Κατερίνα Ζαρίφη: «Φιλιόμασταν στο γύρισμα και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε “stop”»

Κατερίνα Ζαρίφη: «Φιλιόμασταν στο γύρισμα και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε “stop”»

Όσα αποκάλυψε η ηθοποιός για τον ρόλο της στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη»

zarifi
Η Ελένη Μενεγάκη υποδέχτηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» την Κατερίνα Ζαρίφη και η κουβέντα που ακολούθησε ήταν απολαυστική και αποκαλυπτική για τη νέα κωμική σειρά του MEGA.

Στη νέα κωμική σειρά του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου, «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη», που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00, η Κατερίνα Ζαρίφη υποδύεται τη μία από τις τρεις συνονόματες ηρωίδες. Η δική της Μαίρη είναι παντρεμένη πάνω από 20 χρόνια, έχει δύο παιδιά και μία πεθερά που την περιμένει στη γωνία.

Όταν της προτάθηκε ο ρόλος, που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματική ζωή της, ο Μιχάλης Ρέππας τη ρώτησε: «Το βρίσκεις κόντρα;». Κι εκείνη απάντησε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ: «Όχι, είναι γραμμένο πάνω μου!».

Τον Σπύρο Πούλη, τον τηλεοπτικό της σύζυγο, τον χαρακτήρισε «ευλογία»: «Είναι ένα ποίημα ο Σπύρος! Είναι ένας εξαιρετικός σύζυγος, έπειτα από 23 χρόνια όμως, η σχέση έχει γίνει κάπως… Δεν μπορώ να πω ότι δεν την θέλει τη γυναίκα του. Την αγαπάει ακόμα. Κι αυτή τον ποθεί, αλλά θέλει από εκείνον να κάνει κάτι να ξυπνήσει τη σχέση».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cn3rqbp7ha9l)

Κλείσιμο
Για τη συμπεριφορά της απέναντι στη «δύσκολη» πεθερά της, που υποδύεται η Πηνελόπη Πιτσούλη, ανέφερε: «Είμαι γλυκούλα αλλά με δηλητήριο. Της μιλάω βέβαια πάντα στον πληθυντικό».

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Ζαρίφη, στο «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» θα φιληθεί με άλλον άνδρα, τον γυμναστή της: «Ήταν η πρώτη φορά που έπρεπε να φιληθώ σε γύρισμα. Είπα, «Πώς θα το κάνω αυτό το πράγμα;». Το έκανα όμως! Να πήγαινα σε έναν Παπακαλιάτη, να φιλιόμουν τρία χρόνια σερί… Να πήγαινα στο “Maestro”, να μην έπαιρνα ανάσα!», σχολίασε γελώντας.

Πρόσθεσε μάλιστα για τη συγκεκριμένη σκηνή: «Κόμπλαρα λίγο. Φιλιόμασταν και ο Μιχάλης Ρέππας δεν έλεγε “Stop”, γιατί είχε καταλάβει ότι με έχει πιάσει νευρικό γέλιο. Γέλαγαν από πίσω. Αισθάνθηκα τόσο περίεργα, λες και ήμουν στο σχολείο και έδινα το πρώτο μου φιλί!».

Για τον συγκεκριμένο ρόλο, η Κατερίνα Ζαρίφη ανέφερε επίσης: «Είχα το άγχος να εκπροσωπήσω τις πιο άγιες γυναίκες που κυκλοφορούν γύρω μας, τις Ελληνίδες νοικοκυρές, που τα δίνουν όλα. Σπίτια πεντακάθαρα, φαγητά, παιδιά, τρεχάματα. Και λέω “Πώς τα προλαβαίνουν;”».

Στο τέλος, η περιέγραψε το κλίμα στα γυρίσματα: «Γύρισμα με τον Μιχάλη Ρέππα σημαίνει Βατερλώ! Όταν τον πιάνει νευρικό γέλιο, καταλύεται το σύμπαν. Γυρίζαμε μια σκηνή όπου έπρεπε να ρίξουμε βεντούζες στον Σπύρο Πούλη και δεν έβγαινε η σκηνή, κλαίγαμε από τα γέλια».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης