Λεονάρντο Ντι Κάπριο: H πρώτη του φωτογραφία με την Τζίτζι Χαντίντ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: H πρώτη του φωτογραφία με την Τζίτζι Χαντίντ

Το νέο ζευγάρι της σόουμπιζ διασκέδασε σε πάρτι στη Νέα Υόρκη το Σάββατο

1dicaprio-hadid-arthro_2
H πρώτη κοινή φωτογραφία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Τζίτζι Χαντίντ μόλις κυκλοφόρησε κι επιβεβαιώνει όσα υποστηρίζουν τα τελευταία δημοσιεύματα.

Ο Χολιγουντιανός ηθοποιός, ο οποίος βγήκε πρόσφατα από την πενταετή σχέση του με την Καμίλα Μορόνε, λίγες ημέρες αφού εκείνη έκλεισε τα 25, εθεάθη με το γνωστό μοντέλο σε τρυφερά τετ-α-τετ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της DailyMail, πρόκειται για το νέο ζευγάρι του Χόλιγουντ. Οι δυο τους έδωσαν το παρών σε ένα πάρτι το Σάββατο στη Νέα Υόρκη.

Πηγές από το περιβάλλον τους αναφέρουν πως «το προχωράνε αργά και σταθερά» και μέχρι στιγμής, η σχέση τους είναι πιο... ελεύθερη και κανένας δεν θέλει κάτι πιο σοβαρό στην παρούσα φάση.

Κλείσιμο
Η σχέση τους απασχολεί τη δημοσιότητα από την πρώτη στιγμή και για τον λόγο ότι, το διάσημο μοντέλο βρίσκεται στο 27ο έτος της ηλικίας του, γεγονός που φαίνεται να «σπάει» το «μοτίβο των 25» που ακολουθεί ο Ντι Κάπριο με τις συντρόφους του.

Πρόσφατο δημοσίευμα του Us Weekly, ανέφερε πως πηγή από το κοντινό περιβάλλον του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού είχε δηλώσει: «Ο Λίο έχει στραμμένο το βλέμμα του στην Τζίτζι, αλλά αυτή δεν έχει δείξει ενδιαφέρον». Τελικά, η πραγματικότητα διαφέρει.

Την περασμένη εβδομάδα, το InTouch ανέφερε ότι: «Ο Λίο και ηΤζίτζι ήρθαν κοντά ορισμένες φορές φέτος το καλοκαίρι». Στο ίδιο δημοσίευμα γράφτηκε: «Γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Ελκύονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι ακριβώς ο τύπος του: πανέμορφη, σέξι, αλλά χαμηλών τόνων».

Οι περισσότερες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους έρχονται σε επαφή από κοινές παρέες τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά μέχρι στιγμής δεν είχε αναπτυχθεί τίποτε ερωτικό ανάμεσά τους.

Ο χωρισμός από την Καμίλα Μορόνε

Τα τελευταία 5 χρόνια ο ηθοποιός διατηρούσε σχέση με το γνωστό μοντέλο, Καμίλα Μορόνε, με το ειδύλλιό τους να ξεκινά το 2017, όταν εκείνη ήταν μόλις 20 ετών. Μέχρι στιγμής, όλοι πίστευαν ότι αυτή θα είναι που θα «σπάσει» την κατάρα του Λίο, όμως «έπεσαν έξω».

Πηγή από το περιβάλλον του δήλωσε στη Sun πως εκείνος και η 25χρονη Καμίλα τερμάτισαν «ήσυχα και πολιτισμένα» τη σχέση τους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι.

«Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς το έληξαν», ανέφερε η πηγή, εξηγώντας πως τα φορτωμένα τους προγράμματα ήταν η βασική αιτία του χωρισμού τους. «Μόλις εκείνη επικεντρώθηκε στη δουλειά και είχε τις δικές της προτεραιότητες, εκείνος απομακρύνθηκε. Αντί να έχουν δραματικούς χωρισμούς, πήραν χρόνο χώρια».


Μάλιστα, η ίδια πηγή ισχυρίζεται πως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «δεν αγάπησε ποτέ κανένα από τα κορίτσια του σαν τη Μορόνε», παρά τη μεγάλη διαφορά των 23 χρόνων που τους χωρίζει. «Συζητούσαν ακόμα και για αρραβώνα». Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδίαζαν.

Σε συνέντευξή της στους Los Angeles Times το 2019 η Καμίλα είχε δηλώσει: «Υπάρχουν πολλές σχέσεις στο Χόλιγουντ -και στην ιστορία του κόσμου- όπου οι άνθρωποι έχουν μεγάλη διαφορά ηλικίας. Πιστεύω ότι ο καθένας πρέπει να βγαίνει με αυτόν που θέλει εκείνος, χωρίς να τον ενδιαφέρουν τα υπόλοιπα».


Σε συνέντευξή του στο Marie Claire, ο Ντι Κάπριο είχε αφήσει αιχμές ότι επιθυμεί να δημιουργήσει οικογένεια. «Εννοείτε αν θέλω να φέρω παιδιά σε έναν κόσμο σαν κι αυτόν; Αν συμβεί, συνέβη. Θα προτιμούσα να μην επεκταθώ σε λεπτομέρειες, γιατί μπορεί να παρερμηνευτούν», είχε δηλώσει.


Ειδήσεις σήμερα:

Στο βρετανικό κοινοβούλιο σήμερα η σορός της Ελισάβετ για λαϊκό προσκύνημα με αυστηρούς κανόνες

H Ουκρανία «γυρίζει το παιχνίδι» του πολέμου - Μπορεί να γίνει το «ρωσικό Βιετνάμ»;

Ανεβαίνει από σήμερα η θερμοκρασία - Έρχεται «καλοκαιρινό» Σαββατοκύριακο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης