Ηλίας Βρεττός: Ο ξέφρενος χορός του με την Αναστασία Δεληγιάννη πάνω στη μπάρα, λίγο πριν τον γάμο τους

Ηλίας Βρεττός: Ο ξέφρενος χορός του με την Αναστασία Δεληγιάννη πάνω στη μπάρα, λίγο πριν τον γάμο τους

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr - Ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες στην Κύμη

vrettos
Λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ο Ηλίας Βρεττός και η σύντροφός του, Αναστασία Δεληγιάννη ξεφαντώνουν στην Κύμη.

Ο τραγουδιστής θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του σε λίγες ημέρες, στη γενέτειρά του, την Κύμη.

Οι δυο τους θέλησαν να κρατήσουν το ευχάριστο γεγονός μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και φρόντισαν να μη διαρρεύσουν πολλές πληροφορίες.

Φωτογραφίες και βίντεο που εξασφάλισε το protothema.gr δείχνουν τον Ηλία Βρεττό και τη μέλλουσα γυναίκα του να απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε παραλία της Κύμης.

Ωστόσο, φρόντισαν να γιορτάσουν την ευτυχία τους, σε beach bar της Εύβοιας, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει σε έναν ξέφρενο χορό πάνω στη μπάρα.

Ο τραγουδιστής ανέβηκε στο μπαρ με την Αναστασία Δεληγιάννη, με τους θαμώνες να τους «λούζουν» με σαμπάνια και χαρτοπετσέτες.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Κλείσιμο
IMG-49dff8b17c52e81f2d25e55ba986fac4-V
IMG-3f622bb0850c9ce60112505855d2f131-V
IMG-b5c88e02cedc04e41888fafd061df68b-V
Ο Ηλίας Βρεττός με τη σύντροφό του σε beach bar της Κύμης (1)

Ο Ηλίας Βρεττός με τη σύντροφό του σε beach bar της Κύμης (2)


Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και τέσσερα χρόνια και αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του. Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Ηλίας Βρεττός είχε μιλήσει για το πότε θα γίνει ο γάμος του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Ηλίας Βρεττός αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι ο γάμος ισχύει και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου.

«Τα δημοσιεύματα περί γάμου που είχαν κυκλοφορήσει έφεραν και εμένα και τη σύντροφό μου σε μια αμηχανία διότι δεν ήταν ακόμη κανονισμένα τα πράγματα. Πλέον μπορώ να το ανακοινώσω και επίσημα, παντρεύομαι στις αρχές του Σεπτέμβρη και αυτός είναι ο λόγος που μίλησα και για συγκυριακή στιγμή στο τραγούδι μας. Είχα πει ότι όταν είναι σίγουρο θα το πει, αυτή τη στιγμή που έχουν δρομολογηθεί τα πάντα δεν έχω λόγο να μην σας το αποκαλύψω», ανέφερε αρχικά ο τραγουδιστής.

«Επειδή η Αναστασία έχει αλλεργία με τη δημοσιότητα, θα προσπαθήσω να κρατήσω τον γάμο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σε κλειστό κύκλο. Έχω μια σχέση που με ισορροπεί με έναν άνθρωπο που είναι σε πολλά αντίθετος από μένα και αυτή η αντίθεση είναι αυτή που μας δένει. Έκανα πρόταση γάμου, όλα έγιναν με παραδοσιακό τρόπο. Όλα θα γίνουν με τη σωστή σειρά των πραγμάτων. Ο γάμος θα γίνει στην Εύβοια σε πολύ στενό κύκλο και όπως το έχουμε φανταστεί και οι δυο μας», αποκάλυψε ο Ηλίας Βρεττός.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-ckottreqrwv5)


Ειδήσεις σήμερα:

Μιχαήλ Γκορμπατσόφ: «Ήρωας» για τους ξένους ηγέτες και τη διεθνή κοινότητα, παρίας στη Ρωσία


Φουρθιώτης: Στο σκαµνί για τις «στηµένες» σφαίρες στο σπίτι του - Όλο το βούλευμα


Καιρός: Τοπικές ισχυρές μπόρες από το μεσημέρι και στην Αττική, δείτε χάρτες του meteo
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης