10 λόγοι που αγαπάμε τη Βίκυ Καγιά!

10 λόγοι που αγαπάμε τη Βίκυ Καγιά!

Super model με διεθνή καριέρα, ταλαντούχα παρουσιάστρια και ένας άνθρωπος με προσωπικότητα που ακτινοβολεί. Η επιστροφή της στο GNTM είναι ο λόγος που δεν χάνουμε επεισόδιο (και) φέτος.

STAR_KAGIA_HEADER
Η Βίκυ Καγιά έχει μια καριέρα γεμάτη επιτυχίες και μια ζωή γεμάτη συναρπαστικές εμπειρίες. Έχει περπατήσει χιλιόμετρα πάνω στις πιο λαμπερές πασαρέλες όλου του κόσμου και έχει φωτογραφηθεί για αμέτρητα εξώφυλλα ελληνικών και ξένων περιοδικών.

Παράλληλα, με τη ζωντάνια και τις στιλιστικές της γνώσεις έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της τηλεοπτικής μας καθημερινότητας.
3
Σε κάθε περίπτωση, έχουμε πολλούς και σημαντικούς λόγους να την αγαπάμε και να την παρακολουθούμε φανατικά:
• Είναι η ζωντανή ιστορία του μόντελινγκ στην Ελλάδα αφού αποτελεί σταθερή – διαχρονική αξία της μόδας.
Κλείσιμο
• Καθηλωτικά όμορφη με δυναμικό χαρακτήρα. Το απόλυτο star quality.

• Πολυπράγμων και πολυτάλαντη, ξεχωρίζει σε πολλούς και διαφορετικούς χώρους της showbiz (μόντελινγκ, υποκριτική, επιχειρηματικότητα, παρουσίαση) αποδεικνύοντας ότι μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει τα πάντα άρκει να το θελήσει και να δουλέψει σκληρά.

• Μετράει τρεις δεκαετίες ασταμάτητης καριέρας και βρίσκεται πάντα στην κορυφή εμπνέοντας σεβασμό.
• Ξεχωρίζει για την ευγένεια, το ιδιαίτερο χιούμορ και τον αυθορμητισμό της απέναντι στους συναδέλφους της αλλά στους δημοσιογράφους.

• Στηρίζει πάντα την άποψη της με δυναμισμό, επιχειρήματα και πίστη στον εποικοδομητικό διάλογο.

• Παρ’ολο που στην ομορφιά και στη γοητεία της έχουν «υποκλιθεί» οι καλύτεροι φωτογράφοι του κόσμου και το πρόσωπο της έχει απογειώσει αμέτρητα εξώφυλλα περιοδικών και καμπάνιες κορυφαίων brands εκείνη δεν φοβάται να «τσαλακωθεί».

• Οι ξεκαρδιστικές ατάκες της γίνονται αμέσως viral.

• Αγαπάει τις γυναίκες και τις υπερασπίζεται με πάθος! Απολαμβάνει να αποκαλύπτει τον ωραιότερο εαυτό της κάθε γυναίκας αποθεώνοντας τη θηλυκότητα και την κομψότητα της με τους πιο φυσικούς τρόπους.

• Είναι αυστηρή αλλά δίκαιη κριτής γι αυτό και την λατρεύουν οι υποψήφιες του GNTM αλλά και τα κορίτσια του Shopping Star. Γλυκιά και στοργική, σαν μαμά, η Βίκυ όχι μόνο τους επισημαίνει τα στυλιστικά τους λάθη αλλά τις παροτρύνει να απενοχοποιηθούν και να αγαπήσουν τις ατέλειες τους.

Με δυο λόγια, η Βίκυ Καγιά είναι μία και μοναδική γι αυτό και είναι η αγαπημένη μας!

ΤΑΣΟΣ_ΣΟΦΡΩΝΙΟΥ_ΒΙΚΥ_ΚΑΓΙΑ_ΣΟΦΙΑ_ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΕΛΗ_ΓΙΩΡΓΟΣ_ΚΑΡΑΒΑΣ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης