Τζέισον Μόμοα: Έκανε τατουάζ αφιερωμένο στην πατρίδα του, Χαβάη

Τζέισον Μόμοα: Έκανε τατουάζ αφιερωμένο στην πατρίδα του, Χαβάη

«Κοιτάξτε τι έχω για σας» ακούγεται να λέει αρχικά ο «Aquaman» - Δείτε το βίντεο

momoa_tatoo__1_
Ο Τζέισον Μόμοα είναι περήφανος για την καταγωγή του από τη Χαβάη και θέλησε να το εκφράσει μέσα από ένα τατουάζ στο κεφάλι του.

Πριν από λίγες μέρες, ο σταρ του Χόλιγουντ ξύρισε μέρος του κεφαλιού του με σκοπό την περιβαλλοντική αφύπνιση των ακολούθων του, όσον αφορά τη χρήση πλαστικού μιας χρήσης.

Σε πρόσφατη δημοσίευσή του, ο Μόμοα αποκάλυψε το νέο τατουάζ που έκανε στο φρεσκοξυρισμένο κεφάλι του. Όσο ο «Aquaman» βρισκόταν στο αεροδρόμιο στη Χαβάη και λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τη Νέα Ζηλανδία έδειξε την αλλαγή που έκανε στο κεφάλι του.

Ο ηθοποιός σε σχετικό βίντεο που ανάρτησε στο Instagram, εμφανίζεται κατενθουσιασμένος με το ταξίδι του, βγάζει το καπέλο του και δείχνει το νέο του τατουάζ. «Κοιτάξτε τι έχω για σας» ακούγεται να λέει αρχικά ο Τζέισον Μόμοα. «Έρχεται ο αρχηγός του πολέμου, μωρό μου» είπε μετά, αναφερόμενος στη νέα παραγωγή «Chief of War».

Δείτε το βίντεο


Ο Τζέισον Μομόα πετάει για τη Νέα Ζηλανδία για να ξεκινήσει την παραγωγή της νέας σειράς Apple TV+. Σύμφωνα με το Variety, το συγκεκριμένο πρότζεκτ αφορά μια αφήγηση για την ενοποίηση και τον αποικισμό της Χαβάης από την άποψη των ιθαγενών.

Ο 43χρονος δεν κρύβει την περηφάνια του που είναι από τη Χαβάη, κρατώντας μια ροζ χειραποσκευή και αλουμινένιο μπουκάλι με νερό.

Ειδήσεις σήμερα:

Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη σε χωράφι στη Θήβα

Θρίλερ στην Αθήνα: Εγινε ντετέκτιβ και βρήκε τον φονιά της κόρης του

Την Πέμπτη στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία της Μάρθας Καραγιάννη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης