Φήμες πως ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ζευγάρι

Φήμες πως ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι ζευγάρι

Ο 58χρονος ηθοποιός εξακολουθεί να βιώνει το φαινομενικά ατελείωτο διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ το 31χρονο μοντέλο χώρισε έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Μπέαρ-ΜακΚλαρντ

Collage_Maker-27-Sep-2022-05_18-AM
Οργιάζουν οι φήμες ότι ο Μπραντ Πιτ και η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι μαζί, ωστόσο δεν έχουν γίνει ακόμα... Bratajkowski.

Ο 58χρονος Αμερικανός ηθοποιός και πρώην σύζυγος της Αντζελίνα Τζολί (όταν ήταν μαζί τους αποκαλούσαν Brangelina) και το 31χρόνο μοντέλο το οποίο προσφάτως κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον σύζυγό της Σεμπάστιαν Μπέαρ-ΜακΚλάρντ, – βγήκαν ραντεβού στα κρυφά, αποκαλύπτει το Page Six και σημειώνει πως δεν είναι επίσημα ζευγάρι.

Πρόσωπο που γνωρίζει καλά όσα συμβαίνουν στο Χόλιγουντ δήλωσε: «Οι άνθρωποι κάνουν εικασίες για αυτό το θέμα εδώ και λίγο καιρό. Ο Μπραντ δεν βγαίνει με καμία. Τον είδαν δύο φορές μαζί με την Ραταϊκόφσκι».

Δεν είναι σαφές πότε σταμάτησαν οι συναντήσεις μεταξύ του Πιτ και της Έμιλι, αναφέρει το Page Six και προσθέτει ότι ο Πιτ έχει επίσης «θεαθεί και με άλλες κοπέλες» τους τελευταίους μήνες και ότι δεν είναι ζευγάρι με καμία συγκεκριμένα.

Ωστόσο, προσθέτει υπαινικτικά: «Μείνετε συντονισμένοι»...

Ο Πιτ εξακολουθεί να βιώνει το φαινομενικά ατελείωτο διαζύγιό του με την Αντζελίνα Τζολί, ενώ η Ραταϊκόφσκι χώρισε έπειτα από τέσσερα χρόνια γάμου με τον Μπέαρ-ΜακΚλαρντ, 41 ετών, αφού φέρεται να την απάτησε. Ο Μπέαρ-ΜακΚλαρντ δεν έχει σχολιάσει δημόσια τους ισχυρισμούς περί απιστίας.

Κλείσιμο
Η Ραταϊκόφσκι, συγγραφέας του βιβλίου «My Body», αυτοχαρακτηρίστηκε σε ένα πρόσφατο βίντεο στο TikTok ως «single που σκέφτεται ραντεβού και άλλα πράγματα».

Σημειώνεται ότι το προηγούμενο χρονικό διάστημα έχουν κυκλοφορήσει άπειρα σενάρια για την ερωτική ζωή του Μπραντ Πιτ. Κατά καιρούς έχει γραφτεί ότι βγαίνει με την τραγουδίστρια Lykke Li, και τις ηθοποιούς Alia Shawkat και Andra Day. Όμως, όλες οι φήμες έχουν διαψευστεί.



Ειδήσεις σήμερα

Μηταράκης: «Βρέχει βάρκες στον Έβρο; Δεν ξέρω πώς οι 38 βρήκαν μία βάρκα»

Συνεχίζεται το θρίλερ στην Ευρυτανία με τη 48χρονη - Νοσηλεύτηκε με κακώσεις λίγες ώρες πριν εξαφανιστεί

«Δεν είναι η Ελλάδα η χώρα που απειλεί με casus belli» απάντησε ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης