Ο σύζυγος του Ολυμπιονίκη Τομ Ντέιλι τσακώθηκε σε gay bar του Λονδίνου και αναρρώνει στα ελληνικά νησιά

Ο σύζυγος του Ολυμπιονίκη Τομ Ντέιλι τσακώθηκε σε gay bar του Λονδίνου και αναρρώνει στα ελληνικά νησιά

Στην Ελλάδα βρίσκεται για διακοπές ο  βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Ντάστιν Λας Μπλακ -  Έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του σε γκέι μπαρ μεταφέρθηκε στα ελληνικά νησιά από τον σύζυγό του, Ολυμπιονίκη Τομ Ντέιλι, για να ηρεμήσει

TOM_DAILY_BLACK_NEO2
Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος Ντάστιν Λανς Μπλακ αποκάλυψε ότι υπέστη «σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι» τον περασμένο μήνα σε καυγά σε gaybar και αναρρώνει μαζί με τον σύζυγο του, τον Ολυμπιονίκη Τομ Ντέιλι σε ένα τουρ στα ελληνικά νησιά. Όπως είπε ο ίδιος «ο δρόμος της επιστροφής του θα είναι μακρύς».

Ο 48χρονος Μπλακ, ο οποίος είναι παντρεμένος με τον Βρετανό δύτη και χρυσό Ολυμπιονίκη Τομ Ντέιλι, 28 ετών, δημοσίευσε ένα εκτενές μήνυμα στο Instagram του τη Δευτέρα, ενημερώνοντας τους ακόλουθούς του για την κατάστασή του:

«Έτσι εξαφανίστηκα για λίγο. Πριν από ένα μήνα υπέστη ένα σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Οι γιατροί μου μου συνέστησαν να κατεβάσω ρολά και να πάω διακοπές, έγραψε δίπλα σε ένα καρουζέλ με φωτογραφίες από πρόσφατες διακοπές στην Ελλάδα.

Δείτε το βίντεο του γάμου του Ντάστιν Λανς Μπλακ με τον Τομ Ντέιλι
Tom Daley and Dustin Lance Black's Wedding Video I Tom Daley

«Αυτή ήταν μια προκλητική και τρομακτική περίοδος για έναν δημιουργικό τύπο, σαν εμένα που εξαρτάται από το τι ιδέες έχει στο μυαλό του για δουλειά. Και τώρα καταλαβαίνω ότι ο δρόμος της επιστροφής θα είναι μακρύς», συνέχισε.

Ο Μπλακ, ο δημιουργός της πετυχημένης σειράς του FX που κυκλοφόρησε πρόσφατα, «Under the Banner of Heaven» με πρωταγωνιστή τον Andrew Garfield, είναι παντρεμένος με τον Τομ Ντέιλι από το 2017. Το ζευγάρι απέκτησε έναν γιο, τον Ρόμπι, το 2018.

Το ζευγάρι εθεάθη πρόσφατα μαζί στο Wimbledon τον Ιούλιο και αργότερα ο Μπλακ συνόδευε τον Ντέιλι σε τελετές στο κάστρο του Windsor.

STORY TIME: HOW I MET MY HUSBAND! I Tom Daley
Κλείσιμο


«Αυτή την εβδομάδα ο γλυκός μου σύζυγος με πήγε βόλτα στα ελληνικά νησιά για να με ηρεμήσει. Ηδη αισθάνομαι ότι αυτό το ταξίδι είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση και τελικά νιώθω ασφαλής ώστε να το μοιραστώ μαζί σας. Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη σας. Τα καλύτερα έρχονται. Και αυτό είναι μια υπόσχεση», κατέληξε ο Μπλακ.

Τον περασμένο μήνα, ο Μπλακ και ο Ντέιλι ενεπλάκησαν σε καυγά σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Λονδίνο, στο οποίο ο Μπλακ φέρεται να πέταξε ένα ποτό σε μια γυναίκα, η οποία στη συνέχεια τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
62819893-11251989-Black_was_recently_involved_in_an_incident_at_a_British_gay_bar_-m-1_1664229369628
62819985-11251989-image-m-5_1664229621908
62819989-11251989-image-m-4_1664229603292

Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού, ο Μπλακ πέταξε ένα ποτό σε μια διοργανώτρια εκδηλώσεων τις πρώτες πρωινές ώρες στο gay bar Freedom στο Σόχο του Λονδίνου. Σύμφωνα με τον μάρτυρα τσακώθηκε με άτομο της παρέας του.

Η Τέντι Έντουαρντς, 32 ετών, δήλωσε ότι ο Μπλακ της πέταξε το ποτό στα μούτρα της αφού τσακώθηκε με έναν φίλο της που καθόταν μαζί τους, στην παρέα τους και του ζήτησε να φύγει από το τραπέζι της.

Η Έντουαρντς είπε μετά το περιστατικό, ο Μπλακ κάλεσε την αστυνομία περίμενε εκεί για ώρες» έξω από το κλαμπ «κλαίγοντας», λέγοντας ότι ήταν «στοχευμένη επίθεση και ότι έχει τραυματιστεί».
62826319-11251989-image-m-7_1664236574499_2
black_3

Εκείνη την εποχή, η Έντουαρντς έγραψε στο Twitter ότι όταν δημοσίευσε για το περιστατικό στο Instagram της, έλαβε «τόσα πολλά μηνύματα από άλλες γυναίκες που έλεγαν ότι έχουν βιώσει το ίδιο μαζί του».

Οι εκπρόσωποι των Μπλακ and Ντέιλι δεν απάντησαν σε σχόλιο από την Daily Mail σχετικά με τον λόγο του τραυματισμού του Μπλακ.

Τον Οκτώβριο, το ντοκιμαντέρ του Black του HBO, Mama's Boy, πρόκειται να ανοίξει το φεστιβάλ κινηματογράφου NewFest LGBTQ+ στη Νέα Υόρκη. Η ταινία είναι για τη ζωή του Μπλακ.

Ο Μπλακ έγραψε επίσης το σενάριο για ένα φιλμ για τη ζωή του ακτιβιστή των ομοφυλοφίλων, Bayard Rustin. Η ταινία αναμένεται το 2023.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης