σε αυτόν τον ρόλο πάντα».

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν σκοπεύει να συζητήσει με τον Πούτιν για τα δημοψηφίσματα

Τουλάχιστον 13 νεκροί στα πλήγματα του Ιράν εναντίον οργανώσεων της ένοπλης ιρανικής κουρδικής αντιπολίτευσης στο Ιράκ

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 59 ετών ο ράπερ Coolio
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης