Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη είναι χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος»

Κωστής Μαραβέγιας: «Η λεύκη είναι χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος»

Δείτε τη συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδοποιός

Maravegias_
Ο Κωστής Μαραβέγιας σε μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης αναφέρθηκε τόσο στην επαγγελματική, όσο και στην προσωπική του ζωή. Ο τραγουδιστής στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» μίλησε για τα νέα του σχέδια στη μουσική και για την επερχόμενη συναυλία Beach party στην Α'πλαζ Βούλας, με καλεσμένους τους Φρατέλο, Φοίβο Δελληβοριά, Γιώργο Παπαγεωργίου, Ξένια Ντάνια, Μίνα Μαζάνη και άλλοι.

Ο τραγουδοποιός στη συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για το πως διαχειρίζεται την έκθεση και τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ όπως ο ίδιος τόνισε βίωσε τη μεγάλη αλλαγή, όταν αποφάσισε να βρεθεί στην κριτική επιτροπή του The Voice: «Βγαίνοντας στην τηλεόραση, άλλαξαν λίγο τα δεδομένα. Την πρώτη ημέρα του γυρίσματος ζορίστηκα λίγο, γιατί δεν είχα συνηθίσει τις πολλές κάμερες, το κοινό και τον ανιματέρ. Από εκεί και έπειτα ήταν μία μεγάλη χαρά».

Για το αν υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί και σε κάποιο νέο μουσικό τηλεοπτικό σόου: «Δεν αποκλείω τίποτα. Στην παρούσα φάση έχω ανάγκη να κάνω συναυλίες, δεν θα ήθελα να με δω πάλι σε ένα πλατό».

Όσον αφορά στην περσινή συνεργασία με την ΕΡΤ ο Κωστής Μαραβέγιας ανάφερε: «Πέρασα πάρα πολύ ωραία. Η συνεργασία με την ΕΡΤ έχει κάνει τον κύκλο της».

Ακόμη ο τραγουδιστής σχολίασε τα τηλεοτπικά νούμερα και αναφέρθηκε στο αν τον επηρεάζουν τα ποσοστά τηλεθέσης: «Και πριν κάνω τηλεόραση τα κοιτούσα. Έχω σπουδάσει στατιστική και μαθηματικά, επομένως με συνεπαίρνουν οι μετρήσεις, τα γκάλοπ, οι τηλεθεάσεις, οι ακροαματικότητες. Ορισμένες φορές το αποτέλεσμα ήταν πικρό, αλλά κατά μέσο όρο ήμουν πολύ ικανοποιημένος, για τη μουσική εκπομπή που κάναμε».

Μιλώντας για τη λεύκη, την αυτοάνοση νόσο από την οποία πάσχει, ο Κωστής Μαραβέγιας ανέφερε: «Η λεύκη είναι ένα χαρακτηριστικό που έχω ως άνθρωπος. Αυτό δεν είναι κάτι που χρειάζεται κάποιος να το κρύψει ή να το διστυμπανίσει. Φαίνεται, είναι καθαρό και όμορφο». 

Κλείσιμο
Για τις διατροφικές του συνήθειες και για την απόφασή του να γίνει vegan ο τραγουδιστής σημείωσε: «Έχω κόψει το κρέας εδώ και πολύ καιρό, τα τελευταία 8 χρόνια έτρωγα σποραδικά και αυτό με παρότρυνση ενός διατροφολόγου, διότι μου έλειπε η βιταμίνη B12. Τελικά, ανακάλυψα ότι αυτό δεν ισχύει και να στραφώ στο βιγκανισμό. Όλο αυτό έγινε σε μία ημέρα και είμαι έτσι 3 χρόνια». 

Δείτε το βίντεο

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cmpxtn8d1x2p)

Ειδήσεις σήμερα:

Ελληνοτουρκικά: Και η Κολονά είδε τον χάρτη της Γαλάζιας Πατρίδας - Καθαρή απάντηση στις τουρκικές απειλές


Ενεργειακή κρίση: Σήμερα οι ανακοινώσεις κατά της σπατάλης ηλεκτρικής ενέργειας στο δημόσιο


Δίκη Φιλιππίδη: Η Ελπίδα Νίνου καταθέτει σήμερα - Η στήριξη στον σύζυγό της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης