Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει photoshop μέχρι και στον λαιμό

Η Κιμ Καρντάσιαν κάνει photoshop μέχρι και στον λαιμό

Η τηλεπερσόνα «κατηγορείται» για ακόμα ένα αποτυχημένο photoshop, καθώς TikToker δείχνει πώς έκανε τον λαιμό της να φαίνεται πιο λεπτός

kim_photoshop_xr
Χρήστης του TikTok απέδειξε πώς η Κιμ Καρντάσιαν φέρεται να επεξεργάστηκε φωτογραφία, για να φαίνεται πιο αδύνατος ο λαιμός της.

Η φωτογράφος Κάρολιν Ρος δημοσίευσε ένα βίντεο στη διάσημη πλατφόρμα που δείχνει πως η 41χρονη Καρντάσιαν χρησιμοποίησε ένα εργαλείο από το photoshop και «διόρθωσε» την εικόνα.
Kim_1
«Εδώ είναι η διορθωμένη έκδοση»: Ένας χρήστης του TikTok έδειξε πώς η Κιμ Καρντάσιαν φέρεται να έκανε Photoshop στο σώμα της για να φαίνεται πιο λεπτός ο λαιμός της σε μια φωτογραφία δίπλα στην πισίνα


Μάλιστα έδειξε πώς έμοιαζε ο λαιμός της πριν υποστεί την επεξεργασία.

Kim2
Η Κιμ πριν και μετά το photoshop


«Η Κιμ είναι εξπέρ στο Photoshop και αφαιρεί ό,τι δεν της αρέσει», λέει η Κάρολιν, η οποία χρησιμοποιεί το όνομα «Caroline In The City» στο TikTok.



«Γιατί; Δεν ξέρω, ίσως αυτό κάνει τον λαιμό της να φαίνεται μικρότερος. Αλλά αυτή η περιοχή ακριβώς εδώ έχει αφαιρεθεί με Photoshop.
Όταν ζουμάρουμε, βλέπουμε ότι το μοτίβο του νερού πίσω της εδώ έχει παραμορφωθεί. Χρησιμοποιώντας το εργαλείο liquify του Photoshop, θα σας δείξω τώρα πώς θα ήταν χωρίς την εφαρμογή του Photoshop», εξήγησε.

Κλείσιμο
Kim_3
Τα αποδεικτικά στοιχεία: Η Κάρολιν έδειξε το «παραμορφωμένο» μοτίβο του νερού ως απόδειξη ότι η φωτογραφία είχε αλλοιωθεί


«Όπως μπορείτε να δείτε, η αντανάκλαση του νερού στο φόντο αρχίζει να φαίνεται πολύ πιο φυσική και δεν έχουμε αυτό το παραμορφωμένο αποτέλεσμα. Έχουμε επίσης ένα βίντεο από τα παρασκήνια της φωτογράφισης για να το συγκρίνουμε επίσης».

Kim_4
Εδώ είναι η διορθωμένη έκδοση: Η Ρος «διόρθωσε» την εικόνα για να δείξει πώς έδειχνε φυσικά ο λαιμός της Κιμ πριν υποστεί επεξεργασία


«Εδώ είναι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε», πρόσθεσε η Κάρολιν καθώς συνέκρινε τα πλάνα. «Εδώ είναι η διορθωμένη έκδοση. Δείτε τα σχέδια του νερού στο φόντο».


Η TikToker έδειξε πώς ο λαιμός της Κιμ ήταν ελαφρώς πιο λεπτός στη φωτογραφία μετά και χρησιμοποίησε το «παραμορφωμένο» νερό ως απόδειξη.

Kim_5
Ελέγξτε το: «Έχουμε επίσης ένα βίντεο από τα παρασκήνια των γυρισμάτων για να συγκρίνετε επίσης», είπε πριν δείξει στιγμιότυπο από το κλιπ

Ειδήσεις σήμερα:

Πώς θα ανοίξουν τα σχολεία τη Δευτέρα - Τι θα ισχύσει


Παγκόσμια συγκίνηση για τον Γκορμπατσόφ: Το παιδί αγροτών που έγινε ηγέτης της ΕΣΣΔ


Aγνώριστος o Πιρς Μπρόσναν - Έγινε… γέρος

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης