«Η Άμπερ Χερντ ήταν ραδιούργα και καιροσκόπος» λέει φίλος του Τζόνι Ντεπ

«Η Άμπερ Χερντ ήταν ραδιούργα και καιροσκόπος» λέει φίλος του Τζόνι Ντεπ

Ο κωμικός και συγγραφέας Νταγκ Στανχόουπ αναφέρεται σε βιβλίο, στην εποχή που ο Ντεπ είχε χάσει τη μητέρα του και η Χερντ εκμεταλλευόταν το πόσο ευάλωτος ήταν

depp-heard34
Ο Νταγκ Στανχόουπ, στενός φίλος και έμπιστος του Τζόνι Ντεπ, προέβη σε αποκαλύψεις για την Άμπερ Χερντ, αποκαλώντας την «αδυσώπητα ραδιούργα, προσβλητική και καιροσκόπο».

Ο 55χρονος κωμικός έχει στο παρελθόν ταχθεί υπέρ του Τζόνι και το 2016 η Άμπερ τον μήνυσε, αλλά τελικά απέσυρε την υπόθεση.

Ο Νταγκ έδωσε τώρα περισσότερες λεπτομέρειες υποστηρίζοντας ότι η Άμπερ «χειραγωγούσε» τον ηθοποιό, εκμεταλλευόμενη τις ευάλωτες στιγμές του.

Ο κωμικός έγραψε τα εξής για την πρώην σύζυγο του Ντεπ, στο βιβλίο του «No Encore for the Donkey»: «Η Άμπερ Χερντ, φάνηκε να παίζει με το μυαλό του, υποθέτω ότι χρησιμοποίησε αυτή την ευκαιρία της αδυναμίας του για να τον χειραγωγήσει ακόμα περισσότερο και πιο σκληρά».



Κλείσιμο
Ο Στανχόουπ αναφέρεται στον Μάιο του 2016 και στην περίοδο που ο Ντεπ είχε χάσει τη μητέρα του και ήταν πολύ ευάλωτος.

«Η Άμπερ φαινόταν να παίζει τον ρόλο της τρυφερής συζύγου στο πλευρό του Τζόνι. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το δείτε από κοντά για να το καταλάβετε», έγραψε ο ηθοποιός και συγγραφέας για να συνεχίσει: «Κάποιος κοντινός σας άνθρωπος, κολλημένος σε μια κακοποιητική σχέση, δεν θα παραδεχτεί ποτέ ότι στην πραγματικότητα ό,τι κακοποιείται και αν το κάνει, θα το ρίξει σε οποιαδήποτε άλλη περίσταση ή στον εαυτό του».

Σε άλλο σημείο αναφέρει: «Ήταν σχεδόν αδιανόητο να σκεφτεί κανείς ότι ο Τζόνι Ντεπ, ή οποιοσδήποτε τόσο διάσημος, θα μπορούσε να είναι παγιδευμένος σε αυτού του είδους την άβυσσο».

Ο ίδιος καταλήγει γράφοντας: «Ο Ντεπ είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει ποτέ: Το ότι κάποιος με το ανάστημά του θα έπρεπε να υπομένει τόσες καταστάσεις ενός καιροσκόπου και δολοπλόκου ήταν τουλάχιστον αποκαρδιωτικό».

Το βρόμικο διαζύγιο
Στην αρχή της διαδικασίας του διαζυγίου τους, τον Μάιο του 2016, η Άμπερ είπε ότι ο Τζόνι την είχε κακοποιήσει σωματικά- κάτι που ηθοποιός αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Η Άμπερ κατέθεσε αγωγή κατά του Νταγκ για συκοφαντική δυσφήμιση, αφού ο Νταγκ σε κείμενό του ισχυριζόταν ότι η ηθοποιός είχε εκβιάσει τον φίλο του με ψεύτικους ισχυρισμούς για ενδοοικογενειακή κακοποίηση.



Τρεις μήνες αργότερα, ωστόσο, αποφάσισε να μην προχωρήσει δικαστικά την υπόθεση. «Η Άμπερ προχωράει, επιστρέφει στη δουλειά της και ζει μια φυσιολογική, ευτυχισμένη ζωή», είχε πει ο εκπρόσωπός της.

Ειδήσεις σήμερα:

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Κανένας κίνδυνος κυρώσεων για τους S-300 στην Κρήτη


Ξεκινά σήμερα το φεστιβάλ για τα 48 χρόνια ΠΑΣΟΚ


Κέιτ Μος: Ο «παράξενος» τρόπος, με τον οποίο της χάρισε ο Ντεπ τα πρώτα της διαμάντια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης