Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στον Ωνάση τότε στο Παλλάς έβγαζα γάλα στα διαλείμματα»

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στον Ωνάση τότε στο Παλλάς έβγαζα γάλα στα διαλείμματα»

«Οι συνάδελφοί μου ήξεραν σε ποια φάση του θηλασμού είμαι» αποκάλυψε η ηθοποιός

Katerina_Papoutsaki
Η Κατερίνα Παπουτσάκη βρέθηκε καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής «Δύο στις 10» της ΕΡΤ. Η ηθοποιός στη συνέντευξή της μίλησε τόσο για την προσωπική, όσο και για την επαγγελματική της ζωή.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, η οποία τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια», έχει δημιουργήσει μια οικογένεια με τον Παναγιώτη Πιλαφά και έχει αποκτήσει 2 γιους, τον Μάξιμο και τον Κίμωνα.
Η 43χρονη ηθοποιός αποκάλυψε ποιο ήταν το μεγαλύτερο ρίσκο που πήρε στη δουλειά της, ενώ εξομολογήθηκε ότι θήλασε τον μικρό της γιο, για 20 μήνες. 

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τα παιδιά μου. Είμαι πολύ περήφανη. Χαζομαμά ξεκάθαρα. Νιώθω ότι δίνω το καλύτερο που μπορώ. Σε καμία περίπτωση δεν είναι κάτι που δε με απασχολεί καθημερινά. Είναι κάτι που γενικώς το ψάχνω. Θέλω να περνάω ποιοτικό και ποσοτικό χρόνο μαζί τους. Είναι σημαντική και η ποσότητα.

Το δεύτερο παιδί μου το θήλασα 20 μήνες. Ήμουν στο Παλλάς στην παράσταση για τον Ωνάση και θήλαζα στο καμαρίνι… Τα παιδιά μου δεν είναι εμπόδιο για την καριέρα μου. Δεν το βλέπω έτσι. Ο άνθρωπος που είμαι προκύπτει από όλα όσα έχω ζήσει και από τους σημαντικούς ανθρώπους που έχω γύρω μου. Είναι ένα παζλ μιας προσωπικότητας…

Ο Κίμωνας είναι 3,5 και ο Μάξιμος 9.5. Έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους. Είναι μαγικά παιδάκια, πολύ ευγενικές ψυχές. Είναι σημαντικό να δημιουργούμε ανθρώπους για ένα αυριανό κοινωνικό πλαίσιο που θα είναι αυτό που ονειρευόμαστε» είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn4hv4o0kfb5)

Κλείσιμο
Ακόμα η ίδια αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο ρίσκο της ζωής της και μίλησε για τον ρόλο της, ως Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν τότε με την Αλίκη. Δεν το έβλεπα τότε ως ρίσκο. Δεν μπήκε καν στο μυαλό μου. Αυτό όλο το πλαίσιο και η επιλογή είναι μέρος τού ποιος άνθρωπος είμαι τώρα. Δεν μπορώ να μεμψιμοιρώ και να λέω "αχ, πώς έχει συμβεί αυτό"».

Η Κατερίνα Παπουτσάκη εκείνη την εποχή είχε δεχθεί αρκετές κριτικές για τον ρόλο της ως Αλίκη Βουγιουκλάκη: «Ήταν κάτι που με ζόρισε πάρα πολύ ψυχολογικά» είπε και παραδέχθηκε ότι τότε της εμφανίστηκε κι ένα αυτοάνοσο νόσημα.

Δείτε το βίντεο 
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn4hte7xhvvd)

Ειδήσεις σήμερα:

Χάκαραν την ιστοσελίδα του Προμηθέα Πάτρας - «Δείτε τι συνέβη σε εκείνους που εξεγέρθηκαν στον Τούρκο»

Δάκρυα και standing ovation στην τελευταία παράσταση του Φέντερερ στα courts: «Είναι το τέλος που ήθελα»

Ο Καντέρ «καρφώνει» ξανά τον Ερντογάν: Αηδιαστικά όσα είπε στον ΟΗΕ κατά της Ελλάδας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης