Πoλ ΜακΚάρτνεϊ: Ζητά τη διάσωση ελεφαντίνας στην Ινδία

Πoλ ΜακΚάρτνεϊ: Ζητά τη διάσωση ελεφαντίνας στην Ινδία

Η Joymala κρατήθηκε αιχμάλωτη σε ναό στην Ταμίλ Ναντού - Viral το βίντεο με την κακοποίησή της

olmakartni
Ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ έγραψε επιστολή ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για να παρασχεθεί βοήθεια σε κακοποιημένη ελεφαντίνα στην Ινδία.

Ο ΜακΚάρτνεϊ, εδώ και πολλά χρόνια υποστηρικτής της οργάνωσης PETA (Άνθρωποι για την ηθική μεταχείριση των ζώων), έστειλε επιστολή στον υπουργό Περιβάλλοντος, Δασών και Κλιματικής Αλλαγής της Ινδίας, Μπουπέντερ Γιαντάβ, ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα για να μεταφερθεί το κακοποιημένο ζώο που ονομάζεται Jeymalyatha (επίσης γνωστή ως Joymala) σε κέντρο διάσωσης για την αποθεραπεία από ψυχολογικό τραύμα.


Η Joymala κρατήθηκε αιχμάλωτη σε ναό στην Ταμίλ Ναντού της Ινδίας. Σε ένα viral βίντεο, το ζώο φαίνεται να κακοποιείται από τους φροντιστές του, οι οποίοι χρησιμοποιούν πένσες για να την ελέγξουν.

Στην επιστολή του, ο ΜακΚάρτνεϊ τονίζει: «Είμαι βέβαιος ότι θα ληφθούν μέτρα για να μεταφερθεί η βαριά κακοποιημένη ελεφαντίνα Jeymalyatha (Joymala) σε ένα κατάλληλο κέντρο διάσωσης όπου μπορεί να λάβει την εξειδικευμένη φροντίδα που χρειάζεται για τα ψυχολογικά της τραύματα και να ζήσει χωρίς αλυσίδες με την παρέα άλλων ζώων».

«Πιστεύω ότι συμφωνείτε ότι η Jeymalyatha έχει υποφέρει περισσότερο από αρκετά και ότι της αξίζει να περάσει τον υπόλοιπο χρόνο της σε αυτή τη Γη μακριά από τους κακοποιητικούς εκπαιδευτές της, να επανενταχθεί και να είναι μαζί με άλλους ελέφαντες» σημειώνει.


Ειδήσεις σήμερα:

Στεγαστικά δάνεια έως 150.000 ευρώ σε 10.000 νέους με μηνιαία δόση 275 ευρώ


Έντονη ανησυχία Δένδια για την κλιμάκωση της έντασης από την Τουρκία

Μύκονος - Φωτογραφία-ντοκουμέντο: Αμερικανίδα έκλεψε ολόχρυσο βραχιόλι με διαμάντια από την Cartier

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης